Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 14:07:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 182249 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Motorola V3i
Citat
samo ce ti sada biti lakse jer ces moci da posetis "buduceg poslodavca" i odes na intervju.

E vidiš tu je problem, ljudi koji imaju neko znanje će još brže bežati. I ko će onda ostati
da ostvari razne "planove", niko. A uz to imaš skoro najstarije stanovništvo u Evropi.

A sta me drzi da ostanem u Srbiji?

Mozda ima mozda nema plata od 400 - 500 E. I mozda ima mozda nema zaposlenje?
Jbg druze, ovde gde sam ima plata i ima zaposlenje, zato i jesam tu. Kad/ako se promeni stanje u drzavi, promenicu i ja moje misljenje. Do tada, podrzavam sve sto meni olaksava zivot Wink

U se i u svoje kljuse sto je moja baba govorila

Srećno. Smile

Hvala u svakom slucaju, no kao sto rekoh ja sam vec tamo (tj ovde za mene) Wink

I meni olaksava situaciju u neku ruku
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Prevod: bila je to šala, jarane. ŠALA. Kada na smešan način želimo da prikažemo bolne teme. A tema je naravno bolna. Usput htedoh da kažem da kakva god da je "čerčilovšina2 ispod svega ovoga - vize nam nisu potrebne, tj. red je da putujemo normalno, kako i koliko ko može.
Lazes da je bila sala? Smile Smile

Naravno da je super sto smo sada kao svi normalni ljudi..Msm nismo jos...Al bicemo!Valjda.... Smile
Ma niko nije normalan ko veruje politicarima. Evo pre neki dan jedan ministar rece da nije realno ocekivati da udjemo u eu 2014. Pa njima i ne odgovara da udjemo u eu, tamo ne moze da se krade kao ovde. Oni donesu zakone u koris tajkuna i  koji odgovaraju njima, a protiv naroda, kao da je narod drzavni neprijatelj.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ti to tek sad shvatio , ej moj radikalu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pre svega nisam radikal i ne frljam se cipelama. Ja sam to shvatio jos za vreme Tita, jer mislim svojom glavom, a ne da mi glava sluzi samo za sisanje .
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
Khm, khm ....

Drage i dragi moji ...
Kada neko zeli o bilo cemu da sazna misljenje, napravi anketu. Ovde na forumu bilo je o mnogo cemu raznih anketa, ali i pitanje je koliko one odslikavaju, u sto vecem procentu, pravo stanje stvari.
Drugi nacin je i "osluskivanje pulsa".

"Osluskavanjem pulsa" oko Politickog dela foruma, se dolazi do utiska da je dosta ucinjeno, ali opet nedovoljno. Sto znaci da posao nije odradjen u potpunosti.

A ja ne volim da je nesto nepotpuno i nedoradjeno.

Gore u zaglavlju lepo pise:
"Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano."
Medjutim, i dalje se javljaju stvari koje ne bi trebale.

Pa da onda upotpunimo zapoceti posao.

- otvoricu slucajno neku stranu. Vidim li u nekom postu nesto sto ne odgovara, sledi ban od 24h, minimalno
- ne upozoravam vise
- ne interesuje me ko je i sta je
- ne interesuje me ko je prvi poceo
- gledajte sta pisete, sami snosite odgovornost za napisano
- procitajte pravilnik Politickog dela foruma, kao i pravilnik Burek foruma
- itekako cu od sada koristiti, do sada ne korisceno pravo:
14.1 Odstupanje od Pravilnika
Administratori i Supervizori foruma zadržavaju diskreciono pravo da, kada smatraju da situacija to zahteva, odreaguju na način koji smatraju prikladnim, čak iako se on ne nalazi u pravilima ili se sa istima kosi.

- ne interesuju me zalbe na donete odluke

Ponasajte se u skladu sa pravilima i bice sve u redu. Izbor je Vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N70
@lightsoft
U cemu je problem.U koju god temu na udjem,nabasam na ovaj tvoj post?Nije valjda je je svaka prica off!??!
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
Ne vec globalno upozorenje i napomena. Nista vezano s tobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
JAT hvata korak, letovi za Evropsku uniju po 19 evra
30.11.2009. - 03:40
Broj jeftinih karata koje „Jat ervejz” počinje sutra da prodaje varira za pojedine destinacije i za pojedine datume...
Od 19. decembra kada se ukidaju šengenske vize nacionalna aviokompanija počeće da iz Beograda leti na 20 destinacija u Evropskoj uniji, gde i sad održava redovne linije, za samo 19 evra. Karte se prodaju od sutra, a količine su različite, u zavisnosti od odredišta i datuma putovanja.

