Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Србија мора да каже "не" Е.У.  (Pročitano 18872 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sahalin skoro k'o Srbija jbt... pa kad smo mi u deminutivu, trebali bi i Rusi biti u augmentativu... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
@sahalin
To ne znaci da ostali ucesnici ostanu uskraceni za tvoje post-ove.

Ziv i zdrav bio.   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Hvala i još jednom izvini.

Prso sam jer mnogo volim svoju Srbijicu i poso mi je da je volim jer sam samozaposlen kao koreograf i znam kakvim lepotama raspolaže.
U toj Evropi sam nažalost bio, privremeno boravio i igrao, zato i znam da mi možemo mnogo bolje od njih samo da nas puste da radimo, kad im zaigram preševku, padnu na dupe a za spletove iz šumadije da nepričam, poštujem ja njih mnogo više nogeo što oni poštuju mene, samo nek me ostave na miru jer mi  u srbiji 5o puta imamo više od njih i više uživamo s obzirom na to kolko radimo.

I tu je fora kad bi samo malo više radili i cenili svoje nebi nam ni trebala nikakva EU, i nij jedan jedini naš problem neće biti rešen kad budemo ušli u EU tj. ako nas ikad budu primili a nadam se da neće , jer nas muči druga boljka  a to smo mi sami, pogledajmo samo šta je jedan od velikih Srba, jer je tako sebe nazivao dr. Arčibld Rajs reko o nam u svojoj knjizi " Čujte Srbi " tj naš nerad, nepoštovanje umnih ljudi, nepotizam, poltronstvo.
Čast izuzecima jer ih ima, oni uglavnom prsnu kao ja malopre, ali šta ćete to smo mi!!!!

Dakle use i u svoje kljuse, pustimo Evropu da se sama raspadne i onako su već ko rogovi u vreći, šta je par decenija!!!  Živela nam majčica Srbijica ili Rusija sve jedno!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Srbijetina - Rusijica, a moze i Velika Srbijetina i mala Rusijica, ma imas vise kombinacija.
Opusti se bre Sumadinac, posto si vec konstatovao ko smo i sta smo, nema potrebe da padas u vatru zbog raznih beskicmenjaka! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pročitajte knjigu našeg akademika dr. Vladete Jerotića " Srbija i Srbi između izazova i odgovora"

Moja iskrena preporuka.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Hvala bratići baš sam bio prso Smile

a svaka nova knjiga me naravno raduje, tako da ću je već ove sekunde potražiti, i to što si pomenuo akademike to je isto fantastično jer ih jako cenim i uvažavam, pogotovo one koji su od nevladinih organizacijia etiketirani kao " mitomani " ili " režiseri Srpskog holokausta " ili ....... već kako. Još jednom hvala i živela nam majčica Srbijica ili Rusijica sve jedno!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
@panini
Ja jesam rusofil.
Ali traziti da im ljubim kgb-ovce i oligarhe, to je isto kao kad bi mi trazio da cenim Velju svinjara, Tomu kurtona ili komesara Dinkica.
Ili mozda gosn predsednika koji vidim od silne jeurope, podvio rep i slusa sta baba Julini chausi naredjuju. Dacek, Bajati, ili Pera Skundric.
Tamo je daleko veci teror mafije nego ovde. Ako mu se svidja tvoj plac, niti otkupljuje, niti pita, niti pregovara.Buldozer i rusi sa sve tobom u kuci, stanu ili sta li vec.
Tipicna ideologija ujka Lenjina: imperijalisti ce sami propasti a vi sisajte krv sopstvenog naroda dok ne lipse. Smile Smile Smile
Cak i jadne babe koje prodaju svoje domace rezance na ulici su reketirane.
Osvesti se malo i vidi ko ti radi o glavi. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens c 75
Ti bi bre bratiću Skorpione, hteo carsku rusiju, Smile, bar mi tako izgleda jer kažeš da si rusofil, ali ti ovi oligarsi idu na živce, to ti je super i ja sam za Romanove, skoro sva moja ljubav prema majčici Rusiji se i zasniva na Romanovima i carskoj rusiji, ali bratiću toga više nema i nikada više neće ni biti iako bi to voleo više od svega, moraš da prihvtiš stvarnost, a stvrnost je ova rusija koju takodje volim a čiji interesi se u velikoj meri podudaraju sa našim, jel ti SAD brani Kosovo,  ne nego rusi a pravnik sam pa izmedju ostalog znam i razloge, najboji način da se vrate na svetsku scenu sa koje su bili zbačeni raspadom SSSR-a jeste da amere nateraju na poštovanje povelje UN, zbog čega ovi hoće da je izmene ali bezuspešno.

