Posle one liste zelja ovo "sve ostalo najbolje" nikako ne ide Interesantno, da samo kod pripadnika odredjenih partija pojavljuje se zelja da neko umre.
Интересантно је да ти ниси препознао иронију тог провокатора, али разумем ја то, ниси у могућности.
- Smanjivanje tenzija i nacionalizma. Zaokret ka levičarskim pitanjima: ekonomiji, zdravstvu, poljoprivredi, ekologiji... lakše rečeno: okretanje ka našim životima, a ne nekim irelevantnim političkim dešavanjima na koji građani nemaju uticaja. Glavno među njima je Kosovo. Kosovover! Kraj - ćao i doviđenja. Ne ponovilo se. - Prodaja NIS na tenderu (itekako političko pitanje), a ne poklanjanje Rusima - Potpisivanje SAP sa EU u Januaru - Pobeda demokratskih koalicija (Bez DSS, SRS i SPS) u svim većim gradovima po Srbiji na lokalnim izborima - Posle toga, raspisivanje parlamentarnih izbora, sa širokom predizbornom koalicijom (DS, LDP, G17) kojoj je jedini cilj dovođenje Srbije pred vrata EU, a svi znamo šta to znači. Smanjivanje korupcije, smanjivanje budžeta, otpuštanje nepotrebnih, prekvalifikacija nezaposlenih, hapšenje bitangi...
Ovo su želje, ali realnost je plašim se puno drugačija. Čini mi se da Toma ima dobre šanse za pobedu, čini mi se da SAP sa EU isto ima dobre šanse da propadne...
Ali ipak se oslanjam na inteligenciju građana i, ako se tako neke stvari dese, jedne velike demonstracije, sa mnogo pametnijim krajem nego li one 5. oktobra.
Ali ipak se oslanjam na inteligenciju građana i, ako se tako neke stvari dese, jedne velike demonstracije, sa mnogo pametnijim krajem nego li one 5. oktobra.
Ако сам разумео, ти би организовао велике демонстрације у којима би склонио власт која је на демократским изборима изабрана да води државу?
u jednom trenutku sam cak i pomislio da gresim...ali neee...vanja me razuverava...ldp jeste fasisticka stranka
- Смањење тензије унутар ове шугаве владајуће коалиције. Оваква Влада је очајна, али је и то боље, него расписивање превремених избора;
- Одређивање јасне политике према Москви и Бриселу. Да знамо шта тражимо од Руса и колико ће нас то стајати. Да знамо на чему смо с Европом, која нас јебе у дупе и после 5. октобра;
- Наставак приближавња Републике Србије и Републике Српске (од чега се Чедерима диже коса на глави, а после још кажу да нису анти-Срби);
[censured]
- Усвајање мера, које ће допринети извесном побољшању наталитета;
- Спречити даље пропадање војске;
- Забранити даљу продају фирми Хрватима и Словенцима. Кад наш капитал буде добродошао тамо, онда треба дозволити и обрнуто;
- Појава нове и праве десничарске странке. Ово радикалско, демагошко смеће не вреди пишљива боба, а притом се представљају, као нека изворна националистичка странка.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2007, 18:38:49 od Anea »