Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:24:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 182898 puta)
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
to je isto kao kad ameri ne bi saradjivali sa britancima..austrijanci sa nemcima......al sva sreca ti si toliko mala,samo jedan mali srafcici u ogromnom mehanizmu pa niko nece poslusati tvoju glupu molbu,da nije nase slovenske brace odavno ne bi bilo ni naseg naroda.
a dal nam ide dobro bez njih? pa to jos nismo probali,jer uvek smo se drzali zajedno,kroz vekove.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2009, 12:19:56 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
U principu, kod Nemaca se zna. Red, rad, disciplina i poštovanje autoriteta. Takvi su oni i kao domaćini i kao okupatori.

баш тако...и онда се рус прошета до берлина а успут све сравни са земљом....или можда то није требао да уради? Smile Smile

Ovo je bila situacija gde je svaka zaraćena strana išla na totalno uništenje protivnika, jedino što se zna je da su najveće žrtve i kolateralna šteta rusko-nemačkog obračuna bili mali narodi (Česi, Slovaci, Poljaci, Mađari, baltičke zemlje)

hm....a mene nemci odmah asociraju na SS...kaznene ekspedicije,kragujevac..albasnku golgotu,krf,solun...kosovo....nato okupacija..raspad drzave i sistema...pa tek onda na dobre stvari...

Vidiš, mene Nemci asociraju na VW, BMV, Mercedes. Asociraju me na vrhunski kvalitet, pouzdanost, tačnost i preciznost, poslovnost itd.

Nemci i kad streljaju, oni tačno pomnože broj svojih poginulih puta 100 i streljaju tačno onoliko koliko matematika kaže. Ni jednog više, ni jednog manje. Preciznost i pouzdanost, sine, u Nemca možeš da se pouzdaš i kad ti je krvnik i kad ti je prijatelj.  Smile

to je isto kao kad ameri ne bi saradjivali sa britancima..austrijanci sa nemcima......al sva sreca ti si toliko mala,samo jedan mali srafcici u ogromnom mehanizmu pa niko nece poslusati tvoju glupu molbu,da nije nase slovenske brace odavno ne bi bilo ni naseg naroda.
a dal nam ide dobro bez njih? pa to jos nismo probali,jer uvek smo se drzali zajedno,kroz vekove.

Sine, lažu te oni koji ti to pričaju. Navedi jedan jedini primer iz istorije da smo se mi "držali zajedno", kroz vekove.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2009, 12:29:20 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15

Jedina stvar koja interesuje Rusiju je njen licni interes...
Te price o panslovenstvu ili sta ti ja znam treba ostaviti u srednjoj skoli, eventualno prvoj godini fakulteta...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Nemci i kad streljaju, oni tačno pomnože broj svojih poginulih puta 100 i streljaju tačno onoliko koliko matematika kaže. Ni jednog više, ni jednog manje. Preciznost i pouzdanost, sine, u Nemca možeš da se pouzdaš i kad ti je krvnik i kad ti je prijatelj.  Smile

Надам се да се шалиш, надам се да је ово само лоша иронија, због хиљада оних који су страдали по тој "математици". Smile

Ратне секире су одавно закопане, али невине жртве никада не смеју бити заборављене. Због дедова и прадедова неких од нас који су страдали од намачке пушке, било би хумано да овакве коментаре више не дајеш.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2009, 12:38:31 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Vidiš, mene Nemci asociraju na VW, BMV, Mercedes. Asociraju me na vrhunski kvalitet, pouzdanost, tačnost i preciznost, poslovnost itd.

Nemci i kad streljaju, oni tačno pomnože broj svojih poginulih puta 100 i streljaju tačno onoliko koliko matematika kaže. Ni jednog više, ni jednog manje. Preciznost i pouzdanost, sine, u Nemca možeš da se pouzdaš i kad ti je krvnik i kad ti je prijatelj.

Оригинал Бата Стојковић у Ко то тамо пева кад нуди таблете оном туберану

- бесте?
- да да ... бесте, значи најбоље, немачка медицина је најбоља на свету
- а ти би се канда обрадовао да дођу овде а?
- па бар би се знало ко шта ради.

мене асоцирају на немилосрду прецизност ... више немилосрдну него прецизност.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sa verom u Boga, za kralja i otadžbinu.
Živela (kad god vidim post nekog istomišljenika, zaigra mi srce. Možda... možda ima nade za ovu zemlju, ponadam se)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy IIs

Kroz vekove ?!?!?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Znas Srbija/SFRJ nije bila pod ruskom vlascu, tj. nije bila deo varsavskog pakta. Neznam da li znas,
ali u tom paktu je slabije clanice "panslovenstvo" Rusa jako usrecilo, toliko da su
SFRJ smatrali "zapadom"  Smile

1200 eu za nemacku druze moj ne da je malo,taj jedva stize da pokrpi racune.....mislim da im je to i minimaalna plata...za nas standar jeste dobro al kod njih je malo....
i da studnet nadje 300 eu ode u minhen,tesko da ce biti dovoljno para i za povratnu kartu....sta ti je 300 eu za jevropu ? nista......
samo gde li nesta srpski patriotizam?odneo ga vetar?ili je mozda ostao sa mladicima kojima se ne zna grob,a mi smo ih tako lako zaboravili..prodajemo se mngogo jeftino......
ma nek ukinu vize,i treba....a stacemo ako nas ucene da moramo da uvedemo vizni rezim sa bosnu i rusiju...a mozda i za kosovo....da se odrekenemo dvojnog drzavljanstva?da se odrekenmo srpske bosne?srpske metohije?...na sta smo spali narode moj,verovatno nasi pretci sa gazimestana se verovatno sada okrecu u grobu.izdali smo srbiju izdfali smo pretke izdali smo potomke!

poredi cene ovde : http://www.amazon.com/ i kod Misketa  Smile

« Poslednja izmena: 19. Nov 2009, 12:44:23 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Živela (kad god vidim post nekog istomišljenika, zaigra mi srce. Možda... možda ima nade za ovu zemlju, ponadam se)

Има наде ... аха ... има нас све укупно пет овде на форуму. Још мало и достижемо ниво статистичке грешке ... јбга али тако му дође.  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Има наде ... аха ... има нас све укупно пет овде на форуму. Још мало и достижемо ниво статистичке грешке ... јбга али тако му дође.  Smile

Има нас више, само се не истичемо, нисмо нападни као појединци.  Smile

Сваким даном све нас је више, сваког дана неко изиђе на прави пут.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
saradnja srbije i rusije datira jos od 15 veka,bar od tad imamo dokaze.ko nam je pomogao da se oslobodiomo turaka?ko nam je pomogao da iz albanije predjemo na krf?ko je pomogao oslobadjanje beograda 45?zbog koga nas nisu napali kopnenenim putem 99 ?a izmedju ostalog mi srbi sa ruskom bracom nikada nismo ratovali.jesu li rusi prizanli kosovo?jel nam treba viza trentuno za rusiju?jel se palca carian izmedju srbije i rusije?
ko danas drzi okupitanu nasu zemlju rusija ili zapad ?
malo li su nam pomogli ?

normalno da smo za ruse zapad,ali isto smo tako za zapadnjake istok..

al to nema veze sa ovom temom,vize treba da nam ukinu,ali unija i nato nikada !

a za cene,svugde su priblizne...jebes ti to ako moram da bacim 50 jura na benzin da bi kupio povoljnije milka cokolade i adidas patike......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:24:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.