Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 04:42:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ekran prepun prostakluka  (Pročitano 6216 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Grand Show типови и типуше, бабе и деде, бласфемиране фаце...Сви тапшу као роботи, емисија врца од насиља, власт уместо да реагује она кулира. Па онда понижавање патетичних људи ниске интелигенције који певају на аудицији..Саша Поповић би морао у затвор шта је све радио..Пинк је отров, катастрофа. Блиц је одвратан али у овој борби има моју подршку.
Друго, нико не контролише одвратну цензуру коментара новина Блиц и Курир(он поготово). За Курир коментарисање ти треба да попуниш педесет редова Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Sto se Ekrema tice on je angazovao lojera kako on to kaze iz Njujorka grada i zajedno su pregledali ugovor, rekli Mitrovicu koliko traze za ucesce a Mitrovic je zauzvrat rekao sta se ocekuje od njega.
Jebem li ga, ovi ostali koji su kao normalni, nisu retardirani, nemaju takav deal sa Mitrovicem....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Ima raznih likova tamo , ali niko me nije zaintrigirao da pocnem da gledam farmu. Moji matori to vole da gledaju , njima je to smesno mada su svesni da je ekrem budala a da su ovi ostali ljige , pozeri.... sto se mene tice ako neko vidi nesto u tome neka gleda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Primitivizacija stanovništva.
Zar bilo ko ovde i u jednom jedinom momentu misli da jedna izuzetno prostačka televizija Pink sve to radi da bi "zabavila"??? ONI su tu da debilizuju stanovništvo i odlično rade taj posao.
B92 je tu da u mozgove qudi utisne prezir prema sopstvenoj zemlji.
Fox Tv je tu da u umove ljudi utka što više nasilja.
Ima ih još kojima ne znam imena, ima neka "Kids" i Pink kids", držite decu što dalje od toga, ima i "Happy Tv", zlo i strahota..
Itd, itd..
Svako ima svoju jebenu ulogu. Prodavanje magle, uvaljivanje neukusa kao "cool" stvari itd..

Ja sam od SBB-a dobio sad pre mesec dana risiver sa HD tv-om, godinama ga nisam gledao, seo sam, pretrčao kanale, povraćalo mi se. Blokirao sam 60% domaćih kanala i masu stranih. Ostao je Discovery, Viasat Explorer i na tu foru, Hvo kanali..Sve Pink kanale sam blokirao, nepodnošljivi su mi. One bosanske, crnegorske..hrvatske..Sve blokirano.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2013, 21:57:37 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Последица наведеног је то што данас, када човек прича о славној српској историји, Карађорђу, првом балканском рату и ослобођењу Косова и Метохије, првом светском рату који смо тријумфално окончали, гледају га бело и пренеражено у земљи Србији. Зато ако почнеш о Сулејману Сукију Суљи и другарима, ето радости и општег одобравања. Све мислим неки кошмар, пробудиће ме неко, јебена зона сумрака.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Qtek 666
Citat
Наравно, потпуно свесно, што смо примитивнији, то смо подложнији тим утицајима. Колико је само људи купило нешто што се рекламира на тој Фарми или у том Гранду... Слажем се са тим што си написао, не бих умела боље.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
 Zar bilo ko ovde i u jednom jedinom momentu misli da jedna izuzetno prostačka televizija Pink sve to radi da bi "zabavila"??? ONI su tu da debilizuju stanovništvo i odlično rade taj posao.
B92 je tu da u mozgove qudi utisne prezir prema sopstvenoj zemlji.
Fox Tv je tu da u umove ljudi utka što više nasilja.
Ima ih još kojima ne znam imena, ima neka "Kids" i Pink kids", držite decu što dalje od toga, ima i "Happy Tv", zlo i strahota..
Itd, itd..
 Svako ima svoju jebenu ulogu. Prodavanje magle, uvaljivanje neukusa kao "cool" stvari itd..

Ja sam od SBB-a dobio sad pre mesec dana risiver sa HD tv-om, godinama ga nisam gledao, seo sam, pretrčao kanale, povraćalo mi se. Blokirao sam 60% domaćih kanala i masu stranih. Ostao je Discovery, Viasat Explorer i na tu foru, Hvo kanali..Sve Pink kanale sam blokirao, nepodnošljivi su mi. One bosanske, crnegorske..hrvatske..Sve blokirano.

Sve se slazem.
Moram da ti napomenem da je program na televizijama odraz drustvenih interesovanja.
Da nas zanima poljoprivreda ceo dan bi se vrtele emisije tipa Znanje -Imanje.
Ne zanima nas.
Nije primitivizacija coveka, nego primitivizacija televizije.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 04:42:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.