Gledao sam reklamu bar 10 puta i do sada nisam primetio ni zrakomlat, a kamoli znak na njemu. Sad sam pažljivije pogledao, stvarno liči ali se na ekranu vidi otprilike pola sekunde. Da se nije digla tolika frka 99% Hrvata(a ni ostalih) to ne bi ni primetili.
To je primetio neki krvatski domoljub dok je sa ortacima igrao cetvoronozno zelenocehano stapikalo
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
HTC One
@All, da li ste vi normalni!!!
Obrisao sam tri strane off-a...
1) Imate oci procitajte naslov teme 2) Obratite paznju ma maksimalnu velicinu slike koju je dozvoljeno postaviti 9mada je ovde 99% slika bez razloga postavljeno)
P.S. Postovani i uvazeni Srbi, kako je moguce da dozvoljavate da vas dve-tri necije poruke odvedu o off (vas 10-oro)??? I zasto dozvoljavate drugima da vam se smeju??? Zar nije lakse pricati na temu, a oni kojima smeta (a ima ih) pisace off-ofe koje cu ja brisati dok mi se ne smuci, a onda cemo drugacije pricati!!!
mislim da je normalno da se našim građanima zgadila reklama...4 godine smo ratovili protiv te proklete zvijezde i onda će nam netko puštati to po telki. ja mislim da ne postoji omraženiji i odvratniji simbol u Hrvatskoj od crvene zvijezde...
Također...ne želim ići u off, ali samo bih povukao paralelu kada su Srbi napravili puno veću dramu kada im je naš ZET htio prodati najmodernije tramvaje, a vaši odbili s obrazloženjem da neće tramveje gdje su prozori u obliku ustaškog slova U. Poanta je u tome što su prozori zaobljeni i samo najteži kreteni tu mogu vidjeti slovo U. Eto do koje su mjere neki u Srbiji zatupljeni.
mislim da je normalno da se našim građanima zgadila reklama...4 godine smo ratovili protiv te proklete zvijezde i onda će nam netko puštati to po telki. ja mislim da ne postoji omraženiji i odvratniji simbol u Hrvatskoj od crvene zvijezde...
Također...ne želim ići u off, ali samo bih povukao paralelu kada su Srbi napravili puno veću dramu kada im je naš ZET htio prodati najmodernije tramvaje, a vaši odbili s obrazloženjem da neće tramveje gdje su prozori u obliku ustaškog slova U. Poanta je u tome što su prozori zaobljeni i samo najteži kreteni tu mogu vidjeti slovo U. Eto do koje su mjere neki u Srbiji zatupljeni.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
nisi ratovao protiv zvjezde vec Srba inace ta zvjezda ti je donjela Istru dok druge nacije koje su docekivale svabe ko ti 41 u Zagrebu ne samo da nisu dobile teritorij vec su ga i izgubile...
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.
The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.