Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:06:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija nije Rusija na Balkanu  (Pročitano 11337 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
Ajse lakse malo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
Nije chat i prestanite, brisacu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Alcatel One Touch
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Srbija ima više nego dovljno potencijal da ne bude samo Rusija na Balkanu već veća i razvijenija od SAD, Švedske i Danske zajedno. Tako da nema potrebe da kukamo za EU u koju bogu hvala nikad nećemo ući.  Evo i kako:

1. Stepen iskorišćenosti naših privrednih, ekonsomskih, intelektualnih potencijala sa 2-3 % povećati bar na 20%, što bi bilo dovoljno da na Balkanu postneno suuper sila.

2. Spečiti izvoz sirovina iz srbiji, kada je mnogo pametnije i stostruko isplativije prodati od tih sirovina gotove proizvode, a ne da nam slovenci prodaju fruktal od srpskog voća kao njihov.........

3. Sprečiti izvoz mozgova, tako što će svršenim pravnicima, ekonomistima, medicinarima, inženjerima biti zagarantovan posao već na apsolventskom stažu, inače srbija svake godine gubi po nekim procenama 15 milijardi evra, jelte postoji nešto što što mi pravnici zovemo lucrum seasens

4. Pod hitno irzvršiti reorganizaciju državne uprave, kada sam hteo pre mesec dana da ošaljem post expres za BG službenic na šalteru nije znala da čita i piše, naravno napravio cirkus uz burno bodrenje ljudi u redu iza mene i onda je došla starija gospodj koja je znala i da čia i da piše, taj pocenat nepismenosti se na želost povećava što se ide ka rhu piramide državne uprave, moj drug " radi " u opštni ima super kintu a faktički nerdi ništa šeta se po hodnicima - bačen novac poreskih bveznika eto kakvu adminstraciju plaćamo.

5. Srediti haos u ministarstvima ( ogroman broj zamenika, omoćnika pa i samih mnistarstava a sve to mi plaćamo ). u parlamentu ( broj poslanika svesti na 85 što bi bio više nego dovoljan broj čak i preveliki, povećati cenzus ulazka u parlament jer imamo više stranaka nego dana u mesecu, smanjiti plate poslanika jer i ovako samo spavaju što bi trebalo da bude krivično delo, jer primaš 16o,ooo mesečno a neradiš ništa a naravno uzmeš putne troškove, smeštaj, klopu kao vaške dagi moji a vaške se istrebljuju )

8. Srediti haos u javnim preduzećima da diektor nemože na mesečnom nivou da zaradjuje avione, kamione nego da dobije samo ono što mu zakon garantuje, zakonom perevidjenu platu a ne da ždere radnikovo a radnik u februaru čeka crkavicu iz septembra i kad je dobije ne zna šta će s njom jer zbog direktorovog apetita od nje ostalo nekih 12.ooo dinara.

9. Podhitno reanimirati srpskog seljaka, kome se već 5o godina samo pije krv da bi grad mogo da živi, alo ljudi pa na selu prosipamo mleko jer nemamo zašta da ga prodajemo, nesejemo ništa jer se cene obesmisle kros troškove odgajanja, ljudi su kotlove ložili kukuruzom jer je jeftiniji od grejanja kojeg nema, dali treba još.

10. Pod hitno uvesti crkvu i u državu i u vladu i u bolnice i u vojsku i u obdaništa. Zašto? Pa pogledajte po gradu i to u sred bela dana, a da ne spominjem kafiće diskoteke, devojčice od 12 ispravka 10, 11 i 12 godina ove starije da ne spominjem se oblače kao prostitutke ako vi zante izuzetke svaka čast ali znae kakose kaže - izuzetak potvrdjuje pravilo. Kome će te devojke leba da mese, kome će decu da pepovijaju, kome će decu u školu da prate, kome će kuću da vode kao idu gole i bose u 12 godina vrše abortuse.

11. Zakonom zabraniti abortuse. Pročitaj te samo neke od dela naših eminenthih stručnjak iz oblati porodičnog prava. Danas bi nas bilo više od 5o miliona uprkos svim ratovima samo da nije toliko abortusa, pročitaj te izveštaje SPC koliko se čedomorstva dogodi u Srbijici godišnje, jel ste videli slike ubijenih beba, to je masakr, sami sebe istrebljujemo a posle kukakmo na belu kugu, pa to je licemerje. Mi smo sami sebi najjjveći neprijateji, na šta je više puta ukazao svepoštovani dr. Arčibald Rajs. Devojke ako već oćete da ubijete svoje dete, nemoj te, dajte ga crkvi biće više nego srećna da podigne još jedno srpče, to je crkva na RTS i sama ponudila kao bi se abortusi sprečili i u istoj emisiji gde je gostovao jedan dosov fukcioner on je te reči SPC okarakerisao nasledeći način " Ove reči SPC me podsećaju na fašizam ". Neznam kako se gospodin zvao ali izgleda se sećam - izrazito debeo, srednjeg rasta, bradat, negde oko 45-5o godina, strašno ali čim saznam ime izbaciću.

