Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 09:29:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EU  (Pročitano 638669 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E50
"Da građani Srbije putuju bez viza"
19. februar 2009. | 01:50 | Izvor: Blic, Tanjug

Beograd -- Šef diplomatije Slovenije Samuel Žbogar izjavio je da će se zalagati unutar EU da građani Srbije već na jesen putuju bez viza po zemljama EU.

On je dodao da Slovenija želi da Srbiji ove godine bude odmrznut SSP sa EU. Žbogar je rekao da su odnosi Srbije i Slovenije sada veoma dobri, da je sa srpskim kolegom Vukom Jeremićem izgradio dobre odnose i da upravo priprema posetu slovenačkog premijera Boruta Pahora Srbiji koja je predviđena za mart.

"Smatram da je reč o veoma važnoj poseti, godinama nije bilo posete na takvom nivou. Naš predsednik vlade odlazi u Beograd s delegacijom privrednika, pošto je robna razmena veoma važna za obe države. U pitanju su visoke sume, ukupna razmena je vredna više od milijardu evra", rekao je Žbogar u intervjuu Blicu.

Mnogo je slovenačkih investicija u Srbiji, srpske takođe pristižu u Sloveniju, dodao je on.

Žbogar je rekao da je siguran da među evorpskim državama ne postoje nikakve principijelne rezerve po pitanju napredovanja Srbije na putu ka članstvu u EU.

"Moramo, ipak, imati u vidu da je Srbija prošla kroz neka izuzetno teška razdoblja. Trenutno ima vladu koja se zalaže za povezivanje sa EU i napredovanje prema članstvu u EU i mislim da EU želi isto. Jedina prepreka na tom putu trenutno je (Ratko) Mladić i puna saradnja sa Haškim sudom".

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Siemens c 75

Pa mislim stvatno, što bi rekli Beogradjani, još samo hvale ljubavne čestitke, poruke šta već. Jad i beda.

Šta su o nama mislili ta braća slovenci, hrvati i ostali, to su nam i pokazali 90-ih a sad su opet jelte puni razumevanja, jedva čekaju da ima dojemo, jelte da budemo zajedno pa da nas opet decu ubijaju po kasarnama.

Neka fala, moja Šumadija tamo neće a ako metropola oće neka ide samo u tom slučaju opravdavam ono što mi je do skoro zvučalo odurno, ideju o Šumadija republici, pa da vidimo okle će metropola da izdržava tu parazitsku administraciju koje je pun BG, ovde je prestonica bila mnogo ranije, pa ako mora biće i ponovo.

Neka se ljudi uznu u pamet i pouče svojom ako ne daljom onda bližom istorijom, pa će doći na neminovni zaključak da nam niko i neće i nemože pomoći do mi sami sebi, da radimo i gradimo a ne da kukamo i molimo da nas prime ko zna gde i ko zna zašto i kao da će nam na kraju krajeva samim prijemom sve muke biti rešene  Smile Smile ali i smešno da nije jadno i bedno.
Već 16 godina je KG opozicija svom bezumlju iz BG pa smo živi ostali, pa ćemo se i bez metropole koja nam sve uze " već nekako snaći " Smile Smile Smile Smile

Živela nam majčica Srbijica ili Rusija sve jedno!!!  Vostani Šumadijo!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E50
EU: U ponedeljak o Srbiji i Hagu
20. februar 2009. | 12:35 | Izvor: Tanjug

Brisel -- Savet ministara Evropske unije raspravljaće u ponedeljak u Briselu o saradnji Srbije s Tribunalom za ratne zločine u Hagu.

Oni će, između ostalog, raspravljati i o mogućnosti za slanje misije EU koja bi utvrdila činjenice vezane za tu saradnju, preneli su predstavnici češkog predsedništva EU.

"Prvi korak u raspravi jeste bilo prisustvo glavnog tužioca Tribunala Serža Bramerca u sredu na sastanku sa ambasadorima, dok će naredni korak biti rasprava ministara EU, tokom koje bi ministri trebalo da razgovaraju i o eventualnoj misiji za utvrđivanje činjenica", izjavio je jedan zvaničnik češkog predsedništva na brifingu za novinare u Briselu.

Evropski diplomatski izvori preneli su da je Bramerc na sastanku u sredu potvrdio da je saradnja Beograda bolja i da je poboljšana koordinacija između srpskih službi bezbednosti, ali i da problem ostaje činjenica da Ratko Mladić nije uhapšen.

Ministri će raspravljati i o situaciji na Kosovu.

