2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 06:43:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija vs Hrvatska  (Pročitano 12952 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Duljaj je motor ekipe. . .odigraj jednu utakmicu bez njega pa ces videti kako ce da ti duva promaja na sve strane. . .
Kovacevic je najobicnij debil i divljak. . .
Ali dobro opet ce ispasti da sam ja neobjektivan ali bas me briga Volim Partizan i sve njegfov igrace!!Eto. . .Pozdrav i laku noc. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
 Smile

Vidimo se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
I samo jos jedna stvar Dule razocarao si me sa svojom neobjektivnoscu. . . Izgleda da su itebi te odvratno drecave crveno bele boje pomutile vid. ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
 Smile Smile Smile    Dobro, dobro. Zapamtio sam ja ovo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
1.Duljaj je bolji u Defanzivi jer uvek gleda gde je lopta,za razliku od Kovacevica koji igra po principu Branimira Bajica:Lopta moze da prodje igrac ne,a takve generalno ne podnosim,Kovacevic je svoju glupost vec demonstrirao protiv Strazbura. . .Mislim da nije kalibar za reprezentaciju. . .
2.Hrvati su standardno dobri ali mislim da mi imamo talentovanije mlade igrace od njih. . .
Dule realno dal mislis da Dejan Milovanovic zasluzuje da igra za reprezentaciju?

ne bih se složio da imate talentiranije igrače. cilj mlađim selekcijama nije osvajanje natijecanja nego stvaranje igrača za A reprezentaciju. utakmicu mladih repki igra po minimalno 11 igrača sa svake strane, a kad je kome 11 igrača iste generacije u A repki? kužiš? bitno je po generaciji proizvest par odličnih igrača, ostatak kao i rezultat je nebitan. a ako ćemo iskreno i u te dvije tekme u kojima ste nas naprašili su najbolji dojam ostavili vučinić i da silva. da silva je sada glavni kotačić naše prve momčadi, a vučinić - crnogorac   Smile

inače, nisam vas pratio nakon sp-a. reći ću samo da je naša najveća snaga izbornik bilić koji je doslovno preporodio ekipu. dao šansu mlađima, stavio puno ofenzivaca, igrača koji znaju s loptom u igru. ukratko čovjek je legenda - skoro kao miki  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Evo malo poređenja po pozicijama:

Golmani:
Srbija - Stojković, Hrvatska - Pletikosa. Po mom mišljenju, Srbija tu ima prednost, Stojković fenomenalno vrani za reprezentaciju, Pletikosa je takođe dobar, ali mislim da je Stojković bolji.

Odbrana:
Srbija - Duljaj, Vidić, Krstajić, Dragutinović, Hrvatska - Ćorluka, Šimić, R. Kovač, Šimunić. I jedni i drugi imamo baš-baš čvrste odbrane, tu svakako ima slabih tačaka, ali sve u svemu - vrlo dobro. 50-50.

Vezni red:
Srbija - Janković, Kovačević, Ilić, Stanković, Hrvatska - Srna, Modrić, N. Kovač, Kranjčar. Bolja je Hrvatska, pogotovo u ofanzivi. Srbiji je vezni red deo koji najviše škripi, dok Hrvatska ima nekoliko sjajnih tehničara u sredini.

Napad:
Srbija - Žigić, Pantelić, Hrvatska - Petrić, Eduardo. Svakako je bolja Srbija. Dovoljno je samo uporediti lige u kojima ovi igrači igraju.

Rezerve:
Srbija - Avramov, Stepanov, Marković, Koroman (njega sam potpuno zaboravio u onom pregledu), Ergić (i njega Smile ), Ljuboja, Lazović
Hrvatska - Runje, Tudor, Olić, Balaban, Rapaić, Leko... (ima još, ali jbg, ne mogu da se setim)

Eto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Šta se tiče tvoje komparacije:

1. vratari  - ne bih se složio... u najmanju ruku 50%-50%, ako je i prednost na strani Pletikose.. pratim ga cijelu karijeriu, od juniorskih dana u Hajduka pa do danas, i Stipe je odličan golman...

2. obrana - slažem se. Kad se nama vrati Tudor, to će bit još bolje, ali slažem se da smo 50%-50%

3. sredina - recimo da se slažemo i tu (iako ne poznajem sve vaše igrače) ali mi u sredini češće igramo sa Rapajićem, pa to trebaš uzet u obzir. Plus toga, za totalnu ofenzivu moguća je i vezna linija Rapajić-Kovač-Modrić-Kranjčar plus Da Silva i Petrić u napadu, prema tome u ofenzivnom segmentu možemo bit još jači i tehnički potkovaniji

4. napad - Žigić je momentalno u velikoj formi, ali nemoj potcjenjivat Da Silvu... momak je odličan igrač i ako ga ono đubre Mamić pusti u neki pošten klub, iznenadit ćeš se koliko taj mali zna i koliko je opasan po gol... Petrić je solidna "punta" koja otvara prostor i gura se sa bekovima... njih dvojica za sada jako dobro surađuju... njihova harmoničnost daje im određenu prednost... prema tome, momentalno jest vaš napad kvalitetniji, ali ne toliko - plus toga Žigić je tip igrača koji ovisi o učinku veznog reda, a tu smo se već složili da su naši "pakeri" bolji...

