Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 02:32:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 182178 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
А када једном буде примењена та Бела листа па када вас буду враћали са границе, када вас буду скидали са возова, задржавали на аеродрому по 48 сата, малтретирали полицајци и цариници, када прођете сва та понижења и трошкове схватићете да је досадашњи систем са визама ипак много бољи. Одмах знате на чему сте. Може или не може. Са белом листом има да вас враћају само тако.

Али ако. Једва чекам.

Јер ви то заслужујете.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Da se ja pitam,uveo bih pravilo da svako ko zeli nesto da pametuje o ovoj temi,prilozi dokaze gde i kada je(i da li je)mrdnuo iz ove tursko-rusko-zauvekkomunisticke-lopovske-zaostale-samointersne-odavno(zauvek) propale nazovi drzave... Smile
Ja sam bio u Rusiji, jel se to računa?
Nije uvek Amerika bila sto i danas ali jeste poslednjih 100 god  Smile

Ameri nemaju pojma gde je Kanada i boli ih bas gde je.Imaju sve sta ih treba a mi smo primorani da idemo trbuhom za kruhom.
Mislim da bi vecina Srba volela da zivi u Srbiji sa normalnom platom,i normalnim uslovima za zivot.
Ne verujem da mnogo nasih ide preko eto tako sto im dupe hoce videti puta,vec zbog nekih drugih stvari.

osnovni razlozi za put van Srbije su novac i posao, a posle ide turizam.

Citat
, a to dal će klinci moći na ekskurziju u Rim, ne vidim da je nešto bitno

Jel' ??? Ako ti nisi bio, to ne znaci da drugi ne treba da idu, a ako jesi a boli te uvo za druge, onda
si licemer.

...
Kolko je Amerikanaca videlo Rim? Šta misliš? 1-2 posto možda i ne vidim da im to smeta da imaju svemirski program. Pazi, ja poštujem da svačiju želju i radoznalost, al kažem ti da više izgubiš vremena na putovanju i pripremama, nego što pametno možeš da vidiš kad bi to vreme utrošio pored nekog prosvetnog TV programa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy IIs
Da se ja pitam,uveo bih pravilo da svako ko zeli nesto da pametuje o ovoj temi,prilozi dokaze gde i kada je(i da li je)mrdnuo iz ove tursko-rusko-zauvekkomunisticke-lopovske-zaostale-samointersne-odavno(zauvek) propale nazovi drzave... Smile

Ameri nemaju pojma gde je Kanada i boli ih bas gde je.Imaju sve sta ih treba a mi smo primorani da idemo trbuhom za kruhom.
Mislim da bi vecina Srba volela da zivi u Srbiji sa normalnom platom,i normalnim uslovima za zivot.
Ne verujem da mnogo nasih ide preko eto tako sto im dupe hoce videti puta,vec zbog nekih drugih stvari.

Citat

Jel' ??? Ako ti nisi bio, to ne znaci da drugi ne treba da idu, a ako jesi a boli te uvo za druge, onda
si licemer.

...
Kolko je Amerikanaca videlo Rim? Šta misliš? 1-2 posto možda i ne vidim da im to smeta da imaju svemirski program. Pazi, ja poštujem da svačiju želju i radoznalost, al kažem ti da više izgubiš vremena na putovanju i pripremama, nego što pametno možeš da vidiš kad bi to vreme utrošio pored nekog prosvetnog TV programa.

Pa ti gledaj TV, drugima to  izgleda nije dovoljno, a postoje, kao što sam ti rekao i
druge svrhe (posao) i razlozi za putovanje.

Da li je tebi jasno da je SAD skoro samodovoljna država ? I da je teritorijalno mega-država u odnosu na patuljastu  Srbiju ?

Da li vidiš da se između EU i SAD nalazi atlanski okean (ono plavo na globusu) ?
Pokusaj da uporediš udaljenosti Rim-NY i Rim-Beograd  Smile

Citat
Tu postoji i problem, ako gradjani mogu da putuju, primetice i recimo razlike u cenama
u supermarketima i slicno... a to je problem za radikalne, miska i kompaniju

kakve veze imaju radikali sa cenama u supermarketima? Smile

Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!

Radikali i derivati će osobama koje su videle tu Evropu mnogo teže da prodaju te svoje budalaštine.

A šverc-komerc-naplatim-ti-maržu-200% trgovcima nece baš "ići", a takođe ni vrlim vlastima
neće prijati indukcija nezadovoljstva sopstvenom državom i njenim uređenjem.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 14:59:11 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Citat

si licemer.

...

Pa ti gledaj TV, drugima to  izgleda nije dovoljno, a postoje, kao što sam ti rekao i

Da li je tebi jasno da je SAD skoro samodovoljna država ? I da je teritorijalno mega-država u odnosu na patuljastu  Srbiju ?

