Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:32:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 181551 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Jel vi nameravate stopom po EU, a smestaj cete traziti tek kada se locirate negde?

ma ne lupaj gluposti  Smile

na stranu to shto mnogi mladi ljudi zaista putuju stopom kroz evropu ,ali mi i dalje necemo imati pravo da npr odluchimo danas da krenemo za madjarsku ,prespavamo u motelu kod budimpeshte , nastavimo za ceshku , prespavamo kod ortaka tamo ,onda zapucamo za austriju gde odluchimo da kampujemo i.t.d....

putovanja ce i dalje biti striktno vezana destinacijom i svrhom kao i do sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
evo mene u abu dabiju

Da si rekao u abu hamzi pa da ti poverujem  Smile
intermodalni kontejneri su cudo,bato.  Smile
veliki,prostrani,brzo se transportuju,slabo pregledaju,ma raj za sve njih...  Smile

Где год да оде са собом носи своју фаличну тастатуру Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2009, 22:42:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Jel vi nameravate stopom po EU, a smestaj cete traziti tek kada se locirate negde?

ma ne lupaj gluposti  Smile

na stranu to shto mnogi mladi ljudi zaista putuju stopom kroz evropu ,ali mi i dalje necemo imati pravo da npr odluchimo danas da krenemo za madjarsku ,prespavamo u motelu kod budimpeshte , nastavimo za ceshku , prespavamo kod ortaka tamo ,onda zapucamo za austriju gde odluchimo da kampujemo i.t.d....

Ajde ne lupaj, baš naprotiv, baš sada će biti moguće upravo ovakav raspored koji si naveo.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC One

Ja kazem kako jeste, e sad sve zavisi od toga kakva je ko osoba.

Volim da sve isplaniram i da znam gde i koliko idem, bio to jedan ili deset gradova u deset drzava. Ne volim da jurcam kao muva bez glave, te sad cu ovamo 5 dana, pa mi posle 2 dana dune da odem na drugu stranu. Tako da ja za svoja putovanja ne brinem, a ko hoce avanturu neka krene, mozda prodje a mozda i ne... ali i to je onda jedna velika avantura, zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Pa nista onda ... da trazimo natrag vize?  Smile Nekako je lepse, kad prodjes tu avanturu, oko viza, adrenalin zapuca, onda ti bas legne odmor  Smile "Srbi imaju prema vizama odnos kao majka prema svoje dete" ... ne diraj mi korenje i te fore  Smile

A sto morate da spavate u hotelu? Spavanje u kolima je dozivljaj za sebe, malo se pokocis, ujutru se probudis nasmejan, ali nista strasno, usput ustedis i koju kintu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

A sto morate da spavate u hotelu? Spavanje u kolima je dozivljaj za sebe, malo se pokocis, ujutru se probudis nasmejan, ali nista strasno, usput ustedis i koju kintu  Smile

verovacu ti na rech ,bez isprobavanja  Smile

-------

mozete vi da se (samo)zavaravate ,ali u sushtini ste svesni da "to nije bash to" . kako god ,srecan svima put  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i

Ja kazem kako jeste, e sad sve zavisi od toga kakva je ko osoba.

Volim da sve isplaniram i da znam gde i koliko idem, bio to jedan ili deset gradova u deset drzava. Ne volim da jurcam kao muva bez glave, te sad cu ovamo 5 dana, pa mi posle 2 dana dune da odem na drugu stranu. Tako da ja za svoja putovanja ne brinem, a ko hoce avanturu neka krene, mozda prodje a mozda i ne... ali i to je onda jedna velika avantura, zar ne?  Smile

opa svjetski putnik, zeljan avanture i adrenalina, sto bi rkeli pimpekom za kruhom, da ti ja preporucim nesto...imas u slovackoj jedno lijepo mjestasce kod bratislave i cuveni xostel tamo...zaboravio sam kako se zove tacno radic, pitaj uputice te neko...sve vrvi od cica i rodjenih spremnih djeva s istoka Europe koje ti padaju pod noge i nude sve što se zamisliti može....mislim to je nezaobilazna destinacija u turistickom kalendaru...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ljudi, nemojte da se palite na meseršmitove provokacije. Nikakvi dokumenti nisu potrebni, razmislite malo, svi pričaju o šopingu. Baš me zanima ako odlučim da odem u Segedin u šoping, ko će da mi pošalje garantno pismo. Direktor tržnog centra ili prodavačica koja prodaje vajkrem na pijaci.

Glupost najobičnija, kakvo pozivno pismo i rezervacija hotela ako idem u šoping na par sati. A granicu moram da pređem, išao u šoping ili na letovanje.

Ponavljam, nikakvi dodatni papiri nisu potrebni, osim pasoša. Sve ostalo je diskreciono pravo carinika i pogranične policije, ako hoće da te zajebava, zajebavaće. I to je to.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Citat
sve vrvi od cica i rodjenih spremnih djeva s istoka Europe koje ti padaju pod noge i nude sve što se zamisliti može

Ма пусти дјеве лако ће он за то него ти реци онако из искуства где је најбоља прасетина? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Ponavljam, nikakvi dodatni papiri nisu potrebni, osim pasoša. Sve ostalo je diskreciono pravo carinika i pogranične policije, ako hoće da te zajebava, zajebavaće. I to je to.

To je bilo oduvek i ne znam sto se sada dize frka oko toga! Osim da se malo udara kontra! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:32:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.