2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:55:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija vs Hrvatska  (Pročitano 12840 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Samo i ako odemo na to Europsko da se ne pokoljemo medjusobno (Srbija) kao i obicno...
Sto se tice Karsica i Jankovica to su super igraci i mislim da bi se trebalo naci mjesto za jednoga od njih u timu...Josh kad bi Pantelic uspio dati gol dje bi nam bio kraj... Smile
Imamo odlicnog jokera sa klupe Lazovica, neznam kakvi su prigovori na golmana ali on nije losh sve u svemu soldina ekipa kad se pogleda...A Hrvati nisam ih nesto extra pratio, znam da se Miki vratio sto je + za njih i cini se da je onaj Eduardo u formi...Tog Corluku u kome toliko pricaju nisam puno pratio pa nemogu davati komentar o njemu...Svidja mi se onaj mali Kranjcar, a nisu loshi ni Modric i Srna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa evo ovako... predlažem da navedete ovde vi momčad Srbije, a ja ću vam navest momčad Hrvatske koja u sastavu u kojem igra otkako je Bilić izbornik - bit eć lakše za komparaciju...

Igra se u formaciji 4-4-2 ili 4-3-2-1

vratar: prvi izbor je Stipe Pletikosa (Šahtor Donjeck), njegove zamjene Marin Seknder (Osijek) i Joe Didulica

obrana: desno Vedran Ćorluka (Dinamo Zagreb), u sredini Robert Kovač (Juventus) i Dario Šimić (Milan) a umjesto njega kad ozdravi igrat će Igor Tudor (Juventus) lijevo Josip Šimunić (Hertha Berlin)

vezni red: defanzivni vezni igtač je kapetan Niko Kovač (Red Bull Salzburg), u središtu vezne linije kao playmaker igra Luka Modrić (Dinamo Zagreb)... na krilima igraju lijevo Niko Kranjčar (Portsmouth) i desno Darijo Srna (Šahtor Donjeck); alternativna kombinacija je formacija 4-3-2-1 gdje su centralno N.Kovač, Modrić i Marko Babić (Bayer Leverkusen) plus polu-desno Miki Rapajić (Standard Liege) i polu-lijevo Eduardo Da Silva

napad: standardan je Eduardo Da Silva (Dinamo Zagreb), ako se igra formacija 4-3-2-1) onda on zauzima polulijevu poziciju sa Rapajićem poludesno kao dva povučena napadača... trenutno se kao centarfor ustalio Mladen Petrić (Basel) a alternative su Boško Balaban (FC Brugges), Igor Budan (Parma)

Sa klupe ulaze napadač Ivica Olić (CSKA Moskva), vezni igrač Jerko Leko (Monaco) i Ivan Leko (FC Brugge), obrambeni Dario Knežević (Reggina)...

Eto.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Hmm sad kad se pogleda ovako rep~ izgleda jako dobro...Stvarno mi se svidja taj vezni red...Nego da te pitam kakav ti je Miki?
BTW Taj Olic malo priglup ?

A sto se tice utakmica Hrvatske vs Br and Eng. pa Brazil je skorz sjeban bio ali ipak bio je bolji pustio vas je da igrate ali nije pustio da date gol tako da tu nishta spektakularno nije bilo...
A protiv Eng. ste imali puno srece, a i Robinson vam je pomogo ali moram priznati da je ipak Eng. igrala vrlo loshe i bili ste bolji ali oba su gola vrlo glupa...
« Poslednja izmena: 20. Dec 2006, 00:28:33 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Olić je glup ko' stup... totalni tudum... ali trči ko' navijen, i prilično je brz... zbog te svoje sumanute trke nađe se u šansi za gol - a neke od tih šansi iskoristi...

Miki je odličan... bože moj, Hajdukova legenda - kakav će mi bit?

Samo što su svi raniji izbornici bili dinamovci, a oni bi rađe da im se noga naživo odreže nego zvali hajdukovca u reprezentaciju... pa tako Miki igra sada, u 33. godini jer je Bilić izbornik

On svoj posao odradi vrhunski... samo ne može istrčat svih 90 minuta u visokom ritmu... izdrži maksimalno 45-60 minuta... zato Bilić i priprema dvije formacije - jednu s Mikijem i drugu bez njega
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Mikia sam upoznao kao vrlo mali (dok je josh bio cupav cini mi se)  Smile a starog mu znam isto cesto je dolazio kod nas dok je Miki bio u Turskoj...Stari mu nekada postavljao grijanja, pa tako i nama...
Taj Olic se cini kao vrlo glup ali je sigurno najbrzi kod vas...
Cuo sam da je Balaban dosta dobar?
Moram priznati da sam slabo pratio vashe igrace ali Modric i Kranjcar su mi nekako najbolji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Olić je glupan, ali je koristan...