...
Pa nisam ja protiv ulaska u EU, nego protiv  demagogije da društvo ostaje slepo pored očiju ako se ne putuje po svetu. Nije ovde reče o samodovljnosti, nego o tome kako treba da napraviš dobar sistem. Da li je država velika kao Amerika, ili kao Srbija je tu potpuno nebitno. Ideologija jedne nacije i određuje njenu veličinu i značaj. Kao što se zna, mi smo Srbi uvek bili mali i prilično nebitan narod kad se gledaju globalna kretanja, i to neće promeniti usvajanje američke ili koje god ideologije umesto naše autentično srpske. Zato ti i kažem da rešenja treba da prilagodiš narodu. Preuzmi tuđu ideologiju i dobićeš državu neudobnu narodu. Amerikanac nije to radio nego je ispoštovao sam sebe i zato ima dobar i produktivan sistem. A što se tiče širenje vidika, individualno se tu ljudi razlikuju, nekom može i putovanje po inostranstvu da otvori oči, a nekom može i kopanje na njivi, to je već individualno. To bi makar vama liberalima trebalo da bude jasno, vi valjda poštujete pravo čoveka na različitost. Ja govorim o nekoj društvenoj pameti, to nećeš naći po belom svetu, nego po lokalu i slušajući šta narod govori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy IIs

Citat

si licemer.

...

...
Pa nisam ja protiv ulaska u EU, nego protiv  demagogije da društvo ostaje slepo pored očiju ako se ne putuje po svetu. Nije ovde reče o samodovljnosti, nego o tome kako treba da napraviš dobar sistem. Da li je država velika kao Amerika, ili kao Srbija je tu potpuno nebitno. Ideologija jedne nacije i određuje njenu veličinu i značaj. Kao što se zna, mi smo Srbi uvek bili mali i prilično nebitan narod kad se gledaju globalna kretanja, i to neće promeniti usvajanje američke ili koje god ideologije umesto naše autentično srpske. Zato ti i kažem da rešenja treba da prilagodiš narodu. Preuzmi tuđu ideologiju i dobićeš državu neudobnu narodu. Amerikanac nije to radio nego je ispoštovao sam sebe i zato ima dobar i produktivan sistem. A što se tiče širenje vidika, individualno se tu ljudi razlikuju, nekom može i putovanje po inostranstvu da otvori oči, a nekom može i kopanje na njivi, to je već individualno. To bi makar vama liberalima trebalo da bude jasno, vi valjda poštujete pravo čoveka na različitost. Ja govorim o nekoj društvenoj pameti, to nećeš naći po belom svetu, nego po lokalu i slušajući šta narod govori.

Kakva ideologija ? Pricamo o vizama i razlici u cenama kod nas i u inostranstvu, tu
su cifre i zakon i nista vise, nema tu ideologije... Ako ti je cika Misko&tajfuni proizvod
te lokalne ideologije koju zelis da ocuvas, onda...

« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 15:44:14 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 Smile Smile Станкосава сам се понижаваш човече. Боље ћути и читај а не пиши ништа. Човек ти мало проширио причу а ти ко коњ само цифре. Па није то тоалет папир да с њим само дупе обришеш, то је мало компликованије човече.
Чудим се како уопште умеш да користиш тај телефон што си навео да га поседујеш..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy IIs
Smile Smile Станкосава сам се понижаваш човече. Боље ћути и читај а не пиши ништа. Човек ти мало проширио причу а ти ко коњ само цифре. Па није то тоалет папир да с њим само дупе обришеш, то је мало компликованије човече.
Чудим се како уопште умеш да користиш тај телефон што си навео да га поседујеш..

Znam. Ideja koju hoce da progura je da ce posredno zbog nestanka problema sa vizama i vracanje mogucnosti za izlazak iz zemlje (koja je inace i postojala negde do 1990-te) ovaj narod prestati da bude to sto jeste tj.
Srbi nece vise biti Srbi.

A ono sto ce se ustvari desiti je da ce poceti da  se spira jos jedan deo mulja koji je nabacen na oci ovoga naroda 90-tih.

Razumem ja njega, on kao originalnu ideologiju i duh ovoga naroda vidi samo ono sto su donele 90-te.

Telefon nije los, samo je, ako ga kupujes u Srbiji malo skuplji  Smile Smile (opet ja o parama)
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 17:10:36 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6300
A kako će to da se dogodi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Да се поновим:

Станкосава сам се понижаваш човече. Боље ћути и читај а не пиши ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy IIs
A kako će to da se dogodi?

Pa videces... samo ces jos malo da sacekas...

Isto kao sto su prestali da kupuju sve na buvljaku i presli na supermarkete...
mislim da je proces nereverzibilan, Srbija se postaje deo Evrope, hteo ti ili ne.
Politikanti mogu to da uspore, znacajno, ali ne zauvek.
Slabacak ti je Misko protiv EU, ma cak i protiv drzave slovenije
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 02:32:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.