Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:52:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija nije Rusija na Balkanu  (Pročitano 11212 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Дроганче ти си изгледа по менталној свести и идеалима већ у тој Европи. Пицајла под руку и да се пакујете полако.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
Ajd malko po temi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

Србија јесте Русија на Балкану

IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
E ovo mi se već svidja, progovara i srbija koja drži do Sebe, taman sam se uplašio da su svi odjednom postali Euro-Srbi.
Samo nemoj te i vredjati i psovati ima vremena da shvate da se ne može prodati i keva za evropu.
Samo imaju oni još jedan veći problem, št kad amo i odu. Tamo se crkava od posla pa se ima, da i ovde rade po ceo dan pa sa jednog posla idu na drugi nebi im bilo loše, nije sramota raditi sramota je blejati a nemati. Braćo moja draga. Živela nam naša Srbijica a štose tiče Evrope sećate se šta je bilo sa Sodomom i Gomorom, ali ima još vremena do božjeg suda nek se pokaju i vrte nam ono što su oteli i nama i svima na svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

A man chooses, a slave obeys.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson Xperia Arc S
Mislim da ne treba da se sada vredjamo medjusobno.... a ako niste shvatili dosad, sve se vrti oko para. Naime, mi smo nedovoljno razvijena zemlja, zbog cega imamo dosta prirodnih resursa, sto mozda predstavlja razlog zbog cega ce nas EU primiti, a sto se tice toga da je EU puna mafijasa, nepostenih ljudi i to... pa dajte molim vas! Gde mislite da se ne nalaze takvi ljudi i gde mislite da je savrseno za zivot, gde nema korumpiranih, nepostenih ljudi, koji misle samo na sebe i na svoj novac?! Kazem vam, otkada je doslo do razvitka industrije sve se vrti oko para, niko nikog ne postuje i niko nikom ne veruje.
Ali, pored svega toga, zaboravljamo cinjenicu da ne mozemo da disemo i da jedemo pare, jer jednoga dana svet ce biti prepun para, i prepun zagadjenja i stroke, koja ce proizici iz covekove teznje za novcem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Kako da se 100% držimo teme kad su ovde bratići koji peckaju sa glupostima " EU nema alternativu " kad za mene samo Srbijica nema Alternativu i moja majka rusija, i onda moraš a ima objasniš da su oni srbi da ih je odnjedila majka Srbija i da je moraju voleti. Oradžbina se brani knjigom i čašću i znanjem otadžina se brani lepotom i lepim vaspitanjem. jel tako beše.
Srbija, inače ima kapaciteta da bude ne rusija nego Svedska, Amerika i Danska zajedno, na Balkanu ali nam nedaju i to mi je ok jer svako treba da se grabi i razvija svoju državu, jedina glupa stvar je što smo mi ovce pa u te evropljane blejimo kao tele u šarena vrata, kao spas a oni nisu spas već orlušine a mi smo ovce i ukoliko se podhitno ne opametimo i krenemo da radimo ima da nas nema veoma brzo. U Raškoj divljaju, evo i Vojvodina hoćen neki Statut koji je pošto sam apsolvent prava paz nam, protiv ustavan, samim tim nemoguć i ništavan. A mi i dalje ko ovce jedno isto " Evrop nema alternative " To je zločin protiv svog naroda. Rad nema alternative. Vozdra
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 

Србија јесте Русија на Балкану

Србија је Русија! Русија је Европа!

Citat
Vesti » Beta 22.01.2009
Konuzin:Srbija će u dogledno vreme postati članica EU
Beta pre 1 dan
B92BEOGRAD, 22. januara 2009. (Beta) - Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin ocenio je danas da će Srbija u dogledno vreme postati članica Evropske unije, ali da to ne treba da ugrozi njen odnos sa Rusijom.

"Srbija aktivno radi u pravcu evropskih integracija i bez obzira na teškoće u dogledno vreme sigurno će biti član EU, što Rusija pozdravlja. Uveren sam da će Srbiji tamo biti bolje", kazao je Konuzin na Poslovnom forumu srpskih i ruskih privrednika u Privrednoj komori Srbije (PKS).

On je naglasio da učvršćivanje veza Srbije sa Evropom ne sme da bude na štetu odnosa sa Rusijim, već treba da se razvija takva saradnja od koje će svi imati koristi.

"Ubeđen sam da će se odnosi razvijati u korist i Srbije, Rusije i Evrope", dodao je Konuzin.

On je dodao da je Sporazum o energetskoj saradnji Srbije i Rusije, potpisan krajem prošle godine, dobra osnova za dalji razvoj svih odnosa dve države, "jer se njime stvara baza za budućih 10 godina uzajamno korisne saradnje".

Smile
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Alcatel One Touch
Kako da se 100% držimo teme kad su ovde bratići koji peckaju sa glupostima " EU nema alternativu " kad za mene samo Srbijica nema Alternativu i moja majka rusija, i onda moraš a ima objasniš da su oni srbi da ih je odnjedila majka Srbija i da je moraju voleti. Oradžbina se brani knjigom i čašću i znanjem otadžina se brani lepotom i lepim vaspitanjem. jel tako beše.
Srbija, inače ima kapaciteta da bude ne rusija nego Svedska, Amerika i Danska zajedno, na Balkanu ali nam nedaju i to mi je ok jer svako treba da se grabi i razvija svoju državu, jedina glupa stvar je što smo mi ovce pa u te evropljane blejimo kao tele u šarena vrata, kao spas a oni nisu spas već orlušine a mi smo ovce i ukoliko se podhitno ne opametimo i krenemo da radimo ima da nas nema veoma brzo. U Raškoj divljaju, evo i Vojvodina hoćen neki Statut koji je pošto sam apsolvent prava paz nam, protiv ustavan, samim tim nemoguć i ništavan. A mi i dalje ko ovce jedno isto " Evrop nema alternative " To je zločin protiv svog naroda. Rad nema alternative. Vozdra
 Jeli,zivota ti, a kolko kosta ispit(u pracima)na tvom fakultetu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
to da Srbija nema alternativu, nije ništa novo. I u Hrvatskoj recimo ima sličnih mišljenja i za Eu i za Hag, evo jedan slikovit primer. Autor pesme je Mile Krajna

"Bože čuvaj Hrvatsku od vraga i nepravde Suda iz Den Haaga.
Optužuju naše branitelje,
Srbe štite, svoje prijatelje.
Na meti su naši generali, što su obol u obrani dali.
To su nove globalizacije protiv pravde, vjere i nacije...",
"...Haaškom sudu treba otkazati, vitezove ne smijemo dati.
Ne daj svoga suvereniteta da nas sude tuđinci iz svijeta."

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
bratiću moj, baš mi te žao. Jer vidiš kad završim sa četom ja ću izaći iz svoje trospratne kuće, sa parnim grejanjem na drva, sa toplotnom izolacijom i svojim kolima otići do ribe da odemo negde na starogadsku muziku.
A ti bratiću odi do crkve i pomolie bogu da ti oprosti ovo vredjanje, to je sramota. Ali šta ću uvek postoje i takvi ljudi ali smo mi tu da vam pomognemo. Nemo da se ljutiš, ali grešiš grdno sinko i da ove godine neću za halkidiki, rešio sam idem za Primorsko 10 dana. Vozdra
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:52:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.