Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија враћа амбасадоре у ЕУ (коначна капитулација)  (Pročitano 7046 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

2.нисам

Sve si rekao! Brate pokrij se usima i zachepi. Ocima Kosmet nisi video i sad si ti veci patriota i borac od nas kojima su koreni dole. Jebt neki ljudi su toliko ljigavi da je to za nepoverovati.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
"Odluke" koje je doneo Kostunica dr Vojislav (inace bleda kopija Mire Markovic) treba sto pre ponistiti, jer ne radi se o Americi i Kanadi vec o Srbiji i njenim interesima. Napred pomenuta persona cesto ne razlikuje Srbiju i Ameriku, pa u vezi sa tim i donosi pogubne  odluke. SSP sto pre da stupi na snagu, ambasadore vratiti prvo u zemlje EU, a zatim i u druge zemlje, jer je potpuno besmisleno zatvarati zemlju u ovakvom trenutku. Sto rece Palma "ajd onda da ne ucestvujemo ni na Olimpijadi".
Ovde nikako nije rec o kapitulaciji, vec o trezvenosti, racionalnosti, razumu, inteligenciji, koja polako pocinje da nadjacava ove depresivce i polupismeni-polusvet.
Dostojanstvo Srbije je otislo u nepovrat onog trenutka kada smo krenuli u ideju "Velike Srbije", a zatim i u rat sa najmocnijim zemljama sveta '99. To mora neko da plati, za svu kolicinu gluposti.
Kolika ce ta cena da bude, zavisi od nas samih. Vracanje ambasadora je sigurno dobra vest.
Smile Smile Smile  Da Srbija plati što su je napali i bombardovali, porušili. Pa samo je branila svoju teritoriju.  Smile Smile Smile Daj im odmah svoju kuću. Možda preduprediš neko novo bombardovanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Definitivno kraj onog sto mozemo nazvati srpskom politikom sad na red doleze oni koji se kao Srbi niti osecaju nit ih to malo zanima Srbi su u fazi izumiranja  u ovoj zemlji zivjeci neki drugi narod koji ce se zvati ko zna kako i imati ko zna kakvo dostojanstvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Запад није свет, а ускоро неће бити ни доминантан.
Ничија није горела до зоре ...

Amerika se već davi u svojim go.nima. Pa i majka priroda hoće da ih zbriše sa zemlje. Pogledaj im samo ambasade-kao bunkeri. To je dokaz koliko ih većina planete poštuje. Genetski mutanti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ВРАЋАЊЕ АМБАСАДОРА

БЕОГРАД, 24. јул 2008. (ФоНет) - Влада Србије размотриће данас, како је најавио министар спољних послова Србије Вук Јеремић, предлог Министарства спољних послова да се са консултација врате на дужност амбасадори Србије у земљама Европске уније које су признале једнострано проглашену независност Косова.

Уколико Влада Србије прихвати предлог, амбасадори Србије би требало да буду враћени у: Аустрију (Драган Великић), Бугарску (Данило Вучетић), Чешку Републику (Владимир Вереш), Финску (Вера Маврић), Француску (Предраг Симић), Холандију (Радослав Стојановић), Италију (Санда Рашковић-Ивић), Мађарску (Предраг Чудић), Немачку (Огњен Прибићевић), Словенију (Предраг Филиповић) и Шведску (Нинослав Стојадиновић).

Србија ни пре једностраног проглашења независности Косова, није имала амбасадоре у Белгији, Данској, Пољској и Векој Британији, а од земаља које су признале Косово Србија нема дипломатска представништва у Естонији, Ирској, Летонији, Литванији и Луксембургу, преноси Дневник.

У складу са иницијативом Јеремића, у овом моменту се неће враћати амбасадори у: САД (Иван Вујачић), Аустралију (Миливој Глишић) Хрватску (Радивој Цветићанин), Јапан (Иван Мркић), Канаду (Душан Батаковић), Норвешку (Владислав Младеновић), Кореју (Зоран Вељић), Швајцарску (Драган Маршићанин) и Турску (Владимир Ћургуз), земље које су такође признале независност Косова.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Definitivno kraj onog sto mozemo nazvati srpskom politikom sad na red doleze oni koji se kao Srbi niti osecaju nit ih to malo zanima Srbi su u fazi izumiranja  u ovoj zemlji zivjeci neki drugi narod koji ce se zvati ko zna kako i imati ko zna kakvo dostojanstvo
Nemoj tako! Ima nas i više nego što misliš. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

2.нисам

Sve si rekao! Brate pokrij se usima i zachepi. Ocima Kosmet nisi video i sad si ti veci patriota i borac od nas kojima su koreni dole. Jebt neki ljudi su toliko ljigavi da je to za nepoverovati.

iscitiraj čoveka do kraja

Citat
нисам (немам никога тамо), као што нисам био у још неким крајевима Србије, да ли то значи да тај део територије за мене не постоји, и да треба да цртамо индивидуалне мапе Србије ?

šta je loše rekao u svemu ovome  Smile
i nepostoji veći ili manji patriota,ili jesi ili nisi treće nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Greska...
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 12:41:12 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

2.нисам

iscitiraj čoveka do kraja

Citat
нисам (немам никога тамо), као што нисам био у још неким крајевима Србије, да ли то значи да тај део територије за мене не постоји, и да треба да цртамо индивидуалне мапе Србије ?

šta je loše rekao u svemu ovome Smile
i nepostoji veći ili manji patriota,ili jesi ili nisi treće nema

Rekao je da nikad nije bio na Kosmetu. Tacno, ja nase ljude ne delim ni po cemu pa ni po tome da li su patriote ili izdajnici. Ali ta kvazi-spodoba od coveka mene naziva izdajnikom jer podrzavam Tadica?!!!! Ej to prica neko ko Kosmet gleda samo preko TV-a i tom meni kome je familija kolenima unazad odatle. Znao sam da su radikali i njihove pristalice ljigavi i foliranti, ali ovo je za olimpijsko zlato u licemerstvu.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 12:40:41 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
@ZvezdasBG
Ma sto se nerviras covece, pa mene ti radikali ne mogu vise nicim da iznerviraju. Jednostavno ovo je konacan kraj jedne politike koja nije donela dobro Srpskom narodu u zadnjih skoro 100 godina. Kakvi bre patriote, pa Srbiju dovedose do propasti i do unistenja i sad bi da mogu gradjanski rat izazvali samo da se dokopaju vlasti.
I narod im je dva puta za kratko vreme reko ne dosta je vise i sad jos da se nerviram sto ima provokatora, pa to mi ne pada na pamet. Trebalo bi da se uzmu u pamet i da pocnu da rade nesto za ovu zemlju, a ne kao oni dzabalebarosi iz Obraza koji samo ruse i lome narodnu imovinu, naduvani, pijani i drogirani. To ako su patriote, ja sam vanzemaljac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.