Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:31:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija lider Balkana!?  (Pročitano 70312 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
За младе и "свеже" запослене постоји другачија врста кредита од стандардне - повољнија, са нижом каматом...  Smile

Него да не нервирамо тигрића, направићемо му проблеме у браку на крају какав је...   Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
To jedino u Srbiji ili RS moze da prodje da su Rusi svijetska sila...ja neznam koliko si ti u ekonomiju upucen ali ako ce vec netko u narednih 10 godina da pise povijest to je Kina jer se veoma brzo blizi tehnoloskom naprijedku Amerike a radna snaga im je ekstra jeftina...
I opet vidim Vlado da ti nije poznato zasto su Rumunija i Bugari u EU...oni su imali drugacije uslove za ulazak u EU nego sto to ima sada HR,a da nepricamo kakve ce tek imati uslove Srbija jer se uslovi mjenjaju po volji mudonja u Brüsselu...
Tiger jel ti znas sta je svjetski poredak? Jel mozes da predpostavis zasto se Turska zove u EU, a jel mozes da predpostavis zasto je Bosna i Hercegovina danas kakva jeste? Ekonomska pitanja imaju veliku ulogu sa jedne strane, a sa druge strane extra malu. Jer bez ostalih, kulturnih, politickih, demografskih pitanja nema mocnih zemalja. Ekonomska pitanja su samo mala pretpostavka za liderstvo u ovom slucaju govorimo o Balkanu. Hrvatska sa 4 000 000 stanovnika i sa geografskim polozajem nema sanse da bude recimo "lider" Balkana. Hrvatska moze da bude turisticki lider, ali politicki sigurno ne.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Mozda "nekad" bude lider jer nitko ne zna sto nam buducnost donosi,no sad je jako, jako smijesno uopce pricati o tome jer nema veze sa realnosti  Smile.............
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Mozda "nekad" bude lider jer nitko ne zna sto nam buducnost donosi,no sad je jako, jako smijesno uopce pricati o tome jer nema veze sa realnosti  Smile.............
da u pravu si.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
@tiger2005

Pazi u Srbiiji ima skoro milion mladih. 155 / milion je smesno, dodaj tu jos i druge zemlje, opet je smesno, i uopste ne moze da pokaze da je glavno opredeljenje mladih da zele da pobegnu odavde kao sto zelis da predstavis. Inace prosecna plata u Srbiji je oko 30 000 din sto je blizu 400 evra. Rata kredita 50000 osiguran kod nacionalne korporacije je oko 250 evra. Znaci dvoje mogu da uzmu stan na kredit. Treba samo odluciti ozeniti/udati se.

Ja kao prvo to nisam izmisljavao ali cinjenica je da veliki dio mladih kada bi mogli odma bi napustili Srbiju, i ako ti u to nevjerujes onda neznam ni ja lazes samog sebe...i ti o cemu pricas to je bruto dohodak od cega na kraju ostane 24.000 dinara(stanje januara 2007) sto je po mom znanju 300€...znaci to je prosjek u Srbiji, i to bez Kosova i Metohije. I jedna effektivna stopa kredita kada uzmes u Srbiji je prosjecno oko 16 % sto je uzasno puno i najvise u Regionu pa cak jedno od najacih u EU, ovdje u njemackoj je 3,40% a u HR i SLO po 7%.Znaci uzasan velik dio ti uzme samo na cinzama bilo koja banka a tu veliku stopu banke u Srbiji objasnjavaju tako sto im je Srpsko trziste veoma rizicno,pa se zele barem tako osigurati...necemo se lagati Niksa ali veliki dio ljudi u Srbiji nemoze ni najosnovnije stvari da placa a kamol i kredite...jos kada se uzme da mnogo njih imaju radni odnos koji nije uknjizen kao naprimjer 8 sati na dan nego na 4 a ono ostalo dobije na crno...pa koja banka ce ti dati onda placu...a 300€ prosjek je malo kako ti god gledao jer su vam cijene hrane skoro iste kao u njemackoj a iste su kao i u HR.
Srbija treba mnogo toga da sredi da bi pocela uopce da konkurise za liderstvo u regionu...
A nezaposljenost je oko 30%.