E sad da je to društvo u problemima kao i svako drugo, to jeste, kažeš ima mnogo više oligarham mafije i svih drugih zala, pa naravno da ima, znaš kako se kaže "mala bara malo i krokodila" pa izvuci analogiju.
Nemožeš da očekuješ od jedne zemlje koja je doživela apsolutni nok daun i petrpela to što ni jedna nije, da od super sile postane predmet ismevanja, da se tu sada radi o neznam kakvom uredjenom društvu, pa i ovo je san snova, kroz šta su prošli, priznaj i sam koja je razlika u ekonomiji u odnosu na prošlih 15-2o godina. Rusija se vraća i to je neminovnost, a ako si pravi rusofil ajde ospi malo po amerima i ovim evro krvolocima koji su razbijali i nas i SSSR, priložene dokaze imaš u mojh nekoliko predjašnjih postova.

Živela nam mjčica Srbijica ili Rusija sve jedno!!! Smile Sad sam tek pročito da si Rusofil, što cenim, ali nemoj da Rusiju poistovećuješ sa ovom komunističkom oligarhijskom bandom to nije Rusija pa i oni su kontrolisani od svoga bosa Putina, kad zafali kinte u budžetu Smile Smile. Pozdravi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
A ne , momak , zivela nam samo nasa Srbija . Nikakva majka Rusija , i nikakva slobodna Amerika . Jer nam je Rusija majka koliko i najgora maceha , a Amerika je slobodna onoliko koliko CNN i druge medijske kuce uspeju da uvere priglupi narod ( kojeg je u Americi 80% ) . To je jedna od osnovnih razlika izmedju tebe i mene . Ja volim Srbiju , i nijednu zemlju vise . Druga osnovna razlika je sto si ti pravnik , a ja inzenjer . Ti filozofiras o medjunarodnom pravu i branis ga , mene zanima kako ce ova zemlja u praksi da zivi i prezivi , i kako ce da napreduje . Ja , ocigledno za razliku od tebe , znam da je medjunarodno pravo samo slovo na papiru , da je tu da natera male i slabe da postuju pravila , a da se sve u svetu odvija kako se dogovore ili kako se medjusobno prisile veliki .

Nemoj samo da mi kazes da su sve intervencije , svi lokalni i drugi ratovi koje su u zadnjih 50 godina vodili i Amerikanci , i Rusi , i Francuzi , i Englezi , i Kinezi bili po medjunarodnom pravu ? I ko je od njih odgovarao za bilo sta od toga ? Neka Srbija uradi bilo sta , unistice je za dva meseca , ali zato Amerikanci mogu da vrsljaju po Afganistanu i Iraku kako hoce , Rusi mogu da biju po Gruziji kad hoce , isto su vrsljali po Afganistanu , skidali vojno vlade po Madjarskoj i ostalim zemljama Varsavskog pakta kada im se htelo , itd .

Zato me mani medjunarodnog prava , filozofiranja , i ostalih gluposti . Ova zemlja je okruzena zemljama EU , i htela ili ne htela mora da tezi najvecem mogucem stepenu integracije sa njom . A to znaci da ce mo teziti ulasku u EU i ispunjavati kriterijume za integraciju dokle god se ne postavi uslov priznanja nezavisnosti Kosova . I tacka . Takodje ce mo sve vreme razvijati najveci moguci stepen saradnje i sa Rusijom , i sa Kinom , i sa SAD , gde god je ta saradnja moguca i po pitanjima u kojima nemamo spora . Ako Kinezi mogu da se spore sa SAD oko Tajvana , a da istovremeno saradjuju po svim drugim pitanjima od zajednickog interesa ( recimo razoruzanje Severne Koreje ), zasto ne mozemo i mi ? Mozda zato sto smo nebeski narod , branioci medjunarodnog prava , ili zato sto smo budale i glupaci koji ne shvataju u kakvom svetu zive i kako moraju da se ponasaju ?
« Poslednja izmena: 30. Jan 2009, 08:07:26 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Kao da medjunarodno pravo postoji samo da bi se mi na ovakvim forumima raspravljali.
Istoriju pisu pobednici, a medjunarodno pravo tumaci jaci. To je aksiom.
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.