Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srecan Netflix svima koji slave - Servis napokon dostupan i u Srbiji  (Pročitano 20197 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
sa 9-gag-a  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
LG Nexus 5
Osim, sto ima na gomili nekog sadrzaja, nista posebno. Mozda je poseban ljudima koji ne zele da se bakcu piraterijom i slicno.

Odavno nisam primetio ovakvu euforiju zbog necega sto je doslo u Srbiju. (ako ne racunam retardirane hipstere koji su cekali ispred MTS-a da kupe ajfon na rate). Na fejsu red Hristosa, red Netflixa, jedni slave Hristovo rodjenje, drugi slave dolazak servisa koji nece koristiti (na foru se koristio i pre iz Srbije), u svakom slucaju, skroz zanimljivo.

Iskreno, ne znam bas nikoga ko je poceo da koristi HBO Go kada se "pojavio". Sve te paid varijante gledanja filmova/serija su mi smesne.

Ali dobro, dosli aple, vapiano, HM, netfilx. JOs samo da mi dodje starbucks i mojoj sreci nece biti kraja. Ovako idem stalno do Temisvara, jbg, daleko.

Фино, мада розбери пај и пиратбеј завршавају сав посо што се тиче тв садржаја у мом дому.  Smile

Amin, gavrane.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Opet moram da budem partibrejker i da kazem da se ovo isplatilo samo zbog serije Making a Murderer...  Smile

E, sad.... vecini ova serija nista ne znaci, ali meni je sjajan uvid u svu korumpiranost pravosudnog sistema..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ne bi rekao da si partibrejker, pošto si jedina na temi i priredila parti povodom ove vesti... jedino ako brejkuješ sopstveni parti.

A što se tiče korumpiranosti pravosudnog sistema - zar ti je zaista potrebna serija kako bi stekla uvid u to?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
blago nama....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.83
Ja cekam da isti komp ne bude skuplji 500$ u Srbiji nego u USA. Sve ostalo poput nebitnih servisa mi je trivijalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Apple 5
Ja cekam da isti komp ne bude skuplji 500$ u Srbiji nego u USA
Ja cekam da isti komp ne bude skuplji 500$ u Srbiji nego u USA. Sve ostalo poput nebitnih servisa mi je trivijalno.
Smile stativa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Evo, update posle 10 dana...

Znam da su se zalili da nema filmova, ali kao sto rekoh... ja 95% ovih sto sada ima nisam gledala, tako da je za mene wooohoooo...

Doduse, ja zaista retko gledam filmove..... obicno sa 6 meseci do 3 godine zaostatka.. kad prodje hajp... vidim da ima Avatar... to nisam gledala.. ni Gravity... jedino sam ove nove Betmene od ponudjenih gleadla...

Ali, svaki put kad se ulogujem... vidim nove stvari, mislim da ubacuju svakih par dana ili kako im je vec po programu...

Takodje, zaista nema House of Cards, ali ja i onako vise volim originalnu verziju... jbg... zaista volim britanske serije...

I da... moja neverovatna sreca je da sam se docepala dokumentaraca koje gledam do besvesti... a posto nisam gledala Dextera, Breaking Bad, Weeds.. sve je tu... Sad su ubacili i seriju koji nisam mogla da pogledam, a dovoljno je tupava da je povremeno gledam Pritty little liars... kao i Ray Donovana... Broadchurch izgleda zanimljivo...

Sad, vama je to malo... ali upravo sam nasla i masu anima... tako da... ima i Prohujalo s vihorom... sto je cool....

Matorcima i onako placam IPTV, koji ne gledam.. tako da je ovo meni za dusu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Pa sad... sve te serije ja imam i na kablovskoj... sad, zavisi od paketa i distributera, ali recimo Avatar i Gravity sam video na HBO-u (nisam gledao), Betmeni išli na B92 skoro, House of Cards ima na RTV, Dextera sam gledao još pre nekoliko godina na Fox Crime, Breaking Bad na Jagodini dok je nisu privatizovali, Weeds na Ultri, Pretty Little Liars na Fox Life, Reja Donovana na HRT-u i HBO-u... jedino za taj Broadchurch ne znam tačno šta je, čini mi se da sam viđao na teletekstu, ali nisam siguran.

Ne vidim zaista zašto je njihova ponuda toliko ekskluzivna da bi opravdala dodatni trošak... mada opet, kako kome, znam da pojedini distributeri nemaju sve ove kanale koje sam naveo.

Inače, i moja mama voli Slatke male lažljivice... a i ja, naročito onu malu lezbejku plivačicu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Pa, kao sto rekoh... za nekoga ko gleda TV, to je izdatak.

Ja uopste ne gledam TV.

Lazem... gledam pre porodicnog nedeljnog rucka... 

Cak vise ne pratim ni TLC\Travel\Discovery\History jer nisam u istoj prostoriji sa TV  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.