Ukupna ocjena - momentalno mi imamo prednosti 55%-45% ali s vremenom - ako vaša forma poraste - mislim da je realno 50%-50%

Uz napomenu - mislim da je svima jasno da obje reprezentacije spadaju u drugu kategoriju europskog nogometa... daleko je to od europskog vrha...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
1.Mislim da Hrvati imaju prednost kod golmana Stojkovic je mozda talentovaniji od Pletikose,ali Pletikosa je iskusan golmanh i ima kontinuitet igara u svom klubu za razliku od Stojkovica. . .
2.Odbrana slazem se da smo jednaki. . .. Mada se to ne moze sa sigurnoscu proceniti ali neka bude 50-50. . .Nasa prednost Vidic koji retko gresi a cesto stigne da ispravi i saigrace.Njihova prednost iskustvo Kovaca i Skok igra Tudora. . .
3.Vexen dzabe stalno ubacuje Jankovica u vezni red,a za njega tu realno nema mesta.. . .Stankovic je dobar igrac ali nikad nista nije pokazao za reprezentciju,i vrlo je diskutabilan igrac na reprezentativnoim nivou. . .
Kranjcar zna dosta fudbala,i lopta mu se lepi za noge ali mislim da nije puno bolji od naseg Krasica. . .
Sasa Ilic zna najvise fudbala u nasoj reprezentaciji,i mislim da Hrvati nemaju igraca koji se po kreativnosti  moze uporediti sa njim,mozda ce to jednoga dana biti Modric,ali sad sigurno nije. . .
Velika prednost Hrvatima Je Dario Srna Igrac kakvog mi nemamo vec godinama:Brz,jak u duelu,prodoran,odlican dribling,odlican centarsut. . .plus za Hrvate. .
Duljaj i Kovac obojica sjani u defanzivi,vrlo korisni igraci. . .

Mozdaje Hrvatski vezni red sada uigraniji ali za 6 meseci cemo biti jednaki. . .
4.Napad realno nasa prednost je Zigic mada kao mislim da ako se sprece prodori i centar sutevi sa strane on nije tako velika opasnost. . .
Lazovic je mnogo vise pokazo od Da Silve prvenstveno u Mladjoj selekciji. . .Od svih nasih i Hrvatskih napadaca on zna najvise fudbala i najvise sa loptom,a uz Da silvu je najmladji. . .Prednost za Lazovica iako je Da silva jako dobar. . .
Pantelic vs Petric mislim da je prednost ocigledno na strani Pantelica ali samo zbog trenutne forme. . .

Ukupna ocena:Hrtvati trenutno mozda malo bolji ali ako stvari dodju na svoje mesto prednost ce biti na nasoj strani. . .
« Poslednja izmena: 20. Dec 2006, 17:10:00 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
1.Mislim da Hrvati imaju prednost kod golmana Stojkovic je mozda talentovaniji od Pletikose,ali Pletikosa je iskusan golmanh i ima kontinuitet igara u svom klubu za razliku od Stojkovica. . .
2.Odbrana slazem se da smo jednaki. . .. Mada se to ne moze sa sigurnoscu proceniti ali neka bude 50-50. . .Nasa prednost Vidic koji retko gresi a cesto stigne da ispravi i saigrace.Njihova prednost iskustvo Kovaca i Skok igra Tudora. . .
3.Vexen dzabe stalno ubacuje Jankovica u vezni red,a za njega tu realno nema mesta.. . .Stankovic je dobar igrac ali nikad nista nije pokazao za reprezentciju,i vrlo je diskutabilan igrac na reprezentativnoim nivou. . .
Kranjcar zna dosta fudbala,i lopta mu se lepi za noge ali mislim da nije puno bolji od naseg Krasica. . .
Sasa Ilic zna najvise fudbala u nasoj reprezentaciji,i mislim da Hrvati nemaju igraca koji se po kreativnosti  moze uporediti sa njim,mozda ce to jednoga dana biti Modric,ali sad sigurno nije. . .
Velika prednost Hrvatima Je Dario Srna Igrac kakvog mi nemamo vec godinama:Brz,jak u duelu,prodoran,odlican dribling,odlican centarsut. . .plus za Hrvate. .
Duljaj i Kovac obojica sjani u defanzivi,vrlo korisni igraci. . .

Mozdaje Hrvatski vezni red sada uigraniji ali za 6 meseci cemo biti jednaki. . .
4.Napad realno nasa prednost je Zigic mada kao mislim da ako se sprece prodori i centar sutevi sa strane on nije tako velika opasnost. . .
Lazovic je mnogo vise pokazo od Da Silve prvenstveno u Mladjoj selekciji. . .Od svih nasih i Hrvatskih napadaca on zna najvise fudbala i najvise sa loptom,a uz Da silvu je najmladji. . .Prednost za Lazovica iako je Da silva jako dobar. . .
Pantelic vs Petric mislim da je prednost ocigledno na strani Pantelica ali samo zbog trenutne forme. . .

Ukupna ocena:Hrtvati trenutno mozda malo bolji ali ako stvari dodju na svoje mesto prednost ce biti na nasoj strani. . .

Ti si toliko gluposti nabubao u ovom postu,da se stvarno zapitam nije li ti onaj lik dobro preporucio da se obratis Burek psihologu Smile
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Evo ga i rojrodzer sa jedinim ciljem u zivotu-osporavati moje komentare. . .
A sta je tu glupost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 06:43:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.