Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 20:17:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija u EAU?  (Pročitano 49418 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
vreme za iznenadjenja...

i vreme za promene... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Nismo u potpunosti, ovo je još gora opcija, jer mi smo sve potpisali kao da smo u NATO, a nismo u NATO što je poseban stepen ludila.

Nije to nikakvo ludilo, vec odgovor na pritisak da budemo njihovi clanovi Smiley
Ne mozemo ili necemo da budemo clanovi ali eto mozemo da imamo najvecu mogucu saradnju.

Ili u prevodu ne smemo da budemo članovi jer nam se ne gube glasovi, pa ćemo umesto toga da lažemo sami sebe i glasače.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Glasači jedino laž priznaju kao predizborno obećanje.

Posle višedecenijskog programiranja ako ih ne lažeš misle da nisi čitav.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
....
Članstvom u NATO overavamo samo priznanje Kosova i prepuštanje Republike Srpske kalifatu bosanskom odnosno Vašingronu i Turcima.
A inace sada ne overavamo priznanje Kosova i imamo kapacitet da zastitimo Republiku Srpsku?
Vojna neutralnost je najgora opcija, a posto 80 i kusur procenata gradjana ne podrzava ulazak u Nato, zakljucak sta treba raditi se sam po sebi namece. Drugo, za mene je fenomen toliki otpor vojnom pozicioniranju Srbije, jer mislim da je to pre problem nego doneti odluku ODKB ili Nato. Primecujem da na oba pola politickog "spektra" po tom pitanju preovladjuje zaklinjanje u vojnu neutralnost. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A inace sada ne overavamo priznanje Kosova i imamo kapacitet da zastitimo Republiku Srpsku?
Vojna neutralnost je najgora opcija, a posto 80 i kusur procenata gradjana ne podrzava ulazak u Nato, zakljucak sta treba raditi se sam po sebi namece.
propagandno promeniti narodu misljenje. ili ignorisati narodnu volju sto je cesto bolje resenje.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ne ignorisati ništa nego ne lagati narod kako smo mi superiorni i najbolji i kako nas vole i Ameri ( majke mi vole nas držao je pres na travnjaku ) i Rusi i Kinezi i kako mi jedini znamo nešto što niko ne zna, a ustvari istina je suprotna, cela Evropa je svrstana i svako zna gde mu je mesto, uključujući i tzv "neutralne zemlje". Neutralnost ne postoji, objasniti ljudima istorijske procese ili geografsku posebnost pojedinih država koja je dovela do njihove neutralnosti i onda će ljudima neke stvari biti jasnije, ali onda bi morali da krenemo dalje i da vidimo šta nam je politika na Kosovu, šta da tražimo kako da se postavimo, a ne da autistično tvrdimo kako je to naše, ali sve to bi zahtevalo ozbiljnu vlast, ozbiljne državnike koje mi nemamo, tako da je mnogo lakše i bezbolnije jednostavno lagati.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
....
Članstvom u NATO overavamo samo priznanje Kosova i prepuštanje Republike Srpske kalifatu bosanskom odnosno Vašingronu i Turcima.
Vojna neutralnost je najgora opcija, a posto 80 i kusur procenata gradjana ne podrzava ulazak u Nato, zakljucak sta treba raditi se sam po sebi namece. Drugo, za mene je fenomen toliki otpor vojnom pozicioniranju Srbije, jer mislim da je to pre problem nego doneti odluku ODKB ili Nato. Primecujem da na oba pola politickog "spektra" po tom pitanju preovladjuje zaklinjanje u vojnu neutralnost. 

Jasno je sta treba uraditi, treba posluziti jos jednom kao meta za vezbe, kao 99-te.

Ne ignorisati ništa nego ne lagati narod kako smo mi superiorni i najbolji...

Plebs to ne voli, hoce besnog, agresivnog vodju i MiG-ove.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2017, 09:57:40 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876

Jasno je sta treba uraditi, treba posluziti jos jednom kao meta za vezbe, kao 99-te.

Zvučiš ko DOSovci pred državni udar.

Ja uopšte ne vidim rešenje u neutralnosti. Evroazijske integracije nemaju alternativu.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2017, 10:03:35 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
Ja uopšte ne vidim rešenje u neutralnosti. Evroazijske integracije nemaju alternativu.

A onda da "pogazimo" NATO sa sve Rusijom

Smile Smile

[samo ne znam kako bi se i zasto to rusiji isplatilo]
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 20:17:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: EAU Srbija

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.