Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 04:06:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 182728 puta)
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple 
ljudi, cene evropskih hotela (prenociste + bufet dorucak) je 30-50% jeftinije nego u Beogradu(iste kategorizacije)..

samo malo treba proguglati i odrediti destinaciju..

druga je stvar sto se nema ke$a..
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung i9300
hostelworld ili tako nesto kucate na google ima poprilicno finih hotela sa 2,3 * da su priblizno ili iste cene kao hosteli kod nas, sto ce reci 20ak eura. a velika je razlika da li spavas sa 5 NN osoba ili spavas samo sa osobom sa kojom putujes.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple Iphone 4s
hostelworld ili tako nesto kucate na google ima poprilicno finih hotela sa 2,3 * da su priblizno ili iste cene kao hosteli kod nas, sto ce reci 20ak eura. a velika je razlika da li spavas sa 5 NN osoba ili spavas samo sa osobom sa kojom putujes.
pa da,ovo 5 NN osoba samo neko ko je extremni mazohista moze da podnese..isprobao i zakljucio vec pomenuto  Smile Smile ako nemas para da odsednes normalno bolje ni ne ici jer zbog manjka komocije sav put prisedne...
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Malo off-a:

6 noci = 16 700 dinara za osnovnu skolu je OK cena  Smile

Pa koliko bi nas onda kostao isti takav odmor u EU??? Ili smo mi vec usli u EU, makar sto se tice cena.

Ne bi te mnogo skuplje koštalo u EU. Prosečna cena jednokrevetne sobe u hotelu sa 3 zvezdice je oko 40 evra, dvokrevetna 50-55 evra (noćenje sa doručkom).

Evo ti cene za hotele u gradu Beču, ja sam se malo igrao na internetu, bukirao sam dvokrevetnu sobu od 22.12 do 27.12.2009. godine (znači 4 noćenja sa doručkom za dve osobe) i pogledaj šta sam dobio kao rezultat. Vrlo povoljno, veruj mi da cene u beogradskim hotelima po centru (Palace, Balkan, Union itd) nisu ništa mnogo povoljnije, tu su negde.

cheap hotels

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 66
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
nadajmo se svi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Upravo tako. Ja bih bio najsrecniji kad bi pogresio u vezi ovog i kad bi svi mi slobodno putovali po EU i svetu, a za mali novac. Ili makar za veliki novac, ali da ga imamo. Sve se bojim da tako nece biti. Ali Boze moj, vreme ce pokazati.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Čekaj, čekaj, osećam se prozvanom. Neko je pitao za dečje ekskurzije. evo najsvežije info. 6 noći na Zlatiboru, neki novi hotelčić sa dvokrevetnim sobama, od 23. decembra, đačka ekskurzija (osnovna škola) - 16.700,- dinara.
ali, znate gde je problem? Ja više ne znam šta je mnogo, a šta - taman. Meni je već duže vreme sve mnogo.
Pa trebalo bi da znas da Zlatibor predstavlja vrh turisticke ponude u Srbiji,mislis da ce neko da ti da za 1000 din pun pansion???
Los si primer uzela,jer uzimamo onda ekvivalent ponude zemalja u Eu,a to su zimovanje na Alpima ili letovanja po Italiji,Francuskoj ili Spaniji,a za to treba lova,kao i kod nas ako ides na Zlatibor,Kopaonik ili nocis u Hajatu
Ovde pricamo o low-cost varijantama koje imas svuda po Eu
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U pravu si. Kad to pretvorimo u evre, nigde ni neće jeftinije zimovati šest, sedam dana. A šta se dešava sa ovim jeftinim avio linijama. Čujem da od 1. januara kreće za 99 ajvara povratna Beograd Srockholm, a bas me ta ruta zanima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple 
Problem je sto nas gradjane ove zemlje JAT i Aerodrom Nikola Tesla drzi u robovlasnickom odnosu, kad su u pitanju takse i cene karata, jednom rechiju monopol. Visoke cene avio karata i aerodromskih taksi

Rayan Air, Niki Ail i ostale low-cost avio kompanije su prava stvar.. 99% ce se sloziti samnom da mi nije bitno dal cu nesto da jedem za 2-3h koliko let traje, bitno mi je da je povratna karta jeftina i da stignem na odrediste.. sto je i glavni razlog postojanja ovih kompanija.

JAT je i ovako rashodovan.. a ovi sa Aerodroma, nek popuste i unormale se, nek spuste takse. Da i mi idemo ko sav normalan svet.
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Problem je sto nas gradjane ove zemlje JAT i Aerodrom Nikola Tesla drzi u robovlasnickom odnosu, kad su u pitanju takse i cene karata, jednom rechiju monopol. Visoke cene avio karata i aerodromskih taksi

Rayan Air, Niki Ail i ostale low-cost avio kompanije su prava stvar.. 99% ce se sloziti samnom da mi nije bitno dal cu nesto da jedem za 2-3h koliko let traje, bitno mi je da je povratna karta jeftina i da stignem na odrediste.. sto je i glavni razlog postojanja ovih kompanija.

JAT je i ovako rashodovan.. a ovi sa Aerodroma, nek popuste i unormale se, nek spuste takse. Da i mi idemo ko sav normalan svet.

Niko normalan ne putuje JAT-om, obzirom da je međunarodni aviosaobraćaj u principu reciprocitetan, tako da na svim linijama na kojima leti JAT, lete i aviokompanije iz tih zemalja. Npr. do Pariza se može JAT-om, a može se Air France-om, ko šta preferira. U svakom slučaju postoji alternativa jatovim kršinama.

Što se tiče aerodromskih taksi, najskuplji je Pariz sa 43 evra, slede Amsterdam sa 41, Atina sa 39 evra, London sa 35 i Frankfurt sa 29 evra. U Briselu aerodromske takse su 25 evra, Minhenu i Bukureštu 22, Pragu i Berlinu 20, a u Milanu i Rimu 16,5 evra. U regionu najskuplje je Sarajevo sa 28 evra. Taksa u Podgorici iznosi 15 evra, u Skoplju 17, a u Ljubljani 21 evro.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 04:06:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.38 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.