Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 18:04:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u očima stranaca  (Pročitano 8653 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?

Ja mislim da nijedan turista koji dolazi u Srbiju ili kroz nju prolazi ne zna ko su Ratko Mladic - Radovan Karadzic, niti ih zanima gde se kriju, niti kada ce biti uhapseni, niti sta nasa drzava radi da bi ih uhapsila. Njih zanima da upoznaju nase prirodne lepote, da izlaze po nasim klubovima splavovima, vide nase ultra mega giga devojke, druze se sa nasim ljudima.
A jos vise ljudi bi bilo odusevljeno Srbijom kad bi poradili na infrastrukturi(na tome se ruku na srce zaista radi - mozda ne tako brzo i obimno kao sto bi smo zeleli ali se ipak dosta toga radi) i kad bi najzad odustali od nase politike
gde zgodno mesto nadjes ti tu djubre posadi.
Tvoja opsednutost Mladicem,Karadzicem, lustracijom SPC, nametanja kolektivne krivice je sad vec ocigledna cim ovakve stvari potezes na temi turizma. Ocekujem da otvoris temu na Sex&Erotika : Brzina postizanja erekcije u Srba u slucaju hapsenja Mladica

Sve ti to fino objasnjavas i Srbija je ljepa zemlja a pogotovo Bg se moze svega vidjeti...ali cinjenica je da je prosle godine manje turista bilo nego 2005 i to dosta manje oko 5%...i ja nepoznam stranca koji je bio u Srbiji i opcenito ljudi neznaju zasto bi isli u Srbiju....ako je to zabava to mozes u svakom vecem gradu naci na zapadu od Berlina,Pariza,Barcelone,Madrita,Londona,Roterdama....mislim morate biti specificni....jedino sto je ekstra to su zene u Srbiji i zabava i hrana...samo premalo se reklamira to i previse je Srbija u vijestima ali po losim stvarima...
pa da, ali nase kurve su jeftinije. Smile
ma ajde bre, sta se primas... nisu bili u zivotu u parizu, becui ili pragu, ali zato znaju da je u BG najbolji provod na svetu. Smile
to su ti oni komplexi koje vucemo iz komunizma: mi smo najbolji u ovome, nas je izmislio ovo...i na kraju, sve oko tebe je neki srbin izmislio, ili je pomogao da se izmisli... mi srbi, najbolji, najpametniji...
e, da, sad se setih...naj je prica o ajnstajnu i njegovoj zeni(srpkinji) koja je u stvari dokazala teoriju relativiteta i da nije nje, matori nemac nista ne bi uradio... Smile
jedino sto je mozda uradile, je to da mu je predlozila ideju o kosmickoj konstanti Smiley Smile najvecoj ajnstajnovoj gluposti...

pa da, mi srbi, sveti narod... Smile

a sada, posto vise nemamo nista cime bi mogli da se hvalimo, sad je in sve u cemu smo najgori:kola(yugo) skolstvo, zdravstvo....ostaje nam samo ono relativno: ljubav(najbolji smo u ljubavi), provod(kao nema nigde bolje-pazi kad ti zatucani srbin kaze kji nije izasao iz BG-a nikad) i sl...

jad i beda...a pre svega, SRAMOTA!
Citat
Stvarno vi zuti ste gori od Kvislinga! idi bre vise u tu Evropu i oladi! mi smo najgori u svakom tvom postu po 10 puta! ti bre nisi ni u Bgd izasao a kamoli negde drugde! letos sam bio u Barseloni fantasticnom gradu ali punom Smile "lopova"! da vidis samo sta je Evropa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
bolje i lopovi, nego da dolaze na te vase 'zabave' sa magnumima i mangupiraju se.  Smile

Dok sam ovde, retko kad izlazim, pre svega zbog toga sto je u svakom zatvorenom prostoru pusenje dozvoljemo, a duvanski dim nikako ne podnosim (posle povratka sa tih 'zabavica', ne samo sto mi odeca u narednih 5 dana smrdi na jebenu dimcinu, vec i koza, kosa.....nije normalno, a tek pluca). Ne znam zasto se ljudi pale na price da su ovde najbolji provodi (splavovi i tako to....gomila seljaka uz Pink muziku, ako nije pink muzika, onda je sve obojeno u te boje....znamo sta hocu da kazem  Smile ). Ja pozivam svakog zainteresovanog, da mi se javi, kada se budem vracao kuci, da podje samnom, da mu objasnim pojam 'zabave' (samo pripremite vizu  Smile ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
bolje i lopovi, nego da dolaze na te vase 'zabave' sa magnumima i mangupiraju se. Smile

