Zashto me gledash,srno malena, ochima djeteta s milion pitanja. Ti zelish sve da znash,srno malena, i ne prihvatash moje cutanja, gdje do sad bio sam i shta sam radio, koga sam ranio i ostavio ne pitaj nishta,srno malena, bjezi da ne bi bila ranjena.
Nisam onaj koga chekash, nemoj snove da mi nudish,ja sam onaj koji ode prije neg' se probudish. Nisam onaj koga sanjash, ni sam vishe nemam snove, bjezi dalje srno mala, idi nekom ko te zove.
Zashto me milujesh,srno malena, rukama djeteta s milion njeznosti. Ti zelish sve da dash,srno malena, trenutke sladje od same vjechnosti. A ja bih samo da vishe i ne trebam, jer ni sam vishe od toga ne mogu da dam, ne pitaj zashto ,srno malena, bjezi da ne bi bila ranjena.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.