Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 13. platu dele samo javna preduzeća: Direktori daruju kao da su deda mrazovi  (Pročitano 13247 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
па не знам шта је смешно дечаче Smile

није томе крив факинг општински службеник са тринаестом платом већ законодавац у београду Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Nexus 5
Ajde, ajde, da nije mozda Beograd kriv sto imas 120 000 platu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
 Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
APR zasluzuje 13. platu jer rok nije 45 dana...
Doduse... ni Poreska nije losa, bar ova u BGD...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Pravna sluzba u APR-u je da te bog sacuva. Nema pravila.

Sto se tice zakonskog roka, posle iskljucenja telefonske linije ili interneta, zakonski rok za ponovno ukljucenje je 48h ili 2 radna dana. A ljudi , po uplati racuna, nagrnu na saltere poslovnica kao nesami da im se ukljuci sad i odmah.
Ako cemo da teramo mak na konac, i rok za stizanje sms poruke u mobilnoj telefoniji je 24h. Ne smem ni da zamislim sta bi se dogadjalo da se pridrzavaju krajnjih rokova zakona.

Toliko o rokovima  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Sta ja znam.. ja sam srecna sto ne moram da saradjujem sa ove dve institucije licno i personalno... sve ide preko poste... kao u ostatku savremenog sveta..
Verovatno zato sto se za razliku od maticara ili ovih po opstinama ne plase racunara...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Poverenik za informacije objavio je da je od nove godine omoguceno da sa drzavnim organima komuniciraju mailom.
Ovo do sad nije postojalo kao zakonska mogucnost - dok recimo telegraf, teleks i njima omiljeni podnesci u 2 primjerka predati na pisarnicu jesu bili i ostaju zakonsko sredstvo obracanja.

Elem novi zakon predvidja malu zackoljicu a to je da svaki organ za sebe utvrdjuje da li je i u kom obimu sa korisnicima njihovih usluga moguce ostvariti elektronsku komunikaciju.

U to ime evo jednog komentara:
iskustva 2013
Nešto me krenulo ove godine, pa sam se dopisivao sa raznim institucijama. Sa blogerima delim svoja iskustva:

SBB: Komunicira putem emaila, bez zahteva za dodatnu identifikaciju korespondenta, u mom slučaju zadovoljili su se brojem ugovora. Ponekad treba sačekati par dana na odgovor. Ako niste zadovoljni odgovorom, možete se žaliti RATELu, jednom je to bio jedini način da ih nateram da mi okrpe kabl koji je dva meseca veseo landarao sa susednog krova.

RATEL: Potpuno opremljeni za elektronsku komunikaciju, sve što treba za pristup sa čipovanom ličnom kartom, plus dodatna mogućnost adrese za slanje pisanog odgovora.

Banca Intesa: Ako im ne uspe da izmore klijenta odlaganjem svakog odgovora na mail za mesec dana, na kraju pošalju formular pripremljen u Excel - u. E sad, ako hoćete da popunite taj formular na računaru, morate da znate Excel i popravite formatiranje na par mesta inače vam JMBG izlazi u scietific formatu, tipa 1234E5 . Kada nekako popunite, nosite na šalter pa čekate odgovor. Ako niste zadovoljni odgovorom, tu je:

Narodna Banka, centar za zaštitu i edukaciju korisnika finansijskih usluga: Prvi mail koji sam im poslao se je vratio, kaže, prepun inbox. Posle telefonske intervencije to je rešeno. Nije predviđena elektronska identifikacija, a njihovi odgovori su klasični kancelarijski dokumenti, prerađeni u PDF format. Brza komunikacija, ali bez sadrzaja. Kad treći put nisu čuli pitanje: Kako naterati Intesu da mi iporuči istoriju mojih e-banking tansakcija koja je bez upozorenja nestala sa sajta, odustao sam.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Svi intesini dokumenti mogu da se nadju na sajtu. A i ako si pravno lice, dovoljno je da okrenes tel. ekspoziture i pozoves "svog" savetnika... Sve salju na mail, odmah odgovaraju Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.