Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Срећни људи не трачаре  (Pročitano 8225 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sta podrazumevamo pod tracarenje ? Smile

" kupila je ruznu suknju, frizura joj je fuj "

ili

" ono je zlo od coveka, muz je vara tako joj i treba " Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
pa moj komentar se odnosio na ono drugo .. ovo prvo nije tracanje, to je normalan razgovor, licno misljenje o nekome ili necemu  Smile

bas zato sam i upotrebila rec - surovo, jer mi zene znamo sta znaci surovo olajavati nekog  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
onda da... srecni ljudi ne tracare ... bar ne ovako surovo i podlo kao sto samo zene znaju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Prvo treba definisati sta znaci "srecni ljudi"... Koliko se secam u toj seriji su olajavali jedni druge u svakoj epizodi Smiley
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
vish kako to selektivno kod tebe funkcionira...  Smile  Smile

kad je prica "o ljudima" koji varaju ili ne varaju, onda odbijas da verujes da svi varaju .. da su gresni .. ima dzedaja, polu-bogova, a kad je prica o tracarenju, onda pricamo o gresnim ljudima, koji sebi daju oduska .. vish ti kako taj covek balansira, cas je mali maleni "samo covek" koji mora da ima ventil, do velikog mocnog polu-boga koji stojicki podnosi sva iskusenja  Smile 
Jbg, kao prvo, velika je razlika u varanju i tračanju. A tek da ne pominjem problematičnu kategoriju ljudi koji su srećni, ma šta to značilo.

Kada tračariš i ogovaraš, svakako si manje grešan nego kad varaš.
Da bi tračario, ne moraš nikoga da lažeš, obmanjuješ, da paziš gde skidaš gaće da te neko ne bi video ili uhvatio na delu.

Uostalom, taj polu-bog stoik (stojko  Smile ) i jeste ideal. Ali, velika je razlika u tome da li ćeš sa nekim da se krešeš a da to tvoj partner ne zna, ili ćeš da olaješ nekoga jer je to jedino što možeš i da mu učiniš, a da sebi daš oduška.

I ovo nema nikakve veze sa tim što sam ja džedaj. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
Ali, velika je razlika u tome da li ćeš sa nekim da se krešeš a da to tvoj partner ne zna,

a sta ako se kreses sa drugim pa onda tog istog jebaca olajes , onako najstrasnije , sa drugaricama ...a neki to rade i sa muzevima  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne znam, nemam takvog iskustva, niti znam ikoga ko ima, ako budem, ja ću ti javiti.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Ne znam, nemam takvog iskustva, niti znam ikoga ko ima, ako budem, ja ću ti javiti.  Smile

uu..kako se odmah ogradjujes..ne znam ...ne poznajem nikoga  Smile
 Smile

inace, juce kod frizera cujem pricu o zeni koja je izasla na vrata a frizerka i ova peracica kose besomucno ogovaraju, kazu kako ima savrsen brak , ona se krese sa kim god stigne , on krese koju stigne i onda jedno drugom prepricavaju utiske Smile
isto tako, tracaju ove dve, on nema problema da cuva bebu koja ,btw, jos sisa dok se gospodja sprema za jebaca i odlazi sa njim  Smile
i jos me pitaju :"zamislite vi to " a ja odgovaram " na zamisljam ja nista" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
 Smile  nije bila paralela varanje-tracanje, vec polu-bog/obican covek iz tvog poimanja istih, ali nije vazno, da se ne udaljavamo od teme

ne mislim da judi ne znaju sta je sreca i da nikad nisu srecni .. slazem se da su gresni i da sebi dozvoljavaju razne ispade, pa i tracanje i mnogo vise od tracanja .. ali ne znam sto bi oni koji se ozdrzavaju od olajavanja drugih u momentima zadovoljstva i srece bili nekakvi polu-bogovi  Smile prosto ima ljudi koje to ne interesuje .. ne zanimaju ih zivoti drugih ljudi u tom smislu da ih olajavaju ili imaju nekakav svoj pristup tim stvarima ili nekakav drugi ventil  Smile

jel ti pises iz sveta cokolade?  Smile  Smile  kad budes prelazila na stranu obicnih ljudi, ponesi jedno 2 kile sa lesnicima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

uu..kako se odmah ogradjujes..ne znam ...ne poznajem nikoga  Smile
 Smile
Jebem li ga... čim počnem da pričam o nečemu sa čime nemam direktnog iskustva, odmah krene paljba da umuknem ako to nije iz mog iskustva. Mnogo, mnogo puta do sad. Tako da mi i jeste donekle pametnije da se ograđujem, makar ovde na forumu, jer je besmisleno jedne te iste stvari ponavljati kao papagaj.  Smile

Uz zanemarivanje činjenice da moje teoretisanje ne mali broj puta nekog zvizne po sred neke njegove sujete, pa onda kreće klasičan scenario, viđen mnogo puta do sada ovde.

ali ne znam sto bi oni koji se ozdrzavaju od olajavanja drugih u momentima zadovoljstva i srece bili nekakvi polu-bogovi  Smile
Uopšte nisam mislila na to da su oni koji ne ogovaraju polu-bogovi (izvrnula si mi reči  Smile ), već sam samo htela da ukažem na to da ljudi koji ogovaraju druge ne postoje. U tome je poenta. E sad, šta je čija definicija ogovaranja - može biti da u tom grmu leži zec.

Za mene je ogovaranje manje-više sve što se govori nekome iza leđa, ma ko to bio, i bez obzira da li je to o čemu se priča pozitivno ili negativno. Ali to je moja definicija, kapiram da se ne slažu svi sa mnom.

Još ako u celu priču uvedemo i ''srećan sam/nisam srećan'' stvar, onda je to daleko komplikovanije.

jel ti pises iz sveta cokolade?  Smile  Smile  kad budes prelazila na stranu obicnih ljudi, ponesi jedno 2 kile sa lesnicima  Smile
Možda i pišem, ali u svakom slučaju stojim iza napisanog. Nema smisla porediti ogovaranje i varanje na dimenziji čovek-polubog. To je i sva poenta.
« Poslednja izmena: 02. Maj 2010, 13:27:20 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.