Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 07:51:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srpska "historija"  (Pročitano 25164 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
sve je to lijepo i prekrasno i da je i istina šta onda?
mene uvijek zanima i šta onda?
i šta da je pola hrvatske i cijela bosna vjekovna srpska ognjišta, i šta da su svi vladarina ovim prostorima ili srbi ili porijeklom srbi, šta onda? šta sad?
organizirat ćete peticiju da se dalmacija, dubrovnik, slavonija i bosna pripoje srbiji ili šta?

oduvijek me živo zanimalo zašto ti poturčeni ili pokatoličeni srbi se nisu nikada vratili na srpstvo i pravoslavlje?
ili im je ovako bolje ili se srame srpstva i bivših sunarodnjaka ili uopće nisu bili srbi nego zaista hrvati ili iliri ili bogumili ili šta već.

IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pitaj zemu korniksa/vindexa sta onda, on je prorok.
 Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sve je to lijepo i prekrasno i da je i istina šta onda?
mene uvijek zanima i šta onda?
i šta da je pola hrvatske i cijela bosna vjekovna srpska ognjišta, i šta da su svi vladarina ovim prostorima ili srbi ili porijeklom srbi, šta onda? šta sad?
organizirat ćete peticiju da se dalmacija, dubrovnik, slavonija i bosna pripoje srbiji ili šta?

oduvijek me živo zanimalo zašto ti poturčeni ili pokatoličeni srbi se nisu nikada vratili na srpstvo i pravoslavlje?
ili im je ovako bolje ili se srame srpstva i bivših sunarodnjaka ili uopće nisu bili srbi nego zaista hrvati ili iliri ili bogumili ili šta već.

a zasto bi se vracali ako su vjekovima unazad ovo sto su danas...
imas hrpu raznih drugih primjera s istim narodima
sto se oni ne vrate
zasto se danasnji narodi koji zive na teritoriji Prusije ne vrate da budu ponovo Prusi?
zasto oni koji su crnogorci danas se ne vrate da budu Srbi
eto oni su jos svjezi pitaj njih...
inace ovo ne tvrde samo Srbi vec imas i druge istoricare
neko je spominjao Engleze da su isto sami rekli da je jedan dio Hrvata ustvari srbi
imas onda pokatolicavanje Srba za vrijeme Turaka s onim dogovorom sto su imali s vatikanom u Hercegovini
ako ne vjerujes nama pitaj njih
jel na primjer normalno da imamo srpskog i hrvatskog Dragana Covica i milion drugih primjera s indenticnim imenom i prezimemomako su Srbi i Hrvati toliko razliciti narodi
a i na kraju krajeva nemoj nas pitati pitaj one koji danas vise nisu Srbi zasto nece da budu oni ti samo to mogu odgovoriti...
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta kazete na ovaj komentar na istoriju Srba u Bosni od komsija muslimana na wikipediji?

Pod uticajem agitatora iz susjedne Srbije nacionalna svijest među bosanskim pravoslavcima se počinje buditi sredinom 19. vijeka. Za razliku od Srba u Srbiji koji su svoju nacionalnost definirali na bazi zajedničkog jezika, historije i religije, bosanski pravoslavci zbog iste historije i jezika sa muslimanskim i katoličkim življem definiraju svoju nacionalnu pripadnost isključivo na bazi svoje religije. Tim procesom sav bosanski pravoslavni živalj postaje Srbima bez obzira na svoju historijsku i etničku pripadnost.

http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanski_Srbi Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Znate sta mi nije jasno?
Zasto se nisam iznenadio ovom tvrdnjom?
Pa ljudi su u zadnjih 17 godina rekli toliko nebuloza da me ove sada uopste nisu iznenadile.
To je ono sto me brine!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Burekaši srpske naciopnalnosti , ono što ja mislim da je cilj ove teme, ne da u nedogled obrazlažemo istorijske fakte, nego da se pokaže jedan beskrpolozan odnos Bošnjaka i Hrvata, da se istorija Srba u Bosni iskroji tako i da od nas naprave tikve bez korjena! Zmislite kada bi recimo Nijemac pisao svoju istoriju i istoriju Frncuza, kada bi Španc pisao svoju istoriju i onako ih zobija istoriju Portugalca, moja bi poruka svim takvim Bošnjacima i Hrvatima bila da nikad neće bolje poznavati našu istoriju od nas samih i da se radi društvenog mira manu ćoravog posla!
Umorni tu smo stvar davno raspravili nekoliko puta, Bošnjaci i Hrvati , potičite od koga god hoćete to nas nije briga, ali nemoj mi krojiti moju istoriju, jer nikad ti to niko od nas neće dati zapravo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Nije mi jasno koji je cilj svega ovoga? Mozda da ce Srbi na kraju shvatiti da su oni ipak niko i nista, da nemaju istoriju i da na Balkanu imamo herojsko pleme Bosnjana, vitezova ili ko zna koga, koji su se kroz istoriju nosili kao polubogovi, ali su na kraju dolaskom Turaka uvidjeli da su ipak na pogresnom putu i da je Islam pravi izlaz za njih, a primitivni Vlasi su ostali pri svome zbog ispiranja mozga Srba iz Srbije, koji nemaju ama bas nista zajednicko sa Vlasima... o majko moja...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@Vlado85

Tako nekako,kad se cita sta oni pisu...ispadne bas tako... Smile
Bosnjanine... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Blago rečeno , da! Ali i to zar nema na toj Wikiji neki pravni sistem zaštite u kome bi makar srpsku istoriju zaštitili od ovakvih i sličnih bljuvotina, da li se to može kako urgirati kod webmastera,  pa razumjeli bi oni , treba ima samo pojasniti neke stvari pa da taj članak o Srbima i njihovoj istoriji dugoj 9 vjekova, bude ispravljen!

E to je ono što mi na netu možemo uraditi, promovisati našu kulturu najjače što možemo i da potisnemo ove bljuvotine, a hakovati svaki sajt sa sličnom tematikom o nama!  Složićete se sa mnom da na srpski sajtovima ne poklanjamo ovoliku pažnju istoriji Bošnjaka ili Hrvata!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Neki su dogadjaji otkljucani i spremni za kucanje istorije. Ako zelis pronacu ja nekoliko slobodnih tema, ti slobodno otkucaj sve sto ti padne na pamet.  Smile 
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
To bi bilo sjajno, ja sam se zagriajao za ovo iz razloga što volim srednjovjekovnu istoriju Bosne i Srbije i da je isprepletana toliko da treba biti pravi umjetnik i sve to rastumačiti , a da se niko ne osjeća zapostavljenim ili poniženim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 07:51:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.