Današnje fotografije ekplozivne naprave koja je u petak pronađena ispod kola Čedomira Jovanovića najbolji su dokaz da je ova pretnja lideru LDP-a bila krajnje ozbiljna. Iako je u petak uveče Jovanović, zbog mogućnosti da su počinioci još uvek u blizini, tražio diskretnu intervenciju nadležnih organa, policija je Birčaninovu ulicu zatvorila na skoro 4 sata. Kontradiverziona ekipa je čak tražila da se ugostiteljski objekti u okolