Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 06:26:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Srbija kao članica NATO pakta
Da
20.9%  (88)
Ne
63.7%  (268)
Neutralnost
11.6%  (49)
Nemam stav
3.8%  (16)
Ukupno glasova: 421
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 188
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u NATO [anketa]  (Pročitano 189871 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Onda ajmo u ODKB,to su valjda partizani u ovoj tvojoj metafori  Smile .Počinjem sebi da zvučim kao majka koja viče detetu da se skloni sa ulice jer će ga zgaziti nešto,a vi svi govrite neka nas tu  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
Vrlo je prosto, da smo devedesetih usli u NATO sada bi imali znatno vecu teritoriju. Sad nam i nema nekog znacaja taj ulazak Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ne,nii tamo, u ODKB.
Nazalost ( licno mi nije svojstveno takvo ponasanje, zato nazalost) nama je najracionalnije ovako trenutno "kurvanje" tj. samoproglasena neutralnost.
NATO nas je sveo(teritorjalno, vojno) u za njih "podnosljive" okvire,tako da ne predstavljamo im nikakvu opasnost,drze nas cvrsto na uzdi, za moje poimanje isuvise....opet ne treba ni isuvise blizu a bogme ni daleko od ODKB. Pogotovo ne protiv   Smile

Tako da je ovo najracionalnija pozicija. Necasno ali najracionalnije.Gledati svoja posla.

Znaci 1945 ni u cetnike ni u patrizane. Smile Smile Smile
 Pogotovo sto sve mirise na 1939 i pradskozorje velikog... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Apr 2015, 10:19:14 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Centralni razočarao si me  Smile ,nema ništa dobro u ovome veruj mi,ali dobro pokazaće vreme...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Centralni razočarao si me  Smile ,nema ništa dobro u ovome veruj mi,ali dobro pokazaće vreme...

Mislis, da meni nije jasno da nema dobroga u ovome  Smile

Izmedju cekica i nakovnja smo.
Kao narodu,kroz istoriju, uvek nam je falilo politicke mudrosti...zato je najracinalnije da ne talasamo.Ni tamo,ni ovamo. Formalno smo vec u ... fakticki ne smemo,i necemo,nikad i nikad, protiv Rusije.
Znaju to ovi gde smo kao formalno...kada bi se fakticki okrenuli protiv Rusa, pala bi krv medju nama.Kakvi smo,verovatno do istrebljenja, medjusobnog.A to je zadnja faza...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
u trenutnoj situaciji bilo bi suludo uci u nato. jer time moramo da priznamo kosovo, sa druge strane okruyeni smo istim pa ne mozemo sa rujama....
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat
kada bi se fakticki okrenuli protiv Rusa, pala bi krv medju nama.Kakvi smo,verovatno do istrebljenja, medjusobnog.A to je zadnja faza.
E ovo je stvar u kojoj se slažem,sjajno si to primetio.Ja kad kažem ljudima da politika Vučića i Nikolića jeste očigledno seme razdora i može prerasti u dublje podele u zemlji,ljudi me gledaju kao da sam lud.Moje mišljenje je da ta naša politika doprinosi ovoj podeli i voleo bih kad bi nas neki lider poveo na jednu stranu što pre upravo jer ovaj procep može jednog dana postati preveliki...

u trenutnoj situaciji bilo bi suludo uci u nato. jer time moramo da priznamo kosovo, sa druge strane okruyeni smo istim pa ne mozemo sa rujama....
Orfe to je kad gledaš pojednostavljeno,pitanje je šta ćemo ovako?Kako da zaštitimo te ljude dole ovako?Pričam o zaštiti ljudi jer o vraćanju teritorija je sad smešno i pričati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
Mozemo da ih zastitimo na isti nacin na koji su se oni borili protiv nas. Optuzivanje, kukanje, zapomaganje Smile Vidim da i rade nesto slicno Smile
Kad bi usli u Nato pakt mi bi njih morali da priznamo i onda smo se u svakom pogledu odrekli te teritorije Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
HTC 
Ako udjemo u Nato postajemo legitimna meta Ruskih raketnih sistema. To je Putin jasno saopstio nasim poiticarima na paradi u BG.
U slucaju nekog veceg sukoba koji nije iskljucen, prvi udar bi bio na Americke baze na Balkanu i sesta flota u Sredozemlju i Poljska naravno. Balticke zemlje su nebitne, tu bi desantom zavrsili posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Znaš kad si mali pa ti majka kaže ako nisi dobar odneće ti cigani,e otprilike to je nivo pretnje ako si ODKB SAD će okrenuti rakete u tebe ili ako si NATO Rusija će okrenuti rekete u tebe,ako bi došlo do nekog takvog scenarija veruj mi da je potpuno nebitno ko je gde Evrope neće biti više,tako da...to je najmanja briga...

Citat
Kad bi usli u Nato pakt mi bi njih morali da priznamo i onda smo se u svakom pogledu odrekli te teritorije
Grčka se ne odriče Kipra i ujutru bi krenula u rat za njega,takodje i Turska,Španija se ne odriče Gibraltara i ujutru bi krenula u rat za njega,jedina je razlika što oni imaju čim,a mi nemamo pa taman da nam neko pobije svakog Srbina na Kosovu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 188
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 06:26:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.