Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srđan Dragojević počinje da snima film „Parada”  (Pročitano 21730 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Ja, s druge strane, ne bih ponovo da gledam kako moja zemlja leti u vazduh... Nekako me to podseca na Valtera i 25000 mrtvih Nemaca po filmu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Taj Valter je jedan od naših najgledanijih filmova, gledalo ga je oko milijardu i po gledalaca, zahvaljujući Kinezima prvenstveno.
A u tom hipotetičkom filmu ne mora baš sve da bude po istinitim događajima.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Citat
Ja to sve očekujem od zemlje u kojoj živimo i od primitivnog naroda koji jesmo

хехе...немој у множини муфлону...примитивна ти је Черкица ана,госпоџа,ти и комплетна ти ближа и даља родбина...ту се задржи и све је ок
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia E71
Stvarno mi je muka od tog gej lobija koji se u Holivudu sprda sa istorisjkim i mitskim ličnostima koji su po njihovom ubeđenju svi bili pederi,evo skoro sam gledao Šerloka Holmsa gde u jednoj sceni priznaje da je gej pa onda Aleksandar veliki itd.Ko je sledeći Tito, Če Gevara,Hitler ? Možda snime film kako je Hitler bio gej i da je Eva Braun u stvari trandža... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Какав говнар...

SRĐAN DRAGOJEVIĆ: OD POLITIČARA SAM DOBIO K... DA IZBIJEM OČI

Pomoć kompanija dosta zavisi od bliskosti s vladajućim krugovima. Ako niste nečiji fan, onda ništa

Sto kompanija mi je reklo „ne“!
Većina firmi kojima smo se obratili za pomoć odbila je naš film pod izgovorom da neće da imaju ništa zajedničko s takvom temom, rekao je za Kurir Srđan Dragojević, reditelj filma „Parada“.

- Ljudi prosto nisu prepoznali sebe u ovom filmu. Osim toga, pomoć određenih kompanija dosta zavisi od bliskosti s vladajućim organizacijama. Ako niste nečiji fan, onda ne možete mnogo da dobijete. Ja obično od politike dobijem „k“ da izbijem oči.

Jeste li zadovoljni filmom?
- Vrlo sam ponosan. Imao sam ideju da to bude moj najzreliji film do sada. Ponekad se desi da nisam do kraja zadovoljan rezultatom, iako dam sve od sebe.

Šta je potrebno da bi se snimio dobar film?
- Na snimanju mora da se stvori atmosfera prave porodice da bi sve ispalo najbolje moguće, to je garant da će film biti zaista dobar. Verovatno ovaj film neću gledati sledećih 15 godina, pošto ne gledam svoje filmove. „Lepa sela lepo gore“ prvi put sam pogledao pre mesec dana.

Kad će Srbija profunkcionisati kao velika porodica?
- Malo strpljenja i tolerancije zaista je neophodno. Imate klince koji vide kako bahatost, korupcija, neznanje i primitivizam bivaju nagrađeni umesto kažnjeni. Čini se da ćete uspeti u društvu ako ste beskrupulozni, ako ste kvazimačo, ako gazite preko drugih.

U filmu ste spojili narode bivše Jugoslavije iako naši ljudi i dalje, na primer, u Hrvatskoj, imaju probleme?
- Bojim se da i vi mediji potencirate te stvari. Evo, ja na primer idem u Hrvatsku od 2001. na ostrva koja volim i nikada nisam imao problema.

Ali drugi jesu?
- U svakom društvu postoji od tri do pet odsto ljudi s karakternim poremećajem, koji nemaju grižu savesti, ljudi s psihopatskim ili sociopatskim karakteristikama i oni su prosto opasnost po svoje bližnje i po društvo. Koliko jedna država uspeva da kontroliše taj procenat populacije, pokazuje koliko je ta država snažna.

Balaševića mnogo volim!

Pre tri meseca ste na Fejsbuku napisali: „Kada sam rešio da pogledam ko su mi ‘prijatelji’, shvatih da ima i onih koji se analno zanimaju za teniske loptice, vole Balaševića...“

- To uopšte nije bio moj profil, ali nisam hteo da ispravljam vas novinare. Mnogo volim Balaševića! To je neko uzeo i stavio tu izjavu. Ne bavim se Fejsbukom jer ima toliko knjiga i filmova koje treba savladati. Ja sam starinski čovek!

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
као што већ рекох...сви његови филмови су плаћени државним парама тј политичари су му дали кинту...можда су му неки дали и киту али је то његова приватна ствар
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia E71
Srđan Dragojević je obični iskompleksirani uobraženi plagijator !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Лоше, баш лоше...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
Jel neko gledo film?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.