I ja kao autor pokušavam da dođem do kopije, jer se sajt koji je hostovao ugasio davno, pa bih hteo da je opet učinim dostupnom. Ako neko od poštovanih članova bureka ima primerak na nekom bekapu iz 2003. bio bih zahvalan
Evo za kupidiska i Eniaca, sa 3.6/2.5 Kbs dial-up konekcije (umesto mog 1024/128 adsla- kojeg nema ko zna zašto) sam uploadovao igru, sa starog, starog backupa koji sam jedva iskopao:
Na P2/64+ RAM, GF2+ radi fenomenalno na SP2, dok na SP1 možda treba uključiti compatibility mod za 98... Ati karte imaju grafičkih brljotina - neke sprajtove ne prikazuju transparentno, i bude glupavo... Jedini pronađen bug je sa pozadinom hiscore tabele koja pobrljavi ako poginete, ali tabela radi...
Gluposti - brodovi kardasije lete u nazad, piše "New" generation umesto NEXT, ...
Jedite govna. Nemoguce je da se milioni muva varaju. Prva noc na vjesalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.