Pa i to je podosta.Ima dosta raznoraznih poslica na zapadu, ali samo nemoj sa nasima o tome. Moras znati jezik i kontaktirati direktno.Jedina sansa za uspeh. A i zakon o deportaciji, je svuda potpisan, tako da nista ne mozes da uradis da ostanes.Ali zato ako nadjes nesto da radis, i ne pravis nikakvu pizdariju mozes ostati godinama tamo.
« Poslednja izmena: 25. Dec 2009, 01:08:50 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Kao sto sam i rekao pre nekih dve nedelje javljam se da vam kazem jesam li uspeo da predjem granicu samo sa pasosem. Stigli smo na Madjarsku granicu, dali im pasose, oni lupili pecate i to je to... Zaustavila nas je i Austrijska policija na ulasku u njihovu drzavu ali nam nista nisu trazili... Duze smo cekali da predjemo nasu granicu nego Madjarsku inace... Dakle, one price o tome kako morate da nosite gomilu papira su obicne baljezgarije.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 17:32:02 od sashas »
Kao sto sam i rekao pre nekih dve nedelje javljam se da javim da li sam uspeo da predjem granicu samo sa pasosem. Stigli smo na Madjarsku granicu, dali im pasose, oni lupili pecate i to je to... Zaustavila nas je i Austrijska policija na ulasku u njihovu drzavu ali nam nista nisu trazili... Duze smo cekali da predjemo nasu granicu nego Madjarsku inace... Dakle, one price o tome kako morate da nosite gomilu papira su obicne baljezgarije.
Ја сам то исто искусио преко Словеније.Апсолутно ништа. Хрватима нисам чак ни пасош хтјео показати (увалио им личну)шта ја знам колико нас воле да ми не лупају какве глупости по њему. :mrgreen:
Kao sto sam i rekao pre nekih dve nedelje javljam se da javim da li sam uspeo da predjem granicu samo sa pasosem. Stigli smo na Madjarsku granicu, dali im pasose, oni lupili pecate i to je to... Zaustavila nas je i Austrijska policija na ulasku u njihovu drzavu ali nam nista nisu trazili... Duze smo cekali da predjemo nasu granicu nego Madjarsku inace... Dakle, one price o tome kako morate da nosite gomilu papira su obicne baljezgarije.
Ја сам то исто искусио преко Словеније.Апсолутно ништа. Хрватима нисам чак ни пасош хтјео показати (увалио им личну)шта ја знам колико нас воле да ми не лупају какве глупости по њему. :mrgreen:
i ja.. bio sam i u Austriji (Madjarskoj) i u Sloveniji.. udjes izadjes.. gotovo :mrgreen:
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
"Ponekad je svet oko mene beskrajan, savršeno lep a trajan, sav u skladu sa mojim snagama i mojim željama, ili mojim odsustvom želja. Samo postojanje po sebi znači i sreću bez prekida. A ponekad se sav svet ispreči preda mnom kao nedogledan mračan tesnac, ne širi od iglenih ušiju, kroz koji mi valja proći ili tu pred njim jadno propasti. A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smem!"
Ne mislim ako bi moglo da se ulazi u druge zemlje,bez nista kod sebe + da ti dovedu striptizetu da ti odigra malo u krilu .. I kad kreces da ti daju malo novca da se troskaris tamo...to bi bilo super .. ovako kao da nista nije ni bilo :mrgreen:
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
"Ponekad je svet oko mene beskrajan, savršeno lep a trajan, sav u skladu sa mojim snagama i mojim željama, ili mojim odsustvom želja. Samo postojanje po sebi znači i sreću bez prekida. A ponekad se sav svet ispreči preda mnom kao nedogledan mračan tesnac, ne širi od iglenih ušiju, kroz koji mi valja proći ili tu pred njim jadno propasti. A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smem!"
Ne mislim ako bi moglo da se ulazi u druge zemlje,bez nista kod sebe + da ti dovedu striptizetu da ti odigra malo u krilu .. I kad kreces da ti daju malo novca da se troskaris tamo...to bi bilo super .. ovako kao da nista nije ni bilo :mrgreen:
Bar to što si naveo. Da i ja malo omrsim brkove o Evropu. 8)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.