NOVOST - Na najavljenu cenu karte „Jat ervejza” u jednom pravcu, nužno je, međutim, dodati i aerodromsku taksu u Surčinu koju vazdušna luka „Nikola Tesla” naplaćuje 21 evro, što je blago rečeno zapanjujuće za uslugu koja se u krajnjoj liniji svodi samo na utovar prtljaga i obezbeđivanje higijene u toaletu.
JAT već sutra, kako eksluzivno saznaju „24 sata”, u nastojanju da na odgovarajući način obeleži sticanje „nove slobode” za građane Srbije, koju je Vlada nazvala „Evropa za sve”, pušta u prodaju karte koje će važiti za sve redovne linije iz Beograda prema Evropskoj uniji, izuzev Velike Britanije, odnosno za šengensko područje.
Za dozvolu ulaska u Britaniju, kao što je verovatno poznato, ni dosad nije važila šengenska viza, nego je iz Londona za građane Srbije (kao i za mnoge druge) zahtevana posebna procedura i provera putnika.
Ostaju iste cene letova za Crnu Goru, Makedoniju ili Bosnu i Hercegovinu, jer tamo i nije trebalo pribavljati vizu.
Broj jeftinih karata koje „Jat ervejz” počinje sutra da prodaje varira za pojedine destinacije i za pojedine datume, što sve zavisi od broja dosad već prodatih ili rezervisanih karata.
Takođe, cena letova za svaki povratak u Beograd nije uvek poznata bez konsultacija sa JAT-ovom službom bukinga, jer su i karte za putovanja prema Srbiji već prodavane na stranim aerodromima i u turističkim agencijama. Iako je iz „Jat ervejza”, na primer, najavljeno da se sutra za 38 evra može kupiti „tur-retur” karta Beograd-Franfurt-Beograd, pri tom, ipak nije isključeno da su Nemci već prodali mesta u JAT-ovim avionima za datum koji zahteva putnik u Srbiji.
Poređenja radi, od jutros mađarski „Malev” - kao jeftina kompanija - ima karata za povratni let Beograd-Frankfurt tek za 15. decembar (722 evra), dan kasnije karta na istoj relaciji košta 497 evra, 24. decembra cena je 316 evra, a najjeftinija - ako je sutra kupite - košta 187 evra i važi za 27. decembar.

Gradovi do kojih ćemo leteti po niskoj ceni
Amsterdam, Holandija
Atina, Grčka
Beč, Austrija
Berlin, Nemačka
Brisel, Belgija
Dizeldorf, Nemačka
Frankfurt, Nemačka
Geteborg, Švedska
Kopenhagen, Danska
Larnaka, Kipar
Ljubljana, Slovenija
Valeta, Malta
Milano, Italija
Pariz, Francuska
Pula, Hrvatska
Rim, Italija
Solun, Grčka
Stokholm, Švedska
Štutgart,Nemačka
Trst, Italija

http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=64926
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
http://www.blic.rs/politika.php?id=123159

Evropska unija ukinula je danas vize za građane Srbije, prenela je austrijska agencija APA pod oznakom hitno.

Odluku o liberalizaciji viznog režima doneo je Savet ministara unutrašnjih poslova i pravde Evropske unije, a stupa na snagu 19. decembra.
Državljani će biti "izuzeti od obaveze vađenja viza", ali bez prava na rad u zemljama Unije.
Građanima će biti omogućeno putovanje u skoro sve zemlje EU, osim velike Britanije i Irske, koje nisu članice Šengena, ali će, sa druge strane, biti omogućeno putovanje u Švajcarsku i Norvešku koje nisu deo Unije, ali su članice Šengenskog ugovora.
Građani Srbije, osim žitelja sa prebivalištem na Kosovu i Metohiji, koji poseduju biometrijske pasoše, moći će u EU bez viza da borave najduže tri meseca, tokom svakih pola godine. To znači da posle tri meseca, otkako su ušli na teritoriju jedne od zemalja "šengenskog prostora" EU, moraju da završe boravak i tek posle tri meseca ponovo mogu, na isti period, da borave na teritoriji Unije pod režimom slobodnog kretanja, bez granične kontrole.

Predsednik Srbije Boris Tadić, ministar policije Ivica Dačić i ministarka pravde Snežana Malović sačekaće u Briselu odluku o ukidanju viza. Predsednik Tadić će imati i niz sastanaka sa evropskim zvaničnicima o drugim temama vezanim za evrointegracije.
Predsednik Tadić će oko 14.30 časova imati zajedničko obraćanje sa komesarima Olijem Renom i Žakom Baroom, koji su unutar Evropske komisije bili ključni za viznu liberalizaciju Srbije.
Posle toga Tadić bi trebalo da se sastane i sa odlazećim komesarom za spoljnu politiku i bezbednost EU Havijerom Solanom, a imaće i sastanak za aktuelnim predsednikom Evropskog parlamenta Ježijem Busekom.
U Vladi Srbije grubo su izračunali da se od uvođenja viznog režima, početkom devedesetih godina, do danas, na vize potrošilo pola milijarde evra.
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
 full Smile  Smile Odo ja kod tetke u svajcersku Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 14:07:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.