Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 02:37:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija stavlja Djukanovića na crnu listu!  (Pročitano 7859 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Мој отац, рођени Цетињанин, сваког дана гледа црногорску скупштину и свађа се са телевизором.
Моја мајка му каже да промени канал, али он не попушта.
Мислим да ће га ти преноси у гроб отерати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
Zato sto se nikome ne gine za tudje ideale (za ideale ginu budale kako rece pjesma), pa cak ni onima kojima je Kosovo prvi adut u prici... Zato jer se Crna Gora dozvala pameti da se ponasa u skladu sa svojim interesima, postujuci ali se ne mijesajuci u tudje.. I dok je tako niko nema pravo da nam zamjeri jer ako je ko prije svega branio sebe tokom vjekova to je bila Crna Gora.. ALi nije vrijeme za junacenje jer cemo svi zajedno dobiti po usima vec za pamet i mudrost (ono sto crnogorci takodje dobro znaju). Zapitajte se prvo koliko Srba iz Srbije bi otislo da se bori za Kosovo pa onda gledajte tudju djecu!
A interesi CG da Kosovo bude nezavisna drzava? Smile O cemu vi bre Crnogorci pricate?Pedeset godina ste se slepali i ziveli na tudjoj grbaci,i sad dajete sebi za pravo da priznate Kosovo kao samostalnu drzavu!!

И уз све то једини су који су главном граду променили име називајући га по титу. И не чуди што им је хрватско говно слађе од српског динара. Но небитно, ко им ј..е матер, како раде себи раде. Нека признају шиптарско косово па да једном коначно раскрстимо са говнима. Нека се господа школују на Сорбони или нек у Србији плаћају школарину као Арапи. Од воље им. А ни Загреб им није далеко.
Ma i mi Srbi vec jednom treba da raskrstimo sa CG,uvek smo nesto popustali i gradili neko bratstvo-jedinstvo i svaki put nam se od glavu obilo.Ako nije bilo prilike da to uradimo-sad jeste.Otvoreno su rekli da su za nezavisno Kosovo i to je dovoljno da jednom za svagda raskrstimo sa govnima.A docice vreme kada ce Siptari traziti i deo njihove teritorije,ali samo polako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia ispo iz modu
Zanima me samo odgovor nase vlasti ako ovi priznaju Kosovo...

Биће јадан у то немој да сумњаш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Videcemo.... Ja se ipak nadam da ce nasi uraditi nesto ozbiljnije po tom pitanju.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Već sam ranije pisao da Crna Gora treba i mora da vodi računa o svojim interesima ( ne znam koji im je interes da priznaju Kosovo, valjda to oni bolje znaju ) i da svoje odluke donosi u skladu sa tim.
Ja to isto očekujem od naših vlasti. Za početak bi mogli da okončaju istorijski projekat bratstva i jedinstva i da prestanu da očekuju prijateljstvo od onih koji nam nisu prijatelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
@tiktak
Citat
Hhahahhahahha kakvo pravdanje pa ta vlast nije dosla sama nego ste je vi izabrali kako sad vecina se ne oseca tako a Milo na vlasti vec 15 godina zajebi sa tom hipokratskom demagogijom molim te, kako vas samo nije sramota da se pozivate na Njegosa, Kralja Nikolu i ostale casne i postene crnogorce Smile
Ostavi čoveka na miru kad se lepo obraća!Ti si našao da mu držiš pridike?Ti mi se kao razumeš u stvari? Objektivan si do mojega i zato ako nemaš šta da kažeš Srbendo po profesiji onda  Smile Smile Smile
  Široka je to tema u vezi glasanja u Crnoj Gori a ti to "stručno" u par reči..Lik si jbt... Smile

Pa ja sam se i njemu lepo obratio nisam ga vredjao i ko je bre tebi sta rekao i sta mekeces opet kako to tvoj LjDP kaze da je priznanje KIM super potez a ako ga CG prizna onda ti kazes da to ne valja Smile
Zasto nisam objektivan?
Pravda se on meni na bureku da "oni" nisu krivi nego su krivi ONI tamo neki, zajebi bre sa glupostima zna se ko je kriv djukanovic je na vlasti zahvaljujuci crnogorcima jer su glasali za njega i to je jedino relevantno u prici, ostalo ne vazi Smile prica mi neke price da zive pod pritiskom i strahom, jel? i sta radite po tom pitanju trpite i meni se pravdate ovde znas vecna ne zeli to da uradi ali ce da uradi pa jebem li im sunce zarko koga onu mantaju ovde??? i ti kao curan samo gutas te budalastine Smile

@Predrag_NK_77

Kao prvo to se zove diktatura kao drugo ko vas tera da je trpite, sta mozes kao jedinka? pa na primer spali se u sred Podgorice u znak protesta kad nista drugo ne umes da uradis i time pokazi meni neznalici kakvo je zaista stanje za postenog coveka u crnoj gori Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 14:31:58 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Доминик... Јасно је још од референдума да је за независност била мањина Црногораца... Али јебига, додај ту сваког Хрвата, муслимана и шиптара у збир и добијаш превагу...

У таквом односу снага тешко да је било шта могло другачије...

И још имаш проблем разједињене опозиције коју воде све идиот до идиота... Плус омиљени опозиционар Медојевић... Та ра!!!

Плус контрола медија последњих 15 година, Црној Гори се тешко пише...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
А и људи су мртва пувала.
Нису задовољни, а само седе и воде светску политику по кућама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Pauza u parlamentu zbog najave priznanja Kosova
Tanjug - Pre 6 minuta

PODGORICA - Skupština Crne Gore odredila je pauzu na zahtev Srpske liste (SL), zbog konsultacija, a povodom najave da bi crnogorska vlada danas mogla da donese odluku o priznanju Kosova.
Poslanik SL Goran Danilović je kazao je da je, po hitnoj proceduri, na dnevnom redu vlade stavljeno pitanje priznanja Kosova i zbog toga zatražio pauzu u radu parlamenta.
"Potpuno nam je jasna namera vlasti da se odluka o priznanju Kosova donese u trenutka kada Skupština završi rad i da se nakon toga svi ponašamo kao da se ništa nije desilo", naveo je on.
Danilović je najavio da će predsednik Srpske narodne stranke Andrija Mandić u pauzi rada parlamenta pozvati ostale opozicione lidere na dogovor o tom pitanju.
Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić je, u međuvremenu, sazvao sednicu Kolegijuma.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson W810i
Ti ljudi se u CG najmanje pitaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 02:37:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.