Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:35:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija na Beloj Sengen listi!!!!  (Pročitano 182300 puta)
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
pogledaj poslednji post...od 98' moze da se nadje dosta njih...a to si u pravu da svasta pisu...
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
pogledaj poslednji post...od 98' moze da se nadje dosta njih...a to si u pravu da svasta pisu...

Зависи шта је за тебе ''доста'' али рецимо да од аутомобила који се код нас углавном увозе ретко који има еуро 3 а да је произведен '98. Например из VW групације готово ниједан нема еуро 3. То што они напишу то можеш да окачиш мачку о реп. Наш пропис је јасно дефинисан искључиво фабрички еуро 3 никако преправљан са еуро 2 на еуро 3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
E VW me zanima u pm... Ovih dana treba da uzmem(dao sam kaparu) Mecku Bozanu S320 98', euro 3,nemac,koza,navigacija,cd sarzer,ludilo a za VW,skodu i slicne dronjke me zabole kurac
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
E VW me zanima u pm... Ovih dana treba da uzmem(dao sam kaparu) Mecku Bozanu S320 98', euro 3,nemac,koza,navigacija,cd sarzer,ludilo a za VW,skodu i slicne dronjke me zabole kurac
Smile Smile

Super odluka! Auto ekstra...vozio sam novu S klassu a i staru...oba auta za svoje generacije nonplus ultra!

Ako se moze pitati how much money? na pp...
« Poslednja izmena: 01. Feb 2008, 20:59:57 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Ма јасно мерџО је мерЏо  Smile Само и даље не видим какве то има везе са темом и са мојом констатацијом на то шта Бугари вуку камионима из ЕУ кроз Србију у Бугарску?

Smile Smile

Super odluka! Auto ekstra...vozio sam novu S klassu a i staru...oba auta za svoje generacije nonplus ultra!

Ако се не варам у швабији је негде око 12-13 к еура па на горе. Евентуално нека трања згажена може да се нађе јефтиније мада те моторе баш не хвале много. Имао је другар мл-а са тим мотором и није био задовољан.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2008, 21:09:42 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
13k. presao je 105.000 a kad u svabiji po onakvim putevima predje toliko,u boljem je stanju nego kad ovde predje 20k. ML je cista sminka nije to nikakav kvalitet pa ma i ne cudi sto nije bio zadovoljan... G je keva za sve terence... nema veze sa temom nego si rekao: Zavisi sta je za tebe "dosta"...
e pa za mene je Bozana dosta....

P.S. nemoj sad da odgovoris da je lazna kilometraza i da hoce da mi uvale zato sto moj cale poznaje coveka i vozio je S-a pre 2 god  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

Ма јасно мерџО је мерЏо  Smile Само и даље не видим какве то има везе са темом и са мојом констатацијом на то шта Бугари вуку камионима из ЕУ кроз Србију у Бугарску?

Smile Smile

Ако се не варам у швабији је негде око 12-13 к еура па на горе. Евентуално нека трања згажена може да се нађе јефтиније мада те моторе баш не хвале много. Имао је другар мл-а са тим мотором и није био задовољан.

Jeste Twice, upravu si ovdje se krece od 12-13 k pa na dalje.... ali naprimjer samo ovo da napisem i necemo vise blatiti temu o autima, ali kada kupis auto za eksport onda ce ti svaka autokuca dati auto barem 4000€ manje...ima i drugih nacina da se dodje do jeftinog auta...tako da smo mi kupili A4 Audi Kabrio za 16 k a presao tek 30.000, 3.0, full oprema .... ili Porsche 911 kojeg smo dobili za 22 k  a vrijednost tada mu je bila 34k ...to je sreca sa Porscheom ali moze se naci svasta, samo covijek mora poznavati neke kontakte i sjediti bas dugo i listati po novinama i internetu..
« Poslednja izmena: 01. Feb 2008, 21:36:11 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N-73
Jos jednom off od mene i vise necu.

Neki lik u svabiji poznaje ljude po bankama sto izdaju kredite za kola..i kad svabo ne plati kredit oduzmu mu kola i prodaju samo da pokriju kredit i prvo njemu ponude... i tako on sad prodaje po Srbiji CLS-ove 2006 god za 20-25k i zaradjuje ko lud,za 2-3 dana proda i kupuje drugi...

A sto se tice viza,vec sam se izjasnio da sam za ukidanje,Kosovo ce ionako uzeti pa bar nesto da izvucemo....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
O cemu vi to pricate...

Back on topic...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

iza sedam gora, iza sedam mora....NADJA!!! xeexexe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 776
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
dakle, ljudi, evo i ja koju da kazem. apsolutno sam neiformisana o svemu ovome jer vec par meseci nisam u srbiji ali citala sam malo sta ste pisali ovde. ja sve kontam da nam sve jako puno zavisi od izbora, odnosno, ne da kontam tek onako, vec sam citala malo sta strane novine pisu o nama i uglavnom se svi slazu da su ovi izbori kljucni za nasu politicku buducnost, pridruzivanje eu i te stvari.
ja se iskreno nadam da ce se vize ukinuti jer je ovo zaista ponizavajuce kako je sada, isla sam dosta po ambasadama, uzimala vize i vise puta mi je doslo da placem kad sam videla kako nas tretiraju kao stoku najgoru i kako svako moze da te cuska kako hoce. prvi put kad sam trazila italijansku vizu odbili su me bez ikakvog obrazlozenja (italijani najteze daju vize inace). ne znam koliko drugi ljudi putuju i koliko su upuceni u celu tu proceduru ali vadjenje vize je uvek ogroman stres za mene i moje roditelje i nije tacno da je potreban samo jedan papir, potvrda iz firme ili sa faksa, ja sam uvek morala da skupljam ceo spil papira koje ti na kraju ni ne pregledaju....uzas.
a sad jos jedno pitanje: da li vizne olaksice znace i lakse dobijanje dozvole boravka u drzavama eu? pretpostavljam da da, bilo bi logicno.....pitam jer sam trenutno u italiji, studiram ovde, i jedina sam koja jos uvek nema dozvolu boravka iako sam je trazila jos u septembru, oktobru. i sad, posto mi je istekla viza, ne mogu da izlazim iz italije, tj. ne mogu da idem kroz druge drzave sengena (sloveniju) i necu moci da se vratim u srbiju do avgusta (u najboljem slucaju). tuga jedna sta nam rade....
aj  Smile
IP sačuvana
social share
Pa da, mi smo biljke, a ne ljudi, ili bolje reci, vise biljke nego ljudi, a iz zemlje gde smo rodjeni, izbija sva nasa snaga, pa ako zemlju napustimo, nismo vise biljke, a ni ljudi, nego laki otpaci, koje zivot baca tamo amo prema vetru prilika.

Ne volim samo tebe, ti to znas, ne volim ni samo Djinu, sutra ili preksutra volecu i slikacu druge slike.  Necu se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikada osecao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje pocinio.  Tebe mozda volim zato sto si slicna meni.  Druge volim jer su sasvim drugacije no sto sam ja.

Umetnost je znacila: iza svake stvari otkriti Boga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 151
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:35:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.