Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 07:10:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbin napadnut u Beču  (Pročitano 950 puta)
25. Jun 2012, 12:01:20
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Browser
Opera 12.00
Potpredsednika srpskog kluba "Bambi" iz Beča Milana Popovića (26) ispred klupskih prostorija napala je i teže povredila grupa mladića koji su, prema njegovim rečima, psovali na albanskom jeziku.

Napadu je prethodio saobraćajni incident dok je Popović stajao ispred klupskih prostorija koje se nalaze u prometnoj ulici, na samoj raskrsnici.

"Došlo je do zastoja u saobraćaju i jedan vozač je vozeći u rikverc doveo u opasnost devojku koja je prolazila", prepričao je Popović nemili susret od proteklog vikenda sa bahatim vozačem.

Popović je reagovao upozoravajući vozača, koji je zbog toga napravio incident i tuču.

"Regovao sam i upozorio ga, a on je iz automobila viknuo na nemačkom da će se vratiti za pet minuta da mi pokaže, što je i uradio. Došao je ispred kluba sa svojim društvom i napali su me pod pretnjom pištoljem. Oborili su me i udarali, a onda su i dva puta pucali u vazduh iz pištolja", objasnio je Popović Tanjugu šta se dogodilo ispred prostorija "Bambija".

Prema njegovim rečima, radi se o mladićima starosti oko dvadesetak godina koje ne poznaje, a koji su ga psovali, kako kaže, na albanskom jeziku.

Svetlana Stojanović, koja se nalazila u prostorijama kluba, objasnila je da je u jednom trenutku čula prasak kao pucanje petarde, te da je onda povređeni Milan ušao u prostorije kluba.

"Odvezla sam ga u bolnicu pošto je bio povređen. Policija je, dok smo bili odsutni, došla i predsednik kluba Mitić je podneo prijavu", objasnila je ona.

Popović je za vikend dao iskaz policiji i pokazao povrede oka i kuka.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Citat
Popović je reagovao upozoravajući vozača, koji je zbog toga napravio incident i tuču.
Упозорење: Јебем ли ти сунце кљакаво, гледај куд возиш. Епилог - добио је по пичци  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows Vista
Browser
MSIE7.0
mob
Samsung 
Kako se kaže "pički" ili "pičci"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 07:10:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.