Izvori u Savetu ministara EU preneli su da je šef Unmika Lamberto Zanijer razgovarao u ponedeljak s visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Havijerom Solanom, ali nisu dali više detalja o sadržaju sastanka koji je održan mimo očiju javnosti.

Šefovi diplomatije bi u ponedeljak mogli i da predstave kandidata za mesto specijalnog predstavnika EU za Bosnu i Hercegovinu i da se osvrnu na zahtev Crne Gore za dobijanje statusa kandidata.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E50
Ciljevi Srbije članstvo u EU i odbrana Kosova
Ponedeljak, 23. februar 2009. 14:44    

Predsednik Srbije Boris Tadić i predsednik Kipra Dimitris Hristofias saglasili su se danas da bi Srbija trebalo da postane članica Evropske unije (EU) i da joj niko kao uslov za evropske integracije ne može postaviti priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Tadić je, na konferenciji za novinare, rekao da Srbija ima dva strateška cilja - da postane punopravna članica EU i da na miran i prinicipijelan način odbrani integritet vlastite zemlje na Kosovu i Metohiji.

"Srbija neće odustati ni od jednog od svojih strateških ciljeva, želimo da što pre postanemo članica EU, da dobijemo status kandidata za članstvo, završimo saradnju sa Haškim tribunalom i sprovedemo reformske procese za punopravno članstvo u Uniji", rekao je on.

Govoreći o situaciji na Kosovu, Tadić je podsetio da su evropske integracije Srbije i proces određivanja budućeg statusa Kosova dva odvojena procesa od samog početka.

"Srbiji niko nema pravo da postavi uslov priznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova kao uslov za članstvo u Uniji", rekao je Tadić.

On je naglasio da će država nastaviti svoju principijelnu politiku prema Kosovu u Metohiji, čija je centralna tačka povratak za pregovarački sto, postizanje rešenja koje će biti prihvatljivo za obe strane i uz poštovanje legitimnih nacionalnih interesa Srba i Albanaca.

Tadić je istakao da Srbija "ne blokira učešće UNMIK/Kosova" u međunarodnim događajima i zbivanjima, jer je rezolucija 1244 Saveta bezbednosti UN pravni okvir u kojem Kosovo egzistira u međunarodnim forumima i ne narušava teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.

Srbija neće odustati od ovakve svoje principijelne politike, borbe mirnim, diplomatskim sredstvima, braneći svoju evropsku budućnost, istakao je Tadić.

Upitan šta očekuje od današnjeg sastanka Saveta ministara EU u Briselu, Tadić je rekao da iz Brisela uvek očekuje najbolju ocenu o saradnji Srbije sa Tribunalom u Hagu i da će država nastaviti da čini sve što je u njenoj moći da okonča saradnju sa tim sudom i locira, uhapsi i izruči dva preostala haška begunca.

Ako misija EU bude došla u Beograd, to je dobro, ocenio je Tadić, a ako ne dođe, mi ćemo nastaviti saradnju sa Haškim tribunalom, uvažavajući kredibilitet tužioca Serža Bramerca.

Tadić je naglasio da Srbija podržava teritorijalni integritet i suverenitet Kipra i napore predsednika ove države da se u pregovorima sa predstavnicima kiparskih Turaka dođe do kompromisnog rešenja.

Predsednik Kipra Dimitris Hristofias zahvalio se Tadiću i Vladi Srbije na podršci njegovoj zemlji da se dođe do održivog, funkcionalnog i pravednog rešenja za Kipar.

"Kipar nije priznao jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, niti će to učiniti, i mi ćemo nastaviti ovakvu politiku da podržavamo i unutar EU i u međunarodnoj areni", naglasio je Hristofias.

Naša pozicija je, dodao je on, da je Srbija demokratska zemlja, koja ima pravo da postane punopravna članica EU.

Prema našem mišljenju, rekao je Hristofias, EU bi trebalo da poštuje Helsinški akt, međunarodno pravo i Povelju UN.

Hristofias je rekao da su bilateralni odnosi Srbije i Kipra odlični i da će njihovom produbljivanju doprineti poseta Borisa Tadića ovoj zemlji.

Predstavnici Vlade Srbije i kiparske vlade potpisali su trojni sporazum, koji podrazumeva saradnju u oblasti borbe protiv terorizma i organizovanog kriminala i saradnju u oblasti sporta i turizma.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E50
Uslovi za liberalizaciju viza skoro ispunjeni
Ponedeljak, 23. februar 2009. 13:39    

Srpski ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da bi Srbija do aprila tebalo da ispuni sve obaveze predviđene "mapom puta" za približavanje EU, koje će omogućiti viznu liberalizaciju za građane Srbije.