12. Dati prosvetnom osoblju u školama bar neka minimalna prava, jer kao je krenulo još malo će nas učenici biti po školama. Ako ih uopšte možemo nazati učenicima u školu dodju da prespavaju posle pijanke u nekom kaficu, kad se probude onda upražnjavaju sex u školskom wc-u ili nas šikaniraju do besvesti, a mi na učenika nemamo pravo ni da povisimo ton jer će jadno dete doživeti stres. I šta će oni da nauče i na kome će ostati ova jadna zemlja.

13. Dakle reforme podhitno i rad, rad, rad.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
kada sam hteo pre mesec dana da ošaljem post expres za BG službenic na šalteru nije znala da čita i piše

Smile neverovatno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Neverovatno, ali nažalost istinito. Poslanik član DS se u naodnoj skupštini hvali kako je upravo su svojoj 46 godini završio pravni fakultet.
A ovo gore dobro pročitajte i proučite, a više nbi maltili praznu slamu o jevropskim integracijama.  Ii još jedan podatak u policijskou upravi 1 vremena nisu mogli da nadju svog službenika koji je trebao da mi preda pasoš, izašo čevek ispred da puši sa društvom, ja ga video pa imr eko de da ga nadju, a šta da se izgubi dete na plaži, kad bi ga našli.

A mi ovde mlatimo, nama bre treba govnjiva motka, i diktatura pa da vidite kakav bi standard imali ane da kao babe kukamo: primi me, primi me. Bogu hvala da nece da nas prime, i dobro što neće.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Treba braćo moja draga, da radimo i gradimo, pa i radne akcije što da ne, a ne da kukamo i maltimo praznu slamu i bićemo ne Rrusija na balkanu nego SAD, Švica i Danska zajedno. Ja odo da učim, jer otadžbina se brani i znanjem i lepim vasptanjem. A sada svi na svoje radne zadatke. Živeli
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Vreme kad je Srbija bila potpuno odsečena od EU tokom 90tih je bilo zlatno doba za malobrojnu grupicu profitera koji su se nemilo obogatili, pa zašto se to vreme ne bi opet vratilo? Opet Dafina, opet Karići, zašto da ne! Sankcije'profiteri odlično sarađuju sa EU'profiterima dok se obični ljudi pale ko je za EU, Rusiju, Kinu ili Zanzibar. (možda je Zanzibar rešenje?)
Jel ovi što su danas ugledni bizMismeni ili misliš na neke druge?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Srbija ima više nego dovljno potencijal da ne bude samo Rusija na Balkanu već veća i razvijenija od SAD, Švedske i Danske zajedno. Tako da nema potrebe da kukamo za EU u koju bogu hvala nikad nećemo ući.  Evo i kako:

1. Stepen iskorišćenosti naših privrednih, ekonsomskih, intelektualnih potencijala sa 2-3 % povećati bar na 20%, što bi bilo dovoljno da na Balkanu postneno suuper sila.

2. Spečiti izvoz sirovina iz srbiji, kada je mnogo pametnije i stostruko isplativije prodati od tih sirovina gotove proizvode, a ne da nam slovenci prodaju fruktal od srpskog voća kao njihov.........

3. Sprečiti izvoz mozgova, tako što će svršenim pravnicima, ekonomistima, medicinarima, inženjerima biti zagarantovan posao već na apsolventskom stažu, inače srbija svake godine gubi po nekim procenama 15 milijardi evra, jelte postoji nešto što što mi pravnici zovemo lucrum seasens

4. Pod hitno irzvršiti reorganizaciju državne uprave, kada sam hteo pre mesec dana da ošaljem post expres za BG službenic na šalteru nije znala da čita i piše, naravno napravio cirkus uz burno bodrenje ljudi u redu iza mene i onda je došla starija gospodj koja je znala i da čia i da piše, taj pocenat nepismenosti se na želost povećava što se ide ka rhu piramide državne uprave, moj drug " radi " u opštni ima super kintu a faktički nerdi ništa šeta se po hodnicima - bačen novac poreskih bveznika eto kakvu adminstraciju plaćamo.