Dok sam ovde, retko kad izlazim, pre svega zbog toga sto je u svakom zatvorenom prostoru pusenje dozvoljemo, a duvanski dim nikako ne podnosim (posle povratka sa tih 'zabavica', ne samo sto mi odeca u narednih 5 dana smrdi na jebenu dimcinu, vec i koza, kosa.....nije normalno, a tek pluca). Ne znam zasto se ljudi pale na price da su ovde najbolji provodi (splavovi i tako to....gomila seljaka uz Pink muziku, ako nije pink muzika, onda je sve obojeno u te boje....znamo sta hocu da kazem Smile ). Ja pozivam svakog zainteresovanog, da mi se javi, kada se budem vracao kuci, da podje samnom, da mu objasnim pojam 'zabave' (samo pripremite vizu Smile ).

ljudi se sad na to loze jer nemaju vise na sta drugo pa  potezu relativne stvari...
znaju oni verovatno da je daleko od toga da su ovde najbolji provodi..
u NS-u su bolji, ali jebeno ne moze da se poredi sa parizom, pragom...za ostale ne znam(sem iz prica) jer nisam izlazio
a u BG-u je ....evo, ovu novu sam docekivao u BG-u na nekoj semafor zurci...neka rupcaga sa vise prostorija i razlicitom muzikom...onako, meni bilo ok, bas zam zadovoljan, ali kad sam za par dana cuo da je tu bio najbolji provod u BG-u, mislim, razocarenje...znaci, kad je dobar provod, znaci da je najbolji...
kakvi su onda ostali? solidni... i to je najbolji centar za provod na svetu?? Smile
lecite komplexe na drugimstvarima...

a ti nitsok, reci mi gde sam pogresio u postu koji si citirao?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
da, ma svesni su i oni (bar ja mislim) da je to sve propaganda, ljudima se na razne nacine mazu oci.

poznajem jednog drugara, koji nije izasao 23 god iz Srbije (niti ga je to interesovalo, bio je 'Srbenda' kao i mnogi ovde na forumu....samo mi, mi i mi) i prosle godine ode na neko putovanje peko faxa u Barselonu. Kada se vratio, covek se nije mogao prepoznati. Kaze da je toliko odusevljen ljudima, organizacijom drustva, pa i zabavama u krajnjem slucaju.

Tipican primer: Da bi covek pravilno rezonovao, mora da se upozna i da ima iskustva sa sto vise stvari, ljudi, drustvenih poredaka itd. tada se neke kockice u glavi sklope i pruzaju mogucnost coveku da pravilno rezonuje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Srbija u ocima stranaca: U danasnje doba stranci ni neznaju di je Srbija i ako netko zna za Srbe odma povezuje Srbe sa Milosevicem...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
naravno, da ne znaju, mislio sam na one koji dodju u Srbiju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
bolje i lopovi, nego da dolaze na te vase 'zabave' sa magnumima i mangupiraju se. Smile

Dok sam ovde, retko kad izlazim, pre svega zbog toga sto je u svakom zatvorenom prostoru pusenje dozvoljemo, a duvanski dim nikako ne podnosim (posle povratka sa tih 'zabavica', ne samo sto mi odeca u narednih 5 dana smrdi na jebenu dimcinu, vec i koza, kosa.....nije normalno, a tek pluca). Ne znam zasto se ljudi pale na price da su ovde najbolji provodi (splavovi i tako to....gomila seljaka uz Pink muziku, ako nije pink muzika, onda je sve obojeno u te boje....znamo sta hocu da kazem Smile ). Ja pozivam svakog zainteresovanog, da mi se javi, kada se budem vracao kuci, da podje samnom, da mu objasnim pojam 'zabave' (samo pripremite vizu Smile ).

Иди код куће и не враћај се. Такви паламуди који серу по своме народу нам нису потребни! Срећан пут.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
jebes strance  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Mislim da trebate poraditi na imidžu Srbije a ne tako ružno govoriti u stilu jebeš strance i slično. To nije nimalo lijepo.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
Mislim da trebate poraditi na imidžu Srbije a ne tako ružno govoriti u stilu jebeš strance i slično. To nije nimalo lijepo.

sto se tice mene ja cu uvijek govorit "jebem europu ameriku i cijeli zapad !"
a sad sto ce srbi radit,to me ne zanima  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 18:04:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.