Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:10:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija lider Balkana!?  (Pročitano 70589 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Ja samo znam kada sam u Srbiji da je vas moral na veoma niskoj razini...ljudi negledaju vise neke vrijednosti kao ucenje, normalan zivot,djeca...itd sve cure zele da se furaju kao neke pjevacice i prave od sebe sponzoruse.
Tigre,sta oces da kazes ovim,stvarno...evo smejem se sam sa sobom
Sta za tebe znaci moral,koji je po tebi u Srbiji na niskom nivou...pa gde se to jos u svetu generalno gleda na neke vrednosti...stvarno mi smesno,normalan zivot, deca...pa nego smo svi nezenje,usedelice,narkomani,pederi...sta...
A,gde to u svetu se klinke ne furaju na svoje idole sa TV-a,a sponzorusa je odavno bajat pojam,jer svugde u svetu,ako imas pare,kola...mozes imati i cupi...ne vidim,sta je tu tebi neobicno...
Nista vise nije kao sto je bilo do pre par godina,niti ce biti nesto od ovoga za par godina...sve ti je to isti kurac,svugde,u pitanju su samo nijanse,koje ce vremenom da izblede...jednom recju-globalizacija... Smile
uz duzno postovanje, mislim da mnogo gresis.
stoji to da su ljudi-ljudi, ali kultura cini da su cele nacije sasvim razlicite.
stvarno mislim da nisi previse upucen u zivot preko, i HR i nemacku isl...
meni ortak iz vukovara prica, srbin:'ma ovde je sve to nekako iskrivljeno...aj, nije strasno sto nemaju para, sto su neki stekare, sto bedno sve to izgleda, nego to sto se ovde svi nesto furaju na 'turbo' kao svi su brzi, svi se sjaje, sljokice, sise, turbo ovo-ono...."ovo je bio kao citat. dakle, svi znamo sta je to njegovo turbo znacilo. i mislim da je covek u pravu...ovde se pogresne vrednosti cene. to je stvarnop problem...a kriv je naravno pink i SPS koji ga je stvario, mada, sada je i velja u kombinaiji...ali ovo ne bi trebalo da se svede na pricu o partijama-sry
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

najjaci samo opstaju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ma dok mi ne uzmemo stvar u svoje ruke stvari u ovoj zemlji nece krenuti na bolje. lako je onima na zapadu oni nisu imali Slobu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Mislim koliko mladih putuje , koliko mladih ima priliku da upoznaje druge ljude i kulture , to je taj efekt . Nije poanta života u prkosu , srbovanju i uvijek bit donji zbog besmislenog prkosa i pozivanja na neku nadrealističnu prošlost .......
ljudi, od nikole mozete mnooogo nauciti, samo ga shvatajte ozbiljno kad je u ovom izdanju, a to je retko...

kad bi ga svaki peti srbin poslusao, mi bi bili lider balkana za 6 godina. Smile Smile

ja se taman bio uozbiljio , a oni se počeli kreveljit , miroslav počeo o turističkom putovanju preko agencije , e jebi ga reko koči i bježi ......   Smile Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nikola, opasan si samo ih menjas! Sta ce ti Raznosac reci kad vidi ovo!  Smile Smile

Inace moj komentar na ono sto si napisao nije bio kreveljenje! Hvala ti puno na "dobronamernom" savetu!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Izvini, ali ne želim da budem kelner. Smile

ne moraš ti bit kelner ali za dobro tvoje djece je da mogu da se školuju i putuju vani , a ne da se vrte cijeli život samo po Srbiji i da ih kojekakve kombiondžije slikaju po ulici i kače na forum , znači djeca trebaju imat šansu jer je zaslužuju , a ne da budu žrtve retardirane zabave u državi koja je skoro pa pod efektom izolacijskog staklenika.ovo ti kažem baš ljudski bez imalo nekih tenzija.
И не требаш бити докони исфрустрирани хрвоје, који нема паметнија посла него да виси на форуму непријатељске државе. Види се колико му је живот леп кад време проводи ширећи глупости по нету. Силни бизнисмен из лепе њихове.  Smile Smile Smile
Мора да му је лакше када лаже самога себе како је успешан у животу.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2007, 05:10:41 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Edit by cg_ac: Bez psovanja

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson k608i
Kakvo je ono pokazivanje Crne Strele na Kalemegdanu? Koliko je ulaz?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mislim koliko mladih putuje , koliko mladih ima priliku da upoznaje druge ljude i kulture , to je taj efekt . Nije poanta života u prkosu , srbovanju i uvijek bit donji zbog besmislenog prkosa i pozivanja na neku nadrealističnu prošlost .......
ljudi, od nikole mozete mnooogo nauciti, samo ga shvatajte ozbiljno kad je u ovom izdanju, a to je retko...

kad bi ga svaki peti srbin poslusao, mi bi bili lider balkana za 6 godina. Smile Smile

Ali od tebe ne mozemo nauciti nista... S toga, prostim principima logike, ako ti kazes od Nikole mozemo mnogo nauciti, a ti lupas gluposti, sledi da je i Nikola rekao nesto besmisleno... Eh ta logika...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Eh ta logika...  Smile
ne ide, a?
aj, objasnicu ti...
nije poenta zivota u prkosu.
evo, S.korea prkosi, i vidi kako zive.
imaju TV tako napravljen da prima samo frekvenciju kanala koji diktira diktator...

al, ok, svi susrecni jer prkose amerima...
a zive ko robovi...
nemas nista od prkosa, neces se od njega hleba najesti,decu odhraniti...
kada je nkola u ovom izdanju ima svasta pametno da se od njega cuje...prava je steta sto je on retko u tom izdanju...uglavnom vas sve zajebava. a najgoreje sto mu uspeva i sto se vi svi lozite a on vas iscimava...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
@ kombiondzija

drž se volana , te lubanje u potpisu i  fotoaparata i dobro je , niko te neće uzet za ozbiljno u to možeš bit siguran ....  Smile

@ Kraljevicu Marko

forum je takav da se malo šta konstruktivno može reći jer je većina postova totalna destrukcija i sukob na nivou omalovažavanja protivničke strane , bilo domaće bilo nas gostujućih , pa onda nema smisla puno se ni trudit oko neke velike priče.

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Видим да имаш Србина Мирка Филиповића у потпису, како бре то?!  Smile

П.С. Важно је да тебе сви узимају за озбиљно. Имаш хорде присталица твоје школе мишљења. Корникса и Краљевића Марка, доста за почетак. Екипа мала али одабрана... Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 13:10:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.