5. Srediti haos u ministarstvima ( ogroman broj zamenika, omoćnika pa i samih mnistarstava a sve to mi plaćamo ). u parlamentu ( broj poslanika svesti na 85 što bi bio više nego dovoljan broj čak i preveliki, povećati cenzus ulazka u parlament jer imamo više stranaka nego dana u mesecu, smanjiti plate poslanika jer i ovako samo spavaju što bi trebalo da bude krivično delo, jer primaš 16o,ooo mesečno a neradiš ništa a naravno uzmeš putne troškove, smeštaj, klopu kao vaške dagi moji a vaške se istrebljuju )

8. Srediti haos u javnim preduzećima da diektor nemože na mesečnom nivou da zaradjuje avione, kamione nego da dobije samo ono što mu zakon garantuje, zakonom perevidjenu platu a ne da ždere radnikovo a radnik u februaru čeka crkavicu iz septembra i kad je dobije ne zna šta će s njom jer zbog direktorovog apetita od nje ostalo nekih 12.ooo dinara.

9. Podhitno reanimirati srpskog seljaka, kome se već 5o godina samo pije krv da bi grad mogo da živi, alo ljudi pa na selu prosipamo mleko jer nemamo zašta da ga prodajemo, nesejemo ništa jer se cene obesmisle kros troškove odgajanja, ljudi su kotlove ložili kukuruzom jer je jeftiniji od grejanja kojeg nema, dali treba još.

10. Pod hitno uvesti crkvu i u državu i u vladu i u bolnice i u vojsku i u obdaništa. Zašto? Pa pogledajte po gradu i to u sred bela dana, a da ne spominjem kafiće diskoteke, devojčice od 12 ispravka 10, 11 i 12 godina ove starije da ne spominjem se oblače kao prostitutke ako vi zante izuzetke svaka čast ali znae kakose kaže - izuzetak potvrdjuje pravilo. Kome će te devojke leba da mese, kome će decu da pepovijaju, kome će decu u školu da prate, kome će kuću da vode kao idu gole i bose u 12 godina vrše abortuse.

11. Zakonom zabraniti abortuse. Pročitaj te samo neke od dela naših eminenthih stručnjak iz oblati porodičnog prava. Danas bi nas bilo više od 5o miliona uprkos svim ratovima samo da nije toliko abortusa, pročitaj te izveštaje SPC koliko se čedomorstva dogodi u Srbijici godišnje, jel ste videli slike ubijenih beba, to je masakr, sami sebe istrebljujemo a posle kukakmo na belu kugu, pa to je licemerje. Mi smo sami sebi najjjveći neprijateji, na šta je više puta ukazao svepoštovani dr. Arčibald Rajs. Devojke ako već oćete da ubijete svoje dete, nemoj te, dajte ga crkvi biće više nego srećna da podigne još jedno srpče, to je crkva na RTS i sama ponudila kao bi se abortusi sprečili i u istoj emisiji gde je gostovao jedan dosov fukcioner on je te reči SPC okarakerisao nasledeći način " Ove reči SPC me podsećaju na fašizam ". Neznam kako se gospodin zvao ali izgleda se sećam - izrazito debeo, srednjeg rasta, bradat, negde oko 45-5o godina, strašno ali čim saznam ime izbaciću.

12. Dati prosvetnom osoblju u školama bar neka minimalna prava, jer kao je krenulo još malo će nas učenici biti po školama. Ako ih uopšte možemo nazati učenicima u školu dodju da prespavaju posle pijanke u nekom kaficu, kad se probude onda upražnjavaju sex u školskom wc-u ili nas šikaniraju do besvesti, a mi na učenika nemamo pravo ni da povisimo ton jer će jadno dete doživeti stres. I šta će oni da nauče i na kome će ostati ova jadna zemlja.

13. Dakle reforme podhitno i rad, rad, rad.

1. Bez para i investicija to nece moci - nikako.

2. Tesko, nasi "bizbismeni" su navikli na preprodaju i zarade od 100-200% i nemaju nameru da osustanu od toga.
U proizvodnju treba ulagati, a tek kasnije se polako,jako polako vraca ulozeni kapital.

3. Pravnika,ekonomista i menadzera ima JAKO MNOGO, inzenjera teh. nauka i slicno jako malo (i u 80% slucajeva su ili zaposlani ili planiraju put na zapad).

4. Nemoze - nema volje, gde ce onda onaj visak pravnika,ekomnomista i menadzera iz 3. stavke ? I gde ce rodjo, zemo , kumashin i ostali ?

5. Vidi pod 4.

8. vidi 4. i 5.

9. nemoze, treba hraniti one  pod 4,5 i 8

10. Pahomije -> nije uputno jer ce  takvi slucajvi postati uobicajeini.

11. Za abortuse vidi pod "male plate i ekonomki problemi" kao i "bizbismeni otpustaju automatski trudnice". Za ideju o davnju dece  crkvi vidi pod 10. - Pahomije.

12. Resenje tog problema je tesko - ako ga izbacis iz skole postace fizikalac sa smesnom platom (kojega maksimalno izrabljuje visak onih pod 3.)  i agresivan radikal ( a isti upravo generisu veliki visak onih pod 3. i bizismene).

13. ?
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 12:43:51 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
A gde nestade šestica i sedmica?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:06:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.