Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 22:36:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srebrenica nije bila masakr  (Pročitano 40392 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ma kakvi tutori kakvi pomagac i i slicno mislis da sam ja sretan sto zivim u ovakvoj zemlji kakvoj zivim, gdje se sve nateze i otima od sirotinje i obespravljenih.
Lako je siriti pravdu i ne znam pamet onima koji su obespravljeni i koji nemaju nista.
Govoris o tutorima, dajte malo pustite da se Srbi u Bosni sami razvijaju i pronalaze svoj nacin i pt i vidjecete da ce mnoge stvari biti bolje-- istorija je pokazala da su upravo srbi u BiH propagirali ideju Bosne u mnogim trenucima recimo kraj drugog svjetskog rata , poslanici u skupstini tadasnje BiH bili se vecinom Srbi i zalagali su se za BiH
I tako dalje i tako dalje
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
A jos zelim nesto reci  tom konceptu nebrige kao konceptu neduznih---- je li sta se hoce reci ne brinem se dakle neduzan sam.
Pazite znate ko je bezbrizan u danasnjem svijetu pa ako hocete iEvropi. Takva bezbriznost je prisutna recimo u papskim dvorima-- to je ta slika pape blazenog starca koji sve zna ne brine jer ima sve a svi ostali su da ne kazem smrtnici i budale gresnici i slicno.
Pogledajte vaseg vicepremijera -- ja mislim da je to Ivica Dacic zar vam on ne lici na papu.
On je covjek bezbrizan razrijesio je mnoge stvari oko pristupa Srbije EU a i citav narod treba da bude bezbrizan.Nema njegova zemlja vise nikakve zemlje sa Bosnom . Bosna je daleko od EU a za to se moze optuziti recimo Bosnjacki narod, a Srbi u Bosni zapravo politicari koji ga predstavljaju samo lagano odradjuju posao i koce reforme.
IP sačuvana
social share
Da bi promene uspele većina članova društva koje je ušlo u promene mora da se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, s osećajem nečeg velikog i vanrednog.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Imaš dugme "Izmeni", nema potrebe da pišeš duple postove.

Ne bih da polemišem o sastavu srpske vlade. To je unutrašnja stvar. Ono što ti i slični tebi ne mogu da shvate je da pomeranje iscrtanih granica i nasilno iseljavanje naroda ne znači promenu toka istorije. Narod je narod, ok, ali izmanipulisanom narodu treba par dogadjaja da to shvati. Ne znam šta ste dobili a šta izgubili, sami vagajte.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung SGH-E590
Ne znam da li je neko vec napisao... Bosnjaci nisu narod! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Imaš dugme "Izmeni", nema potrebe da pišeš duple postove.

Ne bih da polemišem o sastavu srpske vlade. To je unutrašnja stvar. Ono što ti i slični tebi ne mogu da shvate je da pomeranje iscrtanih granica i nasilno iseljavanje naroda ne znači promenu toka istorije. Narod je narod, ok, ali izmanipulisanom narodu treba par dogadjaja da to shvati. Ne znam šta ste dobili a šta izgubili, sami vagajte.

OK to je bila neka vrsta bojkota tog pravila da se ne postuje dva put zaredom-- jer to moze da ima smisao u smislu recimo updatea neke misli i slicno ali dobro.
Sto se tice tog da je neki narod mogao trebao drugacije da je ncinio kobnu gresku zato sto je razlicit  proslo je vrijeme tog uperivanja prstom u citav narod, tih prijetnji na propast na katastrofu ako je se drugacijim od nekih kanona.
Drzim da ako tako nesto prigovaras drugom narodu dakle Bosnjacima i slicno, jednog ces dana mustrati vlastiti narod i pojedince i skupine u svom narodu.
A u sustzini i ne shvatam sta se htjelo prigovoriti-- znam da nesto jeste -- pominje se iseljavanje i pomjeranje granica a potom i manipulisani narod , koji je sam po sebi OK ali tebao bi da shvati nesto.
Ne razumijem
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Nisam ni ja razumela zašto pominješ Dačića pa nikom ništa.

Poenta je u propagiranju nekakve istine koja izgleda dolazi iz viših dimenzija, nije odavde,teško je prihvatljiva i sl. Rekoh...ne znam šta ti ustvari hoćeš da utvrdiš? Postojanje nacije, nipodištavanje druge nacije ili nešto treće? Ako treba da se izmisli neka nacija da ne bi bila ekstremno na samo jednoj strani, ok, to mogu da razumem. Ali ne mogu da razumem izmišljanje dogadjaja, nečeg što se odigralo, nečeg što ima učesnike, svedoke itd.

*za praćenje toka misli ne moraš da pišeš 2 posta, slobodno na istom napiši "edit" pa nastavi dalje. Pravila su pravila.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Citat
A u sustzini i ne shvatam sta se htjelo prigovoriti-- znam da nesto jeste -- pominje se iseljavanje i pomjeranje granica a potom i manipulisani narod , koji je sam po sebi OK ali tebao bi da shvati nesto.
Ne razumijem

Najzbrkanija recenica koju sam procitao, ima 10 godina sigurno.

Ako ti sam sebe ne razumes kako cemo mi da te razumemo leba ti? Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2013, 17:47:44 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Pa jesi procitao citat u tom  postu i tu je sve pomenuto sto mi nije jasno.

I uostalom ko iz vedra neba se govori o necem desetom kada je tema Srebrenica-- u koju vezu vi stavljate moj stav o postojanju neke nacije-- ja to nigdje nisam spomenuo to pitanje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Boske, ne pisi duple postove, klikni na . Nije valjda da je toliko tesko?

Nema razlike izmedju tebe i ostalih moralesa koji dodju ovde. Ranije ili kasnije izadje dzihad mod i krenu provokacije, samo je pitanje vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2915
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
OK
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 22:36:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.