Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: срце малено... па шта си ти мислила?  (Pročitano 7759 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
LDP pa zar je to partija! Smile Uh ja to pomješao sa LSD-om. Smile Smile Smile

U sustini to je usko povezano jer je osim Cedomira dobar deo LDP-ovaca na LSD-u, e pa Cedo "gutaj, gutaj ocima kolutaj... snifaj, snifaj po nosu se pipaj"!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
doticna je obicna iskompleksirana dalabu kojoj jedino mozda dobro stoje rogovi na glavi
Ti je poznajes pa znas ?
Doduse verovatno neznas gde se nalazi pozoriste,da znas ne bi lupeteo,o njenom politickom angazmanu nemam komentara ali ista definitivno nije to sto joj se stavlja na teret
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Citat
doticna je obicna iskompleksirana dalabu kojoj jedino mozda dobro stoje rogovi na glavi
Ti je poznajes pa znas ?
Doduse verovatno neznas gde se nalazi pozoriste,da znas ne bi lupeteo,o njenom politickom angazmanu nemam komentara ali ista definitivno nije to sto joj se stavlja na teret
ne nego je za svaku pohvalu Smile ko sa narkosom mak sadi o glavu mu se lupa
« Poslednja izmena: 06. Nov 2008, 14:02:37 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
dal se cedomorac razbija ili ne njegov problem ali ocigldno da se ovde navedena neslaze sa doticnom ekipom oko nekih stvari nije ona kriva sto hoce da menja stvari u Srbiji a srbija nece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
брате је контам... свака партија /странка ти је интересна група људи са сличним идеолошким схватањима. ЛДП није ни то, Чеда, Кораћ, Батић, Чанак и Бога питај ко све још не деле баш иста идеолошка начела... ЛДП је чисто интересна група и крај.
Сад дотична госпоџа... или -ица може стварно бити интелектуална громада и невиђен драматург... али ако је ушла у ЛДП без интереса и са искреном намером да нешто мења... хехехе  Smile  Smile  Smile то не говори ништа похвално о њеном поимању стварности. Што би рекли сељаци у мој крај... нема будале без образованог чо'ека
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Dotična je podobijala raznorazne "evropske" nagrade samo zato što non-stop daje antisrpske izjave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ti je poznajes pa znas ?
Nemas komentar na njen politicki anganzman, a hvalis njene "komade", pretpostavljam da postoji tema na ovom forumu gde mozes i o tome da razglabas, a posto je ovo geopoliticki forum, bespredmetno je da nekome ovde ukazujes gde je pozoriste, ma zezam se, samo udri!
- "neznas"!? Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2008, 15:31:29 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Pa ako neko za vreme 90ih napravi nesto kao naprimer otvorena vrata i dela koja je skoro napravila i pravi definitivno nije kreten kao sto se ovde postavlja u nekim postovima,a sto se tice
Citat
Dotična je podobijala raznorazne "evropske" nagrade samo zato što non-stop daje antisrpske izjave.
jako me zanima sta ti ovo dodje,koje izjave,i sta je to anti-srpsko rekla posto ja neznam za to pa me zanima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Srbljanović: Još volim Čedu

Nema afere. Nema sukoba. Nema razočarenja.
Ovim rečima je Biljana Srbljanović u sredu u razgovoru za “Novosti” pokušala da spusti zavesu na javno iskazano nezadovoljstvo protiv Liberalno-demokratske partije, čiji je član.
* Zašto ste digli glas protiv LDP, navodeći da se stranka distancirala od vas?
- Ne treba od toga praviti bilo kakvu aferu. Samo sam htela da objasnim svojim glasačima i medijima gde sam i šta radim posle izbora. To nije bilo nikakvo iznenađenje za stranku. Sve to što sam napisala saopštila sam Političkom savetu, Predsedništvu i predsedniku stranke.
* A jeste li zažalili zbog kandidature za gradonačelnika, pošto ste predočili da niste imali podršku stranke u predizbornoj kampanji?
- Nisam apsolutno. Opet bih prihvatila tu kandidaturu.
* Očekivali ste da dobijete poslanički mandat u parlamentu ili bar odborničko mesto u Skupštini Beograda. Ocenili ste da ste ih pošteno izborili...
- Odluka o tome ko će biti odbornici je doneta pre 4-5 meseci i tu više ja nisam bitna.
* Sudeći prema mnogim stavovima koje ste javno izneli može se lako zaključiti da ste ipak razočarani odnosom LDP prema vama nakon izbora?
- Nisam razočarana. Nema tu mesta ni za razočarenje, kao što nema mesta ni za sukobe. Niti postoji neka sakrivena potpriča.
* A jesu li vas Čeda i LDP izneverili pošto ste otkrili da vas je stranka marginalizovala, skrajnula, sklonila...?
- Ne želim preko medija da se prepucavam na taj način i govorim o tome da li me je neko izneverio. Nema tu nikakvog ličnog diskursa između Čedomira Jovanovića i mene. Nema tu ličnog sukoba. Sve je u redu. Svi se volimo.
* Zašto ste onda sve ovo uradili?
- To je deo javne intelektualne političke rasprave, a imala sam i obavezu prema svojih 200.000 birača.
* Ukoliko bi vam LDP sada ponudio neku funkciju, da li biste je prihvatili?
- Sebe smatram veoma politički angažovanom. Ali, nemam takvu političku ambiciju.
* Napisali ste i da vas je stranka izbrisala. Jeste li vi i dalje član LDP?
- Ne napuštam LDP.
* Posle svega, šta mislite o LDP?
- LDP je i dalje najbolja partija u Srbiji.

извор Новости

ајд још једаред - LDP je i dalje najbolja partija u Srbiji.  Smile  Smile  Smile 
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
I?
to je vec rekla pre valjda,steta super lik glupa partija...bar za mene naravno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.