"Očekujemo da Evropska komisija i naravno, sve države EU i sva Ministarstva unutrašnjih poslova zemalja članica EU, daju pozitivno mišljenje kada je u pitanju liberalizacija viznog režima za građane Srbije", rekao je Dačić novinarima ispred Palate Srbija.

Ministar Dačić sastao se danas s parlamentarnim državnim sekretarom u Saveznom ministarstvu unutrašnjih poslova Nemačke Peterom Altmajerom i potpisao Zajedničku izjavu o namerama i Protokol o donaciji.

Istovremeno, Nemačko Savezno ministarstvo unutrašnjih poslova uručilo je graničnoj policiji Srbije donaciju od dva džipa "Landrover", sedam "Lada niva", dve prikolice za vuču čamaca i računarsku opremu.

Dačić je posle potpisivanja memoranduma rekao da je taj sporazum veliki korak koji će doprineti uspostavljanju boljih odnosa sa policijskim strukturama EU, naročito u oblasti unutrašnje bezbednosti.

"Saradnja sa nemačkom policijom i Ministarstvom unutrašnjih poslova za nas je bitna jer očekujemo da učinimo dostupnim celoj EU ono što MUP Srbije radi u stvaranju uslova za liberalizaciju viznog režima prema građanima Srbije", rekao je Dačić.

Dačić je rekao da je Nemačka jedan od najvažnijih strateških partnera Srbije u oblasti unapređenja unutrašnje bezbednosti i da bi uskoro trebalo da bude potpisan i međudržavnhi sporazum o saradnji ministarstava unutrašnjih poslova dve države.

Podsetio je da je nemačka vlada finansirala nekoliko zajedničkih projekata i da je naročito bila uspešna saradnja granične i kriminalističke policije dve zemlje i naglasio da je Nemačka najvažniji partner Srbije po pitanju vizne liberalizacije i saradnje s drugim policijama u regionu.

Altmajer je rekao da je u proteklih četiri meseca postignut značajan napredak u unapređenju odnosa dva nadležna ministarstva Srbije i Nemačke i da sporazum koji je potpisan danas označava novi kvalitet u kontaktima koji su uspostavljeni.

"Nemačka od samog početka aktivno podržava dijalog koji Srbija vodi o liberalizaciji viznog režima i spremni smo da učinimo sve kako bi ciljevi zacrtani u mapi puta mogli da se ostvare", rekao je Altmajer i dodao da je stekao utisak ozbiljnosti namere da Srbija dovede standarde bezbednosti na nivo EU.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Misija EU
neće doći

NEFORMALNI razgovori oko zapadnog Balkana završeni su u ponedeljak bez spektakularnih zaključaka, na redovnom mesečnom ministarskom savetu u Briselu.
Ideja srpskog šefa diplomatije Vuka Jeremića da EU u Beograd pošalje svoju misiju i uveri se u nivo saradnje Srbije s Haškim tribunalom, nije, zasada, prošla. O njoj će ministri ponovo razgovarati u martu, ali, kako sada stvari stoje, saglasnosti među dvadesetsedmorkom - nema.
- Nema napretka oko odleđivanja Prelaznog sporazuma. Razgovarali smo o slanju misije, ali nije bilo zaključaka. Nismo sigurni da bi to imalo pozitivan efekat. Na ovo pitanje ćemo se vratiti na našem sledećem sastanku - istakao je predsedavajući, češki ministar spoljnih poslova Karel Švarcenberg.
Švarcenberg je dodao da glavni haški tužilac Serž Bramerc „nije srećan“ zbog ideje da bi u Beograd mogla da ide misija EU, i podsetio da konačna odluka o tome da li Srbija ostvaruje punu saradnju s Hagom „zavisi od Bramerca“.
Ministri spoljnih poslova zemalja članica EU nisu postigli dogovor ni oko toga kada će crnogorska aplikacija za članstvo biti prosleđena Evropskoj komisiji na
procenu.
Šefovi diplomatija dogovorili su se da kandidat EU za visokog predstavnika u BiH bude austrijski ambasador u Sloveniji Valentin Incko, s tim da se o tome obave konsultacije i sa članicama Saveta za primenu Dejtonskog sporazuma izvan EU - SAD, Rusijom i Turskom. Kako saznaje Beta, reč je o usaglašenom stavu članica EU, pošto je zaključeno da prvobitni glavni kandidat Britanac Emir Džons Pari nije u stanju da odgovori zadacima u BiH. Odluku bi trebalo da donese idućeg četvrtka.

