Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 03:12:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija lider Balkana!?  (Pročitano 70827 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
pa koliko ja znam mile je bas pukao! mozda gresim?
a oruzje ima sanse, samo da promene menadzment i da tu dodju pravi ljudi, to bi radilo odlicno!
pa sam uspeh hrvata ti je dokaz da zastava ne radi kako treba!

Nije tu niko pukao,imamo mi svoja trzista oni svoja...kalash je jos uvek najrasprostranjenija i relativno najjeftinija,najprostija puska na svetu... Smile nije ona nasa kreacija,ali je AB2 nasa verzija i jos uvek ide ko alva...
Za menadzment si u pravu,ali nije samo to treba uloziti para za nova istrazivanja...ako se ne varam fabrika u KG-u postoji od 1850 i neke...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 22:26:21 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Mislis Niko Kalasnikov...pa zar on nije ruska puska ili sam te pogrijesno razumio...nisam ja rekao da je slaba zastava i naravno imaju dugu povijest u naoruzanju...dok je Karlovacka firma jos u sprem Zastavine veoma mlada,a za sada su se postavili dobro na trziste...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Izgleda da sam ja editovao post i dodavo upravo to,dok si ti pisao post... Smile

No,ajmo o necem drugom vezano za temu....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Izgleda da sam ja editovao post i dodavo upravo to,dok si ti pisao post... Smile

No,ajmo o necem drugom vezano za temu....

Ok nema problema...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Za menadzment si u pravu,ali nije samo to treba uloziti para za nova istrazivanja...ako se ne varam fabrika u KG-u postoji od 1850 i neke...

najstarija je na balkanu!

sto se tice ab2, postoji i ab1, i a1 i b2 i jos milion verzija!
kalasnikov mehanizam na principu gasova je i osnova ove nove m-21!

a evo i bga, moje omiljeno orudje iz vojnickih dana!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
vidje je  Smile Smile

Novu jurišnu pušku testirat će Hrvatski vojnici u Afganistanu

Miroslav Rončević i Željko Pavlin potpisali ugovor o ispitivanju novog prototipa

KARLOVAC - Ugovor o ispitivanju prototipa jurišne puške HS potpisali su jučer u Karlovcu ministar obrane Berislav Rončević i Željko Pavlin, direktor HS produkta.

Pušku će u sljedećih 60 dana testirati hrvatski vojnici na vojnim poligonima te pripadnici misije HV-a u Afganistanu. Ako stručnjaci procijene da oružje zadovoljava najviše vojne, tehničke i sigurnosne uvjete, karlovački proizvođač HS produkt počet će s proizvodnjom za potrebe HV-a, ali i za svjetsko tržište. U tom slučaju udvostručio bi se i broj radnika, pa bi tvornica u kojoj se proizvodi i najkvalitetniji svjetski pištolj HS 2000, zapošljavala 2000 ljudi.

Ispitivanje će biti strogo jer želim biti siguran da će hrvatski vojnici biti sigurni i opremljeni najboljim naoružanjem. Uopće ne sumnjam da će u konačnici i jurišna puška postati novi izvozni proizvod - rekao je ministar Rončević.  Na potpisivanju su bili i ministar gospodarstva Branko Vukelić, koji je istaknuo ekonomsku važnost projekta za Karlovac i Hrvatsku, te suvlasnici HS produkta Marko Vuković i Ivan Žabčić, no o vrijednosti ugovora nisu željeli pričati dok ne zavše testiranja oružja.

- Ova puška razvija se od početka Domovinskog rata, a od 2000. intenzivno se radi na prototipima. HS produkt u projekt je dosad uložio više od 60 milijuna kuna, a spreman je i dalje ulagati. Zahvaljujem ministrima i Vladi što su prepoznali hrvatski proizvod, a nadamo se da ćemo to povjerenje opravdati. Mi smo već dugo na svjetskom tržištu najbolji i najveći proizvođač pištolja, znamo što su to strogi uvjeti kod vojnog naoružanja i spremni smo ih ispuniti u potpunosti. Nadamo se skorom početku proizvodnje - rekao je direktor Željko Pavlin.   

Jedna od najlakših pušaka

- Potpomognuti ratnim iskustvom napravili smo dvije inačice i vodili računa da su jednostavne za rukovanje te da djeluju u svim uvjetima, u pijesku, džungli, moru te na temperaturama nižim od 20 stupnjeva ispod nule. Brzina zrna je 1700 m/s, a puške imaju vlastita nožišta i težina im je samo 2,8 kg, što ih svrstava u najlakše na svijetu - kaže Marko Vuković.

Izvor: Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
i najkvalitetniji svjetski pištolj HS 2000
Smile Smile
Sta reci, mislim No comment!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Smile Smile
Sta reci, mislim No comment!  Smile

Svoju kvalitetu potvrdio je i dobivanjem titule pištolja 2002. godine koja je dodijeljena po izboru specijaliziranih časopisa za oružje poput Handgunnera, Guns Magazinea, Guns & Ammo i proglašavanje najboljim pištoljem 2003. g. od NRA (National Rifle Association).

znači nemoj blejat samo radi blejanja   Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 19:59:51 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Smile Smile
Sta reci, mislim No comment!  Smile

pa dobro, nisu ljudi poznavaoci naoruzanja da bi znali sta njihov pistolj cini dobrim!

sledece, da li bi neko otisao "srecan" u avganistan kad bi znao da ce biti naoruzan sa puskom cija je duzina cevi 500 mm, mislim ne gadja se is puske samo cilj do 20 m!
i interesantno je da je hekler vec prodao hrvatskoj vojsci 10000 svojih pusaka g - nesto, sto govori o pouzdanosti njihove domace puske!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ljudi ostavite oruzije,ima ceo podforum o tome,pa ako imate sta reci,iznesite to tamo.....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 03:12:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.712 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.