The normal boobs ( . )( . ) The silicone boobs ( + )( + ) The perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^) and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o) and the very small boobs (.)(.) and lastly the asymmetrical boobs (•)(.) I love them all!!!
Iako sa zakasnjenjem, paznju mi je skrenuo tekst koji je postavio (izmedju ostalog i moj ) profesor, te procitah sve ali izdvojih ovo izmedju dosta dobrih i realno izrecenih misli: - Danas živimo u vremenu kojim vladaju površnost i diletantizam. Ljudi se samoproklamuju za stručnjake u oblastima o kojima ne znaju ama baš ništa, bave se njimlaa, čak i uspevaju nekoga da prevare za novac. Bave se nekim apstraktnim stvarima u svetu u kom je sve egzaktno i merljivo. Promene ako i dobiju prilike da prave, čine ih same promene radi - da bi se pričalo, a ne da bi se nešto zaista i promenilo. Sve je PR, rezultati su nebitni. Suština je za štrebere. Realnost za budale. Glasni pobeđuju.
Misljenja sam da ta akademija ostavlja ozbiljno dobar trag u pocetku kreiranja buducnosti a neminovno je prisustvo dobre vibracije koja tamo vlada. Svi smo mi odande nesto poneli (iako nikada nisam postala masinac a jos manje roboticar).