Sve mi se nesto cini da ce 2008. biti dobra godina... A kakva godina da bude, kada vec na pocetku slavimo dolazak nekoliko pripadnika omladinskog sastava moderatora i supermoderatora...
Dragi clanovi, kolege, prijatelji i partneri... Hvala za sve lepe trenutke u 2007. godini. Iza nas je tezak, ali uspesan period. Vreme u kome smo mnogo radili na tome da u 2008. imamo mnogo vise da Vam ponudimo... Ako je bilo gresaka, ne zamerite... Svi smo mi samo ljudi... Bilo je lepih, predivnih i teskih, tuznih trenutaka... Ipak, preziveli smo sve...
Ovom temom pre svega zelim da zahvalim ljudima koji su ovo mesto ucinili lepsim i boljim... Vama, koji ste svojim trudom i zalaganjem pomogli da forum pregura kroz najteze trenutke... Vama, koji ste u svim svojim mukama i problemima nasli snage i volje da pomognete oko foruma... Vama, koji ste ovaj nas mali svet oplemenili pozitivnom energijom...
Hvala svim moderatorima, supermoderatorima, adminima, prijateljima foruma, mudrijasima, sponzorima i drugim ljudima dobre volje... Bila je cast druziti se sa Vama u 2007.
Neka u Novoj 2008. sve dodje na svoje mesto, neka Vam ona donese zdravlja i radosti, u nadi da cemo se i dalje lepo druziti.
Srecna Vam Nova Godina i Bozicni praznici!
Vas Burek Forum
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(115.3 KB, 500x600)
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 04:25:56 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!