Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija: Policajci pokušali silovati ženu  (Pročitano 2591 puta)
18. Mar 2010, 21:49:19
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
24SI - Leskovačka policija ispituje navode Brankice Ivković iz Vlasotinca da su je dvojica policijskih inspektora iz tog mjesta otela i pokušala je silovati, a da su njenog bivšeg supruga pretukli.

U leskovačkoj policiji su potvrdili da se radi na tom slučaju, ali ističu da "stvari ne stoje baš tako kako ona tvrdi" jer su inspektori iz Vlasotinca negirali optužbe.

Brankica Ivković (24) je, insistirajući da joj se navede puno ime, za srbijansku novinsku agenciju Beta rekla da su je dvojica pijanih inspektora otela, ugurala u njihov automobil i odvezla van Vlasotinca gdje je jedan pokušao silovati.

Prema njenim riječima, incident se dogodio prije nekoliko večeri, a svemu je svjedočio i njen bivši suprug S.N. On je za agenciju Beta potvrdio navode bivše supruge i dodao da su ga policajci pretukli.

"Inspektori su me pričekali na izlazu iz kafića i pozvali da uđem u njihov automobil. Ušla sam, misleći da će, kao i ranije, tražiti informacije o mom bivšem suprugu za koga sumnjaju da se drogira. Pozvali su telefonom i njega i on je brzo stigao i ušao u automobil u kome je sve smrdjelo na alkohol", rekla je vidno uznemirena Brankica Ivković, koju su na razgovor dopratili roditelji.

Bivšim supružnicima inspektori su rekli, kako oboje tvrde, da žele sa njima razgovarati na mirnom mjestu, pa su ih odvezli prema jednom naselju.

"Mrak je već pao. Jedan (inspektor) je izvukao Stevana i odveo ga u mrak, a drugi mene. Najprije mi je opalio nekoliko šamara, a zatim me na silu ljubio i stiskao. Zatim je zahtijevao da se skinem, prijeteći mi pištoljem. Vrištala sam, ali pomoći nije bilo. U daljini sam čula tupe udarce i stenjanje. Pretpostavila sam da onaj drugi tuče mog bivšeg muža", rekla je Brankica Ivković.

Šikaniranje je, prema njenoj procjeni, trajalo oko jedan sat, ali navodi da je policajac nije silovao. Zatim su ih inspektori ponovo ugurali u automobil i izbacili ih u centru Vlasotinca, zaprijetivši im da šute o incidentu.

Brankica i njen otac su iste večeri prijavili slučaj policiji u Vlasotincu, a tamo im je, prema njihovim navodima, savjetovano da ne "dižu prašinu" jer na sudu neće ništa dokazati bez svjedoka.

S.N. je za agenciju Beta potvrdio navode bivše supruge i kazao da je spreman to učiniti i u policiji i pred sudom. "Istina je da pušim marihuanu, ali to nije razlog da me neko pretuče i da pokuša silovati moju bivšu ženu. Spreman sam ići i na poligraf, ali neka idu i inspektori", rekao je.

Slučaj Brankice Ivković preuzeo je advokat Odbora za ljudska prava u Leskovcu, koji je rekao da vjeruje klijentkinji i da će podnijeti kaznene prijave protiv policajaca.

(24sata.info)

http://www.24sata.info/vijesti/crna-hronika/28588-Srbija-Policajci-pokusali-silovati-zenu.html
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@moko,ne smaraj.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 21:51:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@moko,ne smaraj.  Smile

ovo ce poljuljat povjerenje naroda u tu instituciju, ako a je i bilo uopce Smile
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ево сутра демонстрације иду Smile 

Боже тарда Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ajde,@mokili,gledaj malo desavanja u svojoj veukojeb...ovaj,domovini...  Smile

http://forum.burek.com/ministar-bezbednosti-bih-osumnjicen-za-obljubu-maloletnice-t495279.30.html
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 22:13:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Ma da... tako mene padur zaustavio i napisao mi prijavu... i pita imas li da dodas nesto posto pri dnu mozes da se zalis na nesto... ja reko pa mogli ste izazvati sudar jer ste se na sred raskrsnice okretali a to nikako nije dozvoljeno... ovaj meni kaze drcno sta ti znas sta ja smem a sta ne smem...

Tako da ne vredi se raspravljati...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One
ajde,@mokili,gledaj malo desavanja u svojoj veukojeb...ovaj,domovini...  Smile

http://forum.burek.com/ministar-bezbednosti-bih-osumnjicen-za-obljubu-maloletnice-t495279.30.html

Ne razumes, nije to isto. Kod njih zena ionako nije ravnopravno bice (namerno pisem bice) pa im se tolerise.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ne razumes, nije to isto. Kod njih zena ionako nije ravnopravno bice (namerno pisem bice) pa im se tolerise.  Smile
a,da...  Smile Smile zaboravih kako razvijenu kulturu i prava imaju...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
a,da...  Smile Smile zaboravih kako razvijenu kulturu i prava imaju...  Smile Smile

vidis i ja se slazem djelimicno s tobom...to sto si napisao vjerovatno se odnosi na republiku srpsku
« Poslednja izmena: 19. Mar 2010, 15:43:13 od rendzer82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One
Nema nagadjanja "verovatno". Posto si zena, skokni do RS pa nam javi utiske.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.