Balaban je dobar strelac... ništa spektakularno, ali zna dat gol...

Samo Petrić se ustalio u momčadi, pa je Balaban za sad na klupi...

Miki je faca samo takva... meni najdraži igrač Hajduka u zadnjih 15-tak godina... boemčina i igračina najveće klase... živuća legenda... i dan-danas kad dođe u Split zaigra sa ekipom na mali nogomet iza Jadranovog bazena... sjajan tip... genijalan...

Priča se da je jednom prigodom, dok je igrao u Feenrbahce, nakon treniniga prihvatio cigaretu koju mu je ponudio predsjednik kluba - svi drugi su ostali zaprepašteni jer je to bilo prvi put u povijesti kluba da neki igrač otvoreno zapali cigaretu pred predsjednikom - a Miki mrtav-hladan uzme cigaretu i pita ga može li dobit još jednu za kasnije...  Smile

Kranjčar je odličan tehnički, lucidan jak na lopti, ali spor, težak, slabo pokretljiv

Modrić je tehnički vrlo dobar i plus toga vrlo pokretljiv, izdržljiv, veliki radijus kretanja... samo čini mi se da je preopterećen, da stalno igra pod punim gasom a obzirom da je malo "nježnije" konstitucije čini mi se da bi mogao jednostavno "puknut"... ali za sada igra jako dobro...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
 Smile          Smile            Smile

Miki je bash faca...
Znam da mu je stari zajebant ali njega se ne sjecam bash najbolje...
A Srna ?? On meni izgleda kao Beckham u malo  Smile samo nesto smeka pokusava se izreklamirati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma Miki je fenomenalan... nemam dovoljno pohvala za njega i kao čovjeka i kao igrača...

Meni Srna nije drag...

Iako je igrač Hajduka, i jako dobar igrač.. ali nije mi drag...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Tim Srbije:

Golman: Vlada Stojković (Nant), iako sad ređe brani u klubu, u repki je fenomenalan, alternativa je Vlada Avramov (Trevizo)

Odbrana: Desno imamo izvesne probleme, kvalifikacije je počeo Marjan Marković (Dinamo Kijev), ali mislim da će se na toj poziciji ustaliti Igor Duljaj (Šahtjor), koji može da igra i zadnjeg veznog, levo igra Ivica Dragutinović (Sevilja), alternativa je Aleksandar Luković (Askoli), dok u sredini imamo Mladena Krstajića (Šalke) koji može da igra i levog beka, zatim Milana Stepanova (Trabzonspor) i, naravno, Nemanju Vidića (Mančester Junajted).

Vezni red: Po klupskom rejtungu, iako ga ne prenosi u repku, prva zvezda na sredini terena je Dejan Stanović (Inter), koji može da igra u sredini, na levoj, a po potrebi i na desnoj strani, u sredini svoje mesto ima Nenad Kovačević (Lans), koji je standardan član prvih 11 svog kluba, imamo Jankovića (Majorka) koji sve bolje igra za ovaj klub i trebalo bi da nađe svoje mesto na desnoj strani, zatim Trišovića (Crvena Zvezda), koji igra levo krilo i koji po mom mišljenju ne bi smeo da ima mesto u reprezentaciji, Krasića (CSKA Moskva) koji može da igra na levoj strani i u sredini, i Sašu Ilića (Galatasaraj), svakako najkreativnijeg igrača ove reprezentacije.

Napad: Neprikosnoven je Nikola Žigić (Rasing) koji igra sjajno za svoj klub, a još bolje za repku, zatim imamo Marka Pantelića (Herta), najboljeg strelca Bundeslige, Danka Lazovića (Vitese) koji je jedan od najboljih napadača Holandije i Danijela Ljuboju (Hamburger), koji igra prilično dobro za ovaj posrnuli klub.

Idealni sastav, po mom mišljenju: (formacija 4-4-2): Stojković - Duljaj, Vidić, Stepanov, Dragutinović - Janković, Kovačević, Ilić, Stanković - Pantelić, Žigić.

Eto, toliko za sada.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2006, 02:04:59 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Poznajem Krstajića iz njemačke lige... odličan igrač

Vidić - nema potrebe komentirat

Luković mi je poznat iz Italije... pošto pratim tu ligu.. onako, solidan...

Duljaj na beku - hmm... on je odličan vezni igrač... zar je taj Kovačević (kojeg ne poznam) bolji od Duljaja na tom mjestu?

Ostale vezne igrače ne poznajem...

Napad je odličan - Žigić možda posljednji klasični centarfor, ali izuzetno uspješan - uz njega i magarac može igrat i neće škodit

sve u svemu - dobra momčad...

e sad - kakva je igra... to je pitanje

nisam gledao, pa ne mogu reć...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:55:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.