Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 22:37:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 182541 puta)
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung i9300
brate, nije viza skupa, nego je dosadno i dugotrajno ceo da nazovem asortiman stvari koje su bile potrebne za neke vize  Smile za finsku, cesku, nemacku i neke druge drzave traza samo pozivno ili garantno i rezervaciju karte + osiguranje, ostale tipa italija, spanija portugalija su izivljavanje, ja sam jednom i samo jednom vadio spansku vizu rekao sam nikad vise. ono sto oni ili italijani traze je bezobrazluk i izivljavanje, i opet narod ide i ceka u redu  Smile e, zato je dobro da se vize ukinu, da nema vise tog omalovazavanja srpskog naroda od velikih nam prijatelja grka i ostatka eu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
i to sto kazes,meni su uvek drugi vadili vizu tak da ne znam sta su muke Smiley

ali naravno da mi je drago sto ukdiaju vize,bice sve lakse necemo morati da se cimamo ako negde treba da idemo....ali po meni sad nam unija i netreba Wink

@mrgec

na tvoj spisak si zaboravio i air lj/max,bez air ljaxa,n97...bitno je da je garderoba savrsena firmirana,a sta je u glavi jebes ga....takva je moja genraciaj na zalost....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple Iphone 4s
Ma meni je drago zbog toga sto konacno ima na tom polju sa hrvatima da se izjednacimo...posto je nadaleko poznato da hrvati nas smatraju za zemlju treceg sveta(u odnosu na njih) i da na granici,pretresaju,ispituju gde ides,zasto ides itd cak po vrh svega da bi kroz ''ljepu njihovu prosao'' traze i boravisne dozvole zemalja EU na uvid ili uzmu pa grebuckaju vize u pasosima(rutinska kontrola noktima da nije falsifikat)-ono kao oni su muda,moze im se,udri po stanovnicima treceg sveta!!!

a kad nam ukinu vize,sledeci put na granici ima samo da bude ... gospodo  Smile ihihihi
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ma hajde bre

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1730
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson C 905
na zapad se ide preko Madjarske ... hrvatska nas nece ni videti kad ukinu vize ...

Madjarima su Francuzi pravili puteve a opste je poznato da su po tome najbolji u evropi ...

ukljucis tempomatl i uzivas, casa vode nece da se prospe, pravo ko strela ...

Evropo ... dolazimo ... Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 01:28:38 od đemba »
IP sačuvana
social share
Crvenkapa posla kod babe pa je naletela na vuka,

Spasena je od Alibabe pa je zatim silovalo 40 hajduka ...

By Ljuba Moljac ... the legende died ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
ma polako,da vidis tek kada se ponovo skloni granica izmedju srbije i hrvatske al ce biti veselo u uniji braca srbi i braca hrvati ponovo zajedno u drzavi Smiley
gradimo drugovi evropsko bratstvo i jedinstvo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple Iphone 4s
ma polako,da vidis tek kada se ponovo skloni granica izmedju srbije i hrvatske al ce biti veselo u uniji braca srbi i braca hrvati ponovo zajedno u drzavi Smiley
gradimo drugovi evropsko bratstvo i jedinstvo!!!

bice to,ali mi koji trenutno ucstvujemo na ovom forumu necemo biti medju zivima tada  Smile  Smile Smile Smile

ps.verovatno ni imena drzava i naroda nece postojati tada-svi ce biti evropljani  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Sony 
nešto sve sumnjam da ćemo biti na belom šengenu 19.12.2009 , odnosno za sv.Nikolu.......čisto sumnjam.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Sta ako srpske "patriote"  ( Smile ) u vidu radikala i Obraza i svih 1389 dusa, odluce da preksre svoje principe i odu u zemlje EU, te tako koracajuci ponosnim, krupnim koracima, nalete na dva pedera koji se cmachu u parkicu kod npr. Monmartra!? Zamislite tu situaciju ... jedni zbunjeni, jedni uzivaju, jedni napaljeni, jedni osramoceni.

Mozda i nasrnu (da ne ulzaim u to, sa kojim zadnjim namerama) Smile , ali onda dodje policija i kaze da u Francuskoj postoji zakon  Smile , da to nije Srbija (Somalija) ... no,no  Smile Zavrse tako, oni, u zatvoru, mladi i napaljeni, ratobroni i neiskusni, a zena u zatvoru ni od korova, pa tu otkriju tajne muske ljubavi  Smile Posle nekog vremena, izadju "patriote" na slobodu prevaspitani, sa dubljim pogledima na svet  Smile

Zato je dobra ta EU, ako sjebes nesto, pruze ti sansu da sam skontas neke stvari  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
traume zbog neuspeha parade "ponosa"  Smile
ili što još uvek nemožeš dečku da krneš žvaku na sred trga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
da vidis kad se ceo Beograd napije na Svetog Nikolu(posto je to veci haos nego na novu godinu),pa kad navali preko grane isto to vece  Smile
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 22:37:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.