Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:52:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija lider Balkana!?  (Pročitano 70387 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
Zemlja koja ce nadgledati kretanja Islama ka Evropi. Zemlja cije ce interese stititi par velikih sila.

lider i miliconer nije isto bre , dodji na predavanje u Zagreb  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
E moj tiger... citaj lijepo ti tekst kaze, ako mene ne slusas.

Citat
SRBIJA LIDER U JUGOISTOČNOJ EVROPI     

Na predstavljanju godišnjeg «Izveštaja o tranziciji« glavni ekonomista Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Piter Sanfi, izjavio je da je Republika Srbija lider u privrednom rastu u Jugoistočnoj Evropi. Takođe je uzjavio da je neophodno da se u Republici Srbiji uravnoteže potrebe za investiranjem u infrastrukturu i održavanjem makroekonomske stabilnosti i ograničiti prekomerni rast potrošnje. Gospodin Sanfi je kazao i da je procenjen rast bruto društvenog proizvoda do kraja godine od 6,5% i strane investicije na oko 4 milijarde evra..

Ovo je Evropska putna trasa.

Znas li sta je ovo? To je najvece zeljeznicko cvoriste na svijetu.

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Na ovoj slici ja samo vidim da bi im najbolje odgovaralo ako se ide od Njemacke prema Grckoj preko Slavonije,Zagreba,pa na Sarajevo i eto samo se spustas dole...

A sta mi zelis reci sa tim zeljeznickim cvorom...ovdje kod mene u Frankfurtu ti je najveci kolodvor u Europi i neshvatam sta onda...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Baš je lep čvor.
A gde je to ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Na ovoj slici ja samo vidim da bi im najbolje odgovaralo ako se ide od Njemacke prema Grckoj preko Slavonije,Zagreba,pa na Sarajevo i eto samo se spustas dole...
hahaha e i ti si prolupao. Da iges u Grcku preko Sarajeva, Trebinja, crnogorskog primorja...  Smile Smile Smile

A sta mi zelis reci sa tim zeljeznickim cvorom...ovdje kod mene u Frankfurtu ti je najveci kolodvor u Europi i neshvatam sta onda...
ne ne, to je namoderniji i najprometniji, najveci je u Beogradu. Zaboravio sam kako se zove, ali znam da je 4x veci od drugog, koji se nalazi negdje u SAD.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Više Slovenija zaradi godišnje od cestovnog tranzita onolika kolika je + luka Koper nego 4 ta devastirana kolodvora što si okačio , matematika , rad , školovanje - u tome je liderstvo , a ne busanje u prsa junačka .

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
matematika , rad , školovanje - u tome je liderstvo , a ne busanje u prsa junačka .
Da skolovanje... Srbija ima dobre i stare univerzitete i masu poznatih strucnjaka u svim sferama nauke.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50

Da,to i jeste logicno,ali imajuci u vidu postojecu raskrsnicu autoputeva kod Beograda,raskrsce plovnih puteva,Sava,Dunav a Dunavom mozes kasnije kanalom Rajna-Majna-Dunav gde oces,
Trase koje si pomenuo i meni zvuce oket,ali imaju jednu jedinu manu,a to je-ne postoje-konfiguracija rerena je takva,da se tuda u skorije vreme nece praviti neki pan-evropski koridor...
Ovo sto je Vladi rekao za zeleznicki cvor,nemam pojma da je najveci,mozda i je...ali je fakat da je na Balkanu sigurno najveci...dakle, kad se sve to sabere...hteo to neko ili ne,naj se isplati ici preko Srbije...i to je nase najvece bogatstvo-polozaj... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@ vlado

Eto to je lijepo čut , nego hoćeš doć malo do Zagreba na predavanje ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820

Da,to i jeste logicno,ali imajuci u vidu postojecu raskrsnicu autoputeva kod Beograda,raskrsce plovnih puteva,Sava,Dunav a Dunavom mozes kasnije kanalom Rajna-Majna-Dunav gde oces,
Trase koje si pomenuo i meni zvuce oket,ali imaju jednu jedinu manu,a to je-ne postoje-konfiguracija rerena je takva,da se tuda u skorije vreme nece praviti neki pan-evropski koridor...
Ovo sto je Vladi rekao za zeleznicki cvor,nemam pojma da je najveci,mozda i je...ali je fakat da je na Balkanu sigurno najveci...dakle, kad se sve to sabere...hteo to neko ili ne,naj se isplati ici preko Srbije...i to je nase najvece bogatstvo-polozaj... Smile

Znam Niko samo da se takav polozaj u regionu sadrzi vlada na tome treba da radi...jer vidis da sada vec auta zaobilaze Srbiju...Ali ovako po karti kada gledam...pa kada bih se autoput napravio naprimjer Zagreb-Sarajevo-Skoplje pa to bi bio najbrzi put EU ka Grckoj i turskoj...A oko Dunava nema govora...to je kljucni dio Beograda i one luke ispod Kalisa...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:52:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.