U ekstremnoj bedi 1,4 miliona ljudi
13:55 | Izvor: Danas
Tek poslednjih pet godina u Srbiji se ozbiljnije govori o borbi protiv siromaštva.

Stopa siromaštva u Srbiji, zavisno od metode istraživanja, za prošlu godinu kreće se od 8 do 16 odsto. Procenjuje se da približno 2,8 miliona ljudi ne mogu da podmire osnovne potrebe potrošačke korpe. U Srbiji i danas malo ko zna za osam takozvanih Milenijumskih ciljeva koje je Generalna skupština UN usvojila 1990. godine, od kojih prvi glasi "smanjiti krajnje siromaštvo i glad", a koje svaka članica UN treba da ispuni do 2015.

U Srbiji se devedesetih godina, za vreme Miloševićevog režima, nije ni govorilo o siromaštvu. U javnosti se o siromaštvu počelo govoriti tek 2000. godine, dve godine kasnije obavljeno je prvo istraživanje životnog standarda domaćinstava, a 2003. završena je Strategija za borbu protiv siromaštva. Vlada Srbije usvojila je Izveštaj o realizaciji Milenijumskih ciljeva tek 2005. Dakle u ostvarivanju tog prvog cilja UN, Srbija kasni čitavih 15 godina!

A šta tačno podrazumeva siromaštvo, ko su ti ljudi i koliko ih zaista ima pitanja su na koja će retko ko u Srbiji odgovoriti. Doduše, u tome ovdašnja vlast nije izuzetak, jer nigde u nema političara koji se ponose činjenicom da upravljaju siromašnom državom, ili da se u njoj povećava broj siromašnih. Drugo, ukoliko se dokaže tačan broj siromašnih, iskorenjivanje tog fenomena košta. 

Političari se, naravno, kriju iza različitih metoda istraživanja i kada se pomisli da je broj siromašnih određen promeni se metoda koja dovede do drugačijeg, uglavnom manjeg procenta siromaštva. Metode su različite, ali sve imaju pokazatelje kojima brane svoje rezultate.

- Stopa siromaštva u Srbiji varira u zavisnosti od metode koja se odabere u istraživanju, a svaka od njih koristi više pokazatelja o prihodima i potrošnji stanovnika. Tokom prvog istraživanja životnog standarda domaćinstava u Srbiji 2002. godine povela se velika diskusija o tome kako definisati granicu siromaštva. Opšti je utisak da je siromaštvo veoma rasprostranjeno, a metoda koja je tada odabrana pokazala je da u Srbiji živi 10 odsto siromašnih. Rezultati su naišli na veliku kritiku dela stručne javnosti.

Ipak, odabrana je metodologija koja je dovela do ove brojke. Ima podataka da je tokom 2006. ova stopa varirala od osam do 16 odsto, opet u zavisnosti od metode. Međutim, ključni je problem što je veoma blizu linije siromaštva ogroman broj ljudi, od 25 do 65 odsto! To znači da preko noći možete da dobijete oko 40 odsto siromašnih, a to je katastrofalno za jednu evropsku zemlju - objašnjava Slobodan Cvejić, saradnik Instituta za socijalna istraživanja.

Prema nekim ne baš svežim podacima dve trećine građana je ugroženo, odnosno živi neposredno ispod, ili iznad granice siromaštva. Prema podacima agencije Stratedžik marketing pretpostavlja se da je trećina stanovništva siromašna, još 30-ak odsto je ugroženo, dok svega jedna trećina nije ugrožena. Procenjuje se da je u Srbiji siromašno oko 2,8 miliona ljudi jer njihovi prihodi ne mogu da podmire ni osnovne i minimalne potrebe potrošačke korpe. Od tog broja oko 1,4 miliona ljudi živi u ekstremnoj bedi.

Prvi monitoring siromaštva biće moguć tek uz sistematično registrovanje siromašnih, pristojan popis stanovništva, razvoj statistike i povezivanje evidencije i registra. Dok se to ne postigne jedini su izlaz "ad hok" istraživanja.

Vladina Strategija za smanjenje siromaštva započeta u vreme premijera Đinđića imala je za cilj da se u ovu borbu uključe sva ministarstva. Ova strategija definiše siromaštvo kao višedimenzionalni fenomen koji, pored nedovoljnih prihoda, podrazumeva i nemogućnost zapošljavanja, loše uslove stanovanja, nemogućnost pristupa socijalnoj zaštiti, zdravstvenim, obrazovnim i komunalnim uslugama, ugrožavanje prava na čist vazduh i vodu.

Snežana Stojanović Plavšić, doskorašnja predsednica Odbora za borbu protiv siromaštva pri Vladi, kaže za Danas da je merenje siromaštva komplikovana stvar i da prevencijom treba da se bave svi stanovnici Srbije.

- Nije isto kada govorite o siromaštvu u Srbiji i u Etiopiji. Subjektivan doživljaj siromaštva veći je od objektivnog. Podaci govore da siromaštvo opada. U Srbiji je 2002. godine ispod granice siromaštva živelo 10 odsto stanovnika, dok je 2005. ta brojka smanjena na 6,5. Najviše siromašnih ima na jugu Srbije, oko 24 odsto. To su ruralne sredine sa zamrlom privredom u kojima živi veliki broj ljudi s niskim obrazovanjem, stari i nezaposleni. U Beogradu je broj siromašnih s četiri odsto pao na dva u toku prošle godine. Sve naše aktivnosti bazirane su na aktiviranju ljudi u borbi protiv siromaštva, ali neke kategorije je teško motivisati - kaže Stojanović Plavšić.

Podaci koje ona iznosi baziraju se na metodi istraživanja Zavoda za statistiku, ali nevladina organizacija "Banka hrane" tvrdi da u Srbiji siromaštvo pogađa 20 odsto stanovništva.

Brojke nisu iste zbog različitih pristupa problemu. Saša Đogović, saradnik Instituta za tržišna istraživanja, kaže da su svi parametri u igri i da nijedan nije glavni.

- Teško da se može izneti glavni reper u istraživanju siromaštva. Podaci se ne mogu bazirati samo na potrošačkoj korpi ili nezaposlenosti. Svako domaćinstvo zna koliko mesečno potroši. Nezaposlenost nije relevantna jer ima onih koji rade a nisu evidentirani. Treba uzeti u obzir sve podatke i troškove života, kupovnu moć, rast inflacije, priliv stranih investicija, ali i mnoge druge parametre - kaže Đogović.

Siromaštvo kod nas dramatično se povećalo 90-ih godina prošlog veka. Umesto da smo iskoristili šansu da pređemo u demokratsko društvo i modernu privredu, kada je BDP ostvarivao tri dolara po glavi stanovnika (za dolar više od onog što se smatra siromaštvom) doživeli smo pravi ekonomski i socijalni krah, pad BDP-a za oko 50 odsto, nezaposlenost, ratove, bombardovanje...

Srednja klasa je nestala, broj siromašnih je povećan za dva i po puta, a sve više je onih koji žive na liniji siromaštva. Ipak, raduje to da se o ovom fenomenu u Srbiji više ne ćuti.

@Vlado pricas kao neka stara baba sto se hvata zadnje slamke i pocne polemisati o povijesti i starim dobrim vremenima....danas ti je doba kapitalizma i tu bas nekih ljubavi i nema vise a kamol i bratstva...zasto se Turska zove u EU...sigurno ces mi ti reci! Vise od pola EU nezele Tursku da vide u EU,a tako ce i ostati...Turska je jaka jer ima stanovnistvo od 40 miliona Turaka koji veoma dobro znaju kako da se siju farmerke i ostale stvare a po tome su jos jedini od islamskih zemalja koji nevjeruju u sariju nego u demokratske vrijednosti...mozes ti meni pricati Vlado o nekom liderstvu zato sto su Srbi Srbi ali od danasnje perspektive nema jake perspektive bez jakih politickih i drustvenih promjena u Srbiji...eto toliko je bitna da je se i putovanje preko Srbije smanjilo jer su pocele druge EU drzave da voze preko Rumunije i Bugarske...

Vi izgleda silno cekate da se nesto u svijetu mjenja pa da vas Bog jednom pogleda a da nedo Bog nesto i sama Srbija uradi na boljitku u svojoj zemlji...
« Poslednja izmena: 06. Apr 2007, 14:04:01 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
To jedino u Srbiji ili RS moze da prodje da su Rusi svijetska sila...ja neznam koliko si ti u ekonomiju upucen ali ako ce vec netko u narednih 10 godina da pise povijest to je Kina jer se veoma brzo blizi tehnoloskom naprijedku Amerike a radna snaga im je ekstra jeftina...
I opet vidim Vlado da ti nije poznato zasto su Rumunija i Bugari u EU...oni su imali drugacije uslove za ulazak u EU nego sto to ima sada HR,a da nepricamo kakve ce tek imati uslove Srbija jer se uslovi mjenjaju po volji mudonja u Brüsselu...
Tiger jel ti znas sta je svjetski poredak? Jel mozes da predpostavis zasto se Turska zove u EU, a jel mozes da predpostavis zasto je Bosna i Hercegovina danas kakva jeste? Ekonomska pitanja imaju veliku ulogu sa jedne strane, a sa druge strane extra malu. Jer bez ostalih, kulturnih, politickih, demografskih pitanja nema mocnih zemalja. Ekonomska pitanja su samo mala pretpostavka za liderstvo u ovom slucaju govorimo o Balkanu. Hrvatska sa 4 000 000 stanovnika i sa geografskim polozajem nema sanse da bude recimo "lider" Balkana. Hrvatska moze da bude turisticki lider, ali politicki sigurno ne.

Hrvatska se i ne gura u veliko liderstvo o kojem ti možeš samo da sanjaš , mi smo svjesni svog potencijala i koristimo ga na najbolji mogući način , znači nikakve fatamorgane i snovi ........  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@tiger2005
Slusaj, mrzi me sada traziti,ali u blicu imas taj clanak gde je prosecna neto plata oko 30000. Doprinosi koji se placaju na platu su negde oko 60-70%,sto znam je'l radim pa ti izracunaj koliko je 60-70% od 24000 i ko je u pravu. Ta stopa kredita o kojoj ti pricas je stopa za potrosacke kredite. Stopa za kredit za stan koji nije osiguran kod Nacionalne korporacije se krece oko 7%, mislim imaju reklame za stambene kredite na televiziji tako da stvarno mi nije jasno sta pricas. Kada ti se odobri kod Nacoinalne korporacije stopa se krece 4-5%, a @dulisha ti je spomenuo da i za novovencane parove imaju pogodnosti. Sto se tice odlaska iz Srbije, na fakultetu niko od dobrih studenata koje znam nije otisao. Svi su nasli poslove i imaju planove za Srbiju, a mislim da to mogu da uzmem kao neki objektivini prosek jer se ne druzim sa njima ali cujem s vremena na vreme nesto o njima. U mom drustvu nema ljudi koji zele da se isele. Decko, Miloseviceva Srbija je proslost  Smile
Pusti predrasude i traume koje imas iz proslosti u vezi Srba. Sada su druga vremena

E, da sto se tice tog siromastva. To sve zavisi kakva se metodoligija uzima i sta se sve stavlja kao osnovna stvar. A novine u Srbiji su uglavnom senzacionalisticke da bi se sto bolje prodavale tako da ako se hoce stvarna slika imati mora se malo dublje kopati nego da se samo citaju novine.
« Poslednja izmena: 06. Apr 2007, 14:22:19 od niksa517 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
niksa, mislim da gresis. mi imamo nanepovoljnije kamate za kredite za stan u evropi.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
@tiger2005
Slusaj, mrzi me sada traziti,ali u blicu imas taj clanak gde je prosecna neto plata oko 30000. Doprinosi koji se placaju na platu su negde oko 60-70%,sto znam je'l radim pa ti izracunaj koliko je 60-70% od 24000 i ko je u pravu. Ta stopa kredita o kojoj ti pricas je stopa za potrosacke kredite. Stopa za kredit za stan koji nije osiguran kod Nacionalne korporacije se krece oko 7%, mislim imaju reklame za stambene kredite na televiziji tako da stvarno mi nije jasno sta pricas. Kada ti se odobri kod Nacoinalne korporacije stopa se krece 4-5%, a @dulisha ti je spomenuo da i za novovencane parove imaju pogodnosti. Sto se tice odlaska iz Srbije, na fakultetu niko od dobrih studenata koje znam nije otisao. Svi su nasli poslove i imaju planove za Srbiju, a mislim da to mogu da uzmem kao neki objektivini prosek jer se ne druzim sa njima ali cujem s vremena na vreme nesto o njima. U mom drustvu nema ljudi koji zele da se isele. Decko, Miloseviceva Srbija je proslost  Smile
Pusti predrasude i traume koje imas iz proslosti koje imas u vezi Srba. Sada su druga vremena

Vidim prijatelju da sam sebe lazes...evo ti stranica na kojoj ti ljepo pise koliki je neto dohodak a koliko je bruto pa cemo vidjeti tko je upravu i to nije miloseviceva Srbija nego ova u 2007....
http://www.nbs.yu/export/internet/latinica/80/80_1/80_1_4.pdf
ja ti tu nemogu pomoci ako i to nerazumijes ali tako su ti cinjenice....mnogo sam mladih upoznao i sada znam jednu sto je za svedsku otisla drugi trazi za Kanadu i oni su isli takodje na faks...

I ljepo sam ti naveo gore koliko je ljudi u siromastvu ...i da je srednja klasa skoro da je nestala....ja znam po mom druzenju u Srbiji i ono sto sam citao da je u Srbiji sa prosjecnom platom od 300€ veoma tesko dignuti kredit.

Niksa aha ok znaci u Srbiji se mora malo dublje kopati da bi se saznalo kako je stanje u jednoj zemlji,ja se samo pitam dali si tako kritican i kada o drugim zemljama citas po novinama...i molim te reci mi gdje se to mora malo dublje citati da vidimo i to..

@Kraljevic Marko: djaba njemu to objasniti da je najnepovoljniji krediti za stan upravo u Srbiji ...ali eto dobro ..
« Poslednja izmena: 06. Apr 2007, 14:29:57 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
niksa, mislim da gresis. mi imamo nanepovoljnije kamate za kredite za stan u evropi.

Ne tvrdim ja da imamo najpovoljnije, nego da stopa nije 17% koliko @tiger2005 tvrdi. Samo to. Takodje i da vise nisu nedostupni koliko on tvrdi. Ta prica je pila vodu pre 2-3 godine, ali vise ne. Takodje, kada se donese zakon o hipotekarnom kredite tek ce onda kamate da padnu i da se jos vise rasplama traznja za stambenim kreditima. Mislim, u toj sam materiji jer bi trebao da uzmem kredit za koju godinu do tri i resim vise svoje stambeno pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:31:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.