Preuredenje foruma: Nekim forumima su prilagodjena imena, to cete lako primetiti vec i nekoliko foruma su ujedinjeni, I to: TV zajedno sa Filmom i Pozoristem Opsta blebetanja/Groblje tema sa Buvljakom U Tech Forumu opsta seca Ceo gaming u jedan forum. [I ja sam hteo da bude odvojeno, ali nema smisla, godinu dana postoji i svi delovi su mrtvi] Kulinarstvo i lepota i zdravlje u nesto sto ce imati mnogo vise smisla Priroda ~ Lepota ~ Zdravlje SNIM i Srpski nacionalizam Klasicne sportske teme i Arhiva velikih svetskih takmicenja Bilo je jos nekih kozmetickih sredjivanja opisa i sl Bice toga jos ovih dana, da se sve dovede u red. Sve predloge mozete dati ovde
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
znači...loodilo nisam mogao da spavam...i rek'o da vidim sta se desava.... kad ono SF kasapi li kasapi ))) lupim Refresh a ono pola foruma nestane i pojavi se kilo drugih stvari... opet Refresh i opet isto ))
da skratim priču:
everything looks great! nemam primedbi.... ono za Gaming je jos i najpametnije bilo ....
Daklem otvorn je forum samo sa okupljanja zbog toga sto ima jako puno materijala u obavestenjima a ne bi ga tamo trebalo biti. Neki ljudi vise nisu modovi , o ostalom ce se jos raspravljati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mozda bi logicno resenje bilo da se odvoji jedan forum koji ce biti samo gomila bolestina, ali opet... Mozda da bolesni linkovi ostanu bolesni linkovi a da forum internet bude ujedinjen sa internet programiranje i da se zove Internet ~ Linkovi ~ Programiranje mada... imamo problem i sa zaradom na netu... mrtav i pust forum.
A da sve to spojis u jedno? Mada nemoj linkove bolestne zajedno jer tu bas ima dosta stvari, ali onaj deo zarada, net programiranje to bi moglo u jedno