BERNAR KUŠNER ZA “NOVOSTI“: PROBAO SAM, NIJE IŠLO
Proces evropskih integracija Srbije dobro napreduje, ali za dodatni napredak postoji blokada nekih evropskih zemalja, jer Ratko Mladić nije uhapšen. I, to je prepreka. Mi to veoma dobro razumemo. Istovremeno se nadamo da će ta prepreka konačno biti uklonjena - rekao je u razgovoru za „Novosti“ šef francuske diplomatije Bernar Kušner, odgovarajući na pitanje zašto nije odmrznut Prelazni sporazum između Srbije i EU.
* Nije prošla ni ideja da EU u Beograd pošalje misiju i uveri se šta Srbija čini u saradnji s tribunalom?
- Nije išlo. Predložili smo misiju, ali se nismo dogovorili. Tužilac Bramerc je u suštini zadovoljan saradnjom Srbije s Haškim tribunalom i on će sačiniti novi izveštaj. Jer, ko smo mi da odemo u Beograd i da kontrolišemo? I šta da kontrolišemo? Postoji međunarodni sud, postoji glavni tužilac, on radi svoj posao i kaže da saradnja dobro napreduje. Zato smo odlučili da nije neophodno da šaljemo svoju misiju, i pored predloga koji smo izneli.
* Vi ste učestvovali u predlaganju?
- Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić mi je predložio da to prenesem drugima, i ja sam to uradio. Razgovarali smo, ali nije prošlo.
* A šta ako Ratko Mladić nije u Srbiji?
- A šta ja tu mogu? U svakom slučaju ga treba uhapsiti! Ako cela međunarodna zajednica odluči da uhapsi jednog čoveka, onda mislim da to na kraju može i da se uradi. Znate, prošlo je mnogo vremena. To se isto govorilo i za Karadžića, koji je na kraju uhapšen.     

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Siemens c 75

Alo Srbi, jel čita ovo neko što bi rekli " vrh brate " :      ovca   moli  vuka  da  joj pomogne  da nadje  put  do tora.       Pa ovo je strašno, zar e niko ne seća koje je Bernar Kušner i kakve zlopčine je počinio na Kosovu, znate nemorate da budete pravnik da bi znali da postoji i zločin nečinjenja a on tamo nije učinio ništa dok su pred njegovim očima ubijali Srbe i rušili crke kao što i dan danas rade, svakog dana lepo roknu komad dva Srbetine puta 10 godina pa izvolte pa usput naravno ostale tim istim odstrelom zaplaše i eto razultata - etnički čisto Kosovo, a naša vlada živi ustanju pasivne rezistencije ili razmišlja kako da pošalje novi kontigent Srbetine na klanje.

Pa da naravno mi bi stvarno trebali u Evropsku uniju, možemo da im ponudimo npr. Srbolov tu lovostaja nikad nema pa nek nas rokaju kad za bolje i nismo.  Budi se Srbijo jebeš Jevropu u koju nikad ući nećemo daj da sačuvamo ono što bi da nam otmu Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2009, 19:18:47 od sahalin »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
da građani Srbije već na jesen putuju bez viza po zemljama EU.
Pitanje je samo  od koje jeseni ,svake godine putujemo bez viza od jeseni , valjda ce jedne godine napokon doci ta jesen bez viza ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 2009011913
mob
Apple 
ma jebe se glavonjama.. oni ili imaju diplomatske pasose ili dvojna drzavljanstva... sirotinja nek ceka po onim torovima ispred ambasada ko stoka.. Smile jedamput sam cekao na red za vizu ispred nemacke amabasade kao ker od 23h do 8h ujutro.. mrzeo sam sam sebe
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Siemens c 75
ma jebe se glavonjama.. oni ili imaju diplomatske pasose ili dvojna drzavljanstva... sirotinja nek ceka po onim torovima ispred ambasada ko stoka.. Smile jedamput sam cekao na red za vizu ispred nemacke amabasade kao ker od 23h do 8h ujutro.. mrzeo sam sam sebe

Nemaš pojma koliko mi to zadovoljstvo pričinjava, i treba da mrziš sebe, kome ne može da bude dobro u svojoj sopstvenoj zemlji i spas traži u drugoj ko da je tamo sve umešeno obešeno, taj stvarno treba da mrzi sebe.

Obišo sam Francusku, Italiju, Grčku, Bosnu ove godine idem za Bugarsku štaću Španija mi izmakla za malo ali poenta je da ni za jednu od tih destinacija nisam čeko ni koga, platiš i provodiš se a pare naravo zaradiš u svojoj zemlji Srbijici, nego ovaj narod neće da radi više voli da kuka  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 323
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 09:29:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.