Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:04:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija lider Balkana!?  (Pročitano 68748 puta)
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma nek je microsoftov razvojni centar u BG pa nek nema ni jedan priključak !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
moje mesto ima wireless i 300 kuca ima antenu za net...nije lose uzevsi u obzir da ima 550 domacinstava Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Nisam Twice,ali cisto sumnjam da ako si bio, obisao svaku kucu i pregledao tko ima internet a tko nema...

Па зар треба обићи сваку кућу да би видео стање у држави?  Smile

То што ти копираш су подаци за адсл, немаш податке за кабловски, бежични, класичан дајл ап...

Pa dobro to i ja sebi kazem zar se treba ulaziti u svaku kucu da se vidi stanje u drzavi, tako ja kada vidim kakvo je stanje u Hrvatskoj i onda u Srbiji mogu isto da uspotavim gdje je bolje...ali ljudi ne vjeruju Twice,zele podatke!  Smile

Aha znaci kod vas je ADSL pusiona ali zato razbijate na satelitskom konekcijom, bezicnom, dial up-om...shvatam!
ajde kad dodjes na zlatibor javi mi da te vodim po kucama da vidis jel imaju ljudi internet  Smile Smile Smile
inace ovi podatci nisu tacni 100%  ni za ADSL i plus  nisu racunali kablovski koji je isto veoma zastupljen  Smile to se lako moze proveriti odes na forum o internetu i vidis koliki je procenat na kable i ADSL Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel 
Nisam baš siguran du su ljudi mnogo pametniji sa internetom. Za one koji ne znaju da razmišljaju svojom glavon ni najbrža internet veza ne znači ništa. Internet podrazumeva veliku dozu kritičkog razmišljanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Dobro drugovi kako god...ADSL je jos veoma malo zastupan u Srbiji...vi mi pokazite kako stoji kod drugih prikljucaka...

@Kripto Microsoft ima i u Hrvatskoj, neznam cime se bavi ali su i tamo zastupani....  Smile

@Perudji

Internet ne sluzi samo za forume nego i za komunikacije,sklapanje posla i jos mnogo drugih stvari....TV podrazumijeva takodje veliku dozu kriticnog razmisljanja, kao i dnevne novine...sve sto sam ne vidis i ne cujes onda zahtjeva veliku dozu kriticnog razmisljanja.

Danas svijet ne moze da opstane vise bez interneta....sve je povezano! Pogledaj sta je se sa istocnim zemljama prije par dana desilo kada je onaj brod prekinuo kablove...nekoliko miliardi eura gubitka su imale i zapadne i istocne firme.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 20:31:33 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
ala si ti dosadan.....evo,u srbiji ne postoji internet....jesi li zadovoljan????

samo pazi da prvo odes do wc-a i tamo da odradis radnju zadovoljstva Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel 
Dobro drugovi kako god...ADSL je jos veoma malo zastupan u Srbiji...vi mi pokazite kako stoji kod drugih prikljucaka...

@Kripto Microsoft ima i u Hrvatskoj, neznam cime se bavi ali su i tamo zastupani....  Smile

@Perudji

Internet ne sluzi samo za forume nego i za komunikacije,sklapanje posla i jos mnogo drugih stvari....TV podrazumijeva takodje veliku dozu kriticnog razmisljanja, kao i dnevne novine...sve sto sam ne vidis i ne cujes onda zahtjeva veliku dozu kriticnog razmisljanja.

Danas svijet ne moze da opstane vise bez interneta....sve je povezano! Pogledaj sta je se sa istocnim zemljama prije par dana desilo kada je onaj brod prekinuo kablove...nekoliko miliardi eura gubitka su imale i zapadne i istocne firme.

Slažem se da  treba razvijati savremene tehnologije , na kraju krajeva to je i moje zanimanje. Nisam mislio da je internet predviđen samo za raspravljenje po forumima. Telekomunikaciona mreža u Srbiji nije dovoljno razvijena da omogućila veću ekspanziju inerneta nego što je to trenutno. Obnavljanje mreže iz vremena SFRJ počelo je tek pre nekoliko godina. Taj proces se odvija veoma brzo , ali još ćemo neko vreme sačekat da dođe do promene kompletne mreže i novih telefonskih centrala koji dozvoljavaju brzu internet vezu. I dalje stojim na mišljenju da za bilo kakav rad na internetu treba oprez i bistra glava, ako si me shvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
Srbija ima duplo vise korisnika interneta od Hrvatske, ali je to prema broju stanovnika, procentualno slabije, ali ne mnogo, kao sto je bilo prije 4-5 godina.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Perudji

I moja je struka Internet opcenito sve oko kompa...najvise programiranje...i slazem se sa tobom, i u Srbiju ce i kasnje biti jos vecih investicija to je cinjenica jer ima duplo veci broj stanovnistva od Hrvatske ili Bosne!
A uglavnom i ovaj forum pokaziva da nije sve do prostranosti jedne tehnologije nego i do ideje...a ja ne poznajem nijedan ovoliko velik forum negdje drugo na Balkanu!

@Vlado imas li ikakve podatke o tome...interesuje me to...
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 20:44:08 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7220
U Srbiji ima oko 2 miliona korisnika interneta. U Hrvatskoj mislim oko 1 200 000.

Citat
Broj domaćinstva koje poseduju internet priključak u 2007 povećan je za 7,8 odsto na 26,3 procenta, od kojih 73 odsto koristi modemsku konekciju, a broj korisnika Interneta povećan je u proteklih 12 meseci za tri odsto.

25% od 8 000 000 stanovnika je 2 000 000

broadband internet koristi oko 27% od tog broja, a to je preko 500 000
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 20:53:48 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:04:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.