Само вас молим: немојте да генерализујете ствари и да потезе црногорске владе приписујете Србима у Црној Гори! Већ одавно раде шта им је драго са нама овамо и ту не може ништа да се учини. Тако нам је како нам је: Ко може нек' ћути и трпи, ко не може нека иде. Тако то функционише...
Hhahahhahahha kakvo pravdanje pa ta vlast nije dosla sama nego ste je vi izabrali kako sad vecina se ne oseca tako a Milo na vlasti vec 15 godina zajebi sa tom hipokratskom demagogijom molim te, kako vas samo nije sramota da se pozivate na Njegosa, Kralja Nikolu i ostale casne i postene crnogorce
Ostavi čoveka na miru kad se lepo obraća!Ti si našao da mu držiš pridike?Ti mi se kao razumeš u stvari? Objektivan si do mojega i zato ako nemaš šta da kažeš Srbendo po profesiji onda Široka je to tema u vezi glasanja u Crnoj Gori a ti to "stručno" u par reči..Lik si jbt...
Izvinjavam se zbog duplog posta.
@Dominick To je читава машинерија која са 700000 људи који се боје и сопствене сјенке управља већ скоро 20 година: уцјене, пријетње, застрашивања, крађа избора, подмићивања, продаја магле и прашине. А лако је уцијенити човјека који издржава породицу, ради за биједу и живи као подстанар! Ова наша конзерва им је као створена да могу да раде шта хоће. Да не помињемо мафију и тајкуне који су сви уз њих! Зато, Свезналицо, сједи и 1! Не можеш ти да ми причаш о тим стварима одатле, јер ја живим у ЦГ и знам како иду те ствари! Колико је само часних људи које познајем остало на улици, без посла, са гладним устима која треба хранити! Порасти , па причај!
Поздрав, @taxtex
« Poslednja izmena: 08. Okt 2008, 21:17:21 od Predrag_NK_77 »
To je читава машинерија која са 700000 људи који се боје и сопствене сјенке функционише већ скоро 20 година: уцјене, пријетње, застрашивања, крађа избора, подмићивања, продаја магле и прашине. А лако је уцијенити човјека који издржава породицу, ради за биједу и живи као подстанар! Ова наша конзерва им је као створена да могу да раде шта хоће. Да не помињемо мафију која је уз њих! Зато, Свезналицо, сједи и 1! Не можеш ти да ми причаш о тим стварима одатле, јер ја живим у ЦГ и знам како иду те ствари! Колико је само часних људи које познајем остало на улици, без посла, са гладним устима која треба хранити! Порасти , па причај!
Secas se sigurno da i kod nas u Srbiji tako isto bese....a onda se dogodio narod,i pade ono sto se 15 godina branilo najgorim torturama i maltretiranjima....bice, ipak ,da kod vas nema dovoljno volje...
Другачији је ментални склоп. А да, имамо и неспособну опозицију.
mozda je i to u pitanju...u svakom slucaju,ako dodje do toga,bice tesko i vama i nama
Misliš li ti da smo mi ovamo ravnodušni na ovakve poteze vlasti u CG?
Naravno da ne mislim...jer bih u suprotnom morao da se odreknem i svojih korena,a dobro znam koliko su ljudi tamo kivni,ali nije lako sa bagrom izaci na kraj.Samo kazem da nesto morate da uradite zbog buducih generacija...teska je ovo tema
Misliš li ti da smo mi ovamo ravnodušni na ovakve poteze vlasti u CG?
Ne cinjenje ništa je jednako ravnodušnosti , nije mi jasno kako to da oko polovine stanovništva koji nisu za Milu i njegovu politiku ne mogu da ga sprece da radi to što radi , pa zar je onaj oko jedan procenat toliko jak !?