Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 13:29:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbina ni za partnera ni za zeta  (Pročitano 17316 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Уместо да поради на култури оралног здравља међу својим суграђанима он се бави тиме ко ће да прангија габора од његове ћерке   Smile

IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Peruđi.
čudim se da nisi još svatija,nije riječ samo o Srbima jednak je odnos i prema Albancima,Bošnjacima Arapima.Onaj tko je odgojen nacionalno i vjerski želi da mu zet ili nevjesta budu u prvom redu iste vjere pa i istog naroda.To nije mržnja već sasvim normalna stvar.Tako je stanje i u Srba samo ovi na forumu glume.Zamisli da se je zet musliman,unuk se zove Mujo.Nećeš ga mrziti ni dite ni zeta ali da te netko prije pitao radije bi izabrao svog sunarodnjaka.Nije samo nacija u pitanju,ja bi volio da je moj zet ono što i ja po zavičaju,radije nego Slavonac ili ....Ista je relacija i crnac,zašto ne i crnac za ove koji glume ,zašto ne stariji zet od ćerke 30 godina,zašto ne Cigan koji nema ni osnovnu školu.Svi glumite a u konkretnom slučaju kad bi vas ćerka pitala izabrali bi svog sunarodnjaka.To nije rasizam jer je tu puno drugi stvari u pitanju osim ljubavi.Na kraju je ipak odluka osobe koja se udaje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Profesore, bogami si i rasista. To šta bi ja voleo ili ti, to je naša stvar, a to šta ili koga će voleti moja ćerka, ili tvoja ćerka  je njena stvar. Izuzetno negativnu ulogu u svemu ima religija. Religijska pripadnost je najčešće smetnja, iako kažem ti u Sremu je sve to dosta izmešano .Ipak u većini su i dalje oni koji ne bi voleli za zeta nekoga koji nije Srbin, ali Hrvat nije toliko nepoželjan, koliko možda Šiptar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Peruđa,
nisam rasist već govorim o onome što je realnost.Ja ti govorim što bi ja volija kao npr. da mi je zet doktor,nogometaš Barcelone i sl.Naravno moj aćerka odlučuje i ja bi prihvatija tog zeta bez obzira što nije po mojoj želji.To bi uradija iz ljubavi prema ćerci(imam ćerku pa znam što govorim)
to što je u Srijemu šištar nepoželjan isti j eslučaj kao sa Srbinom u Hrvatskoj.Isti je slučaj i sa Ciganom ili crncom.To postoji svugdje i u Americi ili Francuskoj samo su tamo nepoželjni Arapi ili neki drugi.Ja samo iskreno pišem a neki glume.O vašim gradonačelnicim n eznam ništa samo znam da je zemunski bija Šešelj a on zet aHrvata nebi baš rado dočekao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ja samo kažem da živim u sredini gde ima dosta mešovitih brakova , e sad to nije zastupljeno u drugim delovima Srbije. Ipak mi se čini da je ta odbojnost prema Srbima kod vas toliko velika da je dotični Gradonačelni, morao tako nešto da iskaže. S druge strane kod nas se ne razmišlja preterano o Hrvatima, tako da bi takva izjava nekog našeg političara , bila besmislena. U vreme ratova , možda, posle doseljavanje većine Srba iz Hrvatske u Srbiju, to postaje besmisleno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
 realno gledano , ne shvatam zashto bi mi srbi trebalo da imamo neshto protiv ovog choveka :

1. rekao je ono shto svi (vecina) hrvata misli ....

2. meshoviti brakovi nisu nikom doneli nishta dobro . hrvati su nam tradicionalno neprijatelji , a deca iz meshovitih brakova su tikve bez korena - obichno neki "internacionalisti" ,"liberali" i drugi shljam  Smile ... uostalom , LDP i LSV  su puni takvih likova ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
realno gledano , ne shvatam zashto bi mi srbi trebalo da imamo neshto protiv ovog choveka :

1. rekao je ono shto svi (vecina) hrvata misli ....

2. meshoviti brakovi nisu nikom doneli nishta dobro . hrvati su nam tradicionalno neprijatelji , a deca iz meshovitih brakova su tikve bez korena - obichno neki "internacionalisti" ,"liberali" i drugi shljam  Smile ... uostalom , LDP i LSV  su puni takvih likova ...

Liberali i internacionalisti su za tebe šljam? Bogam zamerićeš se sa velikom delom forimaša , koji podržavaju liberalni kapitalizam i to bezuslovno.

"Internacionalizam je naziv za ideologije i političke doktrine koje smaraju da se međunarodni odnosi moraju temeljiti na međunarodnom sporazumijevanju mimo pojedinačnih nacionalnih interesa, odnosno na povezivanju naroda preko nacionalnih granica."- Izvor Wikipedija.

"Либерализам је идеологија која сматра заштиту личних слобода основном сврхом постојања државе. Либерали по правилу стоје на страни права на одступање од установљених норми и ауторитета по политичким или религиозним питањима, и у том смислу напротив конзервативизма. Пошто је право појединаца да сами обликују своје друштво такође међу основним поставкама либерализма, либерали су такође готово увек супротстављени тоталитарним, и често колективистичким идеологијама (фашизму, комунизму)."
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 21:44:11 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 975
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Željko Kerum srami se, kulturni Split te se srami.
A pa to je...užas.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 21:49:18 od marijca »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Željko Kerum srami se, kulturni Split te se srami.
A pa to je...užas.

Što čovek je iskren, neće biti bolji ako laže.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 13:29:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.