Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 13:43:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EU  (Pročitano 631983 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Stav je jasan- Kosovo je naše i vratićemo ga kad tad, to je načelan stav ozbiljne zemlje.

Ali, uz pomoć svih medjunarodnih institucija, moramo da rešimo pitanje zaštite Srba na Kosovu, pitanje državne i privatne imovine na Kosovu, zaštite naše kultrurne baštine na Kosovu i verovatno niz drugih tehničkih stvari koje su na najnižem nivou i prave prepreke ljudima i to sve staviti u jedan detaljan okvirni sporazum gde će se finim diplomatskim rečnikom to pitanje rešiti tako što će biti otvoreno-zatvoreno.

Zelja da vratimo kosovo ne bi smela sa nas onemoguci da priznamo nezavisnost u ovom trenutku. Jednostavno cemo tu nezavisnost svojerucno okoncati kad budemo mogli.

Dotada je priznavanje nezavisnosti put ka resavanju ostalih problema koje si naveo. Priznanje bi proslo uz zakulisno cenjkanje o konkrektnim problemima.
Jos bi bilo dobro da u slucaju neispunjavanja dogovorenog imamo mogucnost za realnu pretnju vojnom intervencijom, jer je bez toga sve u dobroj meri prazna prica

Ne, ne, pa gde bi nas to odvelo da mi priznamo nezavisnost tek onako. Priznavanje na neki ančin da, ali samo kao delić jednog krovnog ugovora gde ćemo rešiti sva otvorena pitanja. Ne može takav ustupak da se napravi na- dodjem ti.

Referendum je precenjen

A ovo što sam ja pisao nema veze sa EU nego sa državom Srbijom koja mora da reši pitanje Kosova potpuno nevezano da li ćemo u EU ili ne.

мислим да грешиш,и да све има јако велике везе са ЕУ и балансирањем,а референдум је мајка,без њега је потпис раван самоубиству

Ne grešim, nego sam to napisao u dva tri posta pa možda nisi video. On to radi zbog EU naravno, jer je dobro pročitao šta treba da uradi. Nego ja kažem da mi i pored EU moramo da rešimo mnoga pitanja, moramo da rešimo pitanja SPC, crkava, imovine, privatne imovine, bezbednosne garancije za gradjane. Jer život ne čeka, ljudi dole moraju da žive i danas i sutra, a ko zna kad ćemo mi i da li ćemo u EU. Ovaj sad povratak sudija je recimo isto neko rešenje, to strašno zvuči naravno, naše sudije u šiptarskim institucijama, ali ono što smo imali- naše sudstvo dole, nije funkcionaisalo jer mi nemamo nikakav državni instrument sile na tom prostoru, samim tim sudska vlast je fiktivna, zato ja nikad nisam napao tu Vučićevu odluku jer razumem ili bar pokušavam da razumem o čemu se radi za razliku opozicije koja ga je napala misleći da je to zicer. Nije jer neke stvari nemaju veze sa Vučićem, imaju veze sa našim narodom dole i šta god može da im pomogne to treba podržati.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2017, 20:56:45 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ne, ne, pa gde bi nas to odvelo da mi priznamo nezavisnost tek onako. Priznavanje na neki ančin da, ali samo kao delić jednog krovnog ugovora gde ćemo rešiti sva otvorena pitanja. Ne može takav ustupak da se napravi na- dodjem ti.

pa to sam i napisao
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Sad vidim, ok, zbunilo me ovo "u ovom trenutku"
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Krenuo je sa "pojašnjavanjem" svojim biračima, dozirano, da se ne zagrcnu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbiji neće biti omogućeno da postane članica Evropske unije bez pravno-obavezujećeg sporazuma sa Kosovom.

"Nije to pitanje priznanja nezavisnosti, niko to još ne govori na takav način, govori između redova, ali ne ne taj način, ali ovo je ono što ja već sada mogu da vam kažem", rekao je Vučić novinarima u Aranđelovcu. 

Navodeći da je juče u Briselu imao dobre razgovore (sa zvaničnicima EU i NATO), Vučić je rekao da Srbija neće moći bez drastičnih promena u svom, ali i sveukupnom odnosu prema Kosovu i Metohiji da postane član EU. 

Na pitanje šta znače "drastične promene" Vučić je rekao: "Da izvršite normalizaciju stanja, kako oni kažu, to to znači, kako god da to tumačite. Dakle, oni neće dozvoliti da postanemo članica EU bez pravno-obavezujućeg dokumenta".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
cista laz...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
opsta tuca sa policijom u briselu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
Krenuo je sa "pojašnjavanjem" svojim biračima, dozirano, da se ne zagrcnu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbiji neće biti omogućeno da postane članica Evropske unije bez pravno-obavezujećeg sporazuma sa Kosovom.

"Nije to pitanje priznanja nezavisnosti, niko to još ne govori na takav način, govori između redova, ali ne ne taj način, ali ovo je ono što ja već sada mogu da vam kažem", rekao je Vučić novinarima u Aranđelovcu. 

Navodeći da je juče u Briselu imao dobre razgovore (sa zvaničnicima EU i NATO), Vučić je rekao da Srbija neće moći bez drastičnih promena u svom, ali i sveukupnom odnosu prema Kosovu i Metohiji da postane član EU. 

Na pitanje šta znače "drastične promene" Vučić je rekao: "Da izvršite normalizaciju stanja, kako oni kažu, to to znači, kako god da to tumačite. Dakle, oni neće dozvoliti da postanemo članica EU bez pravno-obavezujućeg dokumenta".

Kratko i jasno de fakto odricanje Kosova. Sta se okolisa sa izrazima normalizacija stanja, drasticne promene, pravno-obavezujuci sporazum itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
значи ништа од еу,е јбг Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
Pitanje je da li ce EU  odrzati obecanje da nas posle priznanja Kosova primiti. Tako su nas sa Hagom zavlacili i na kraju nista.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2017, 19:46:40 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
duplo nista je i dalje nista...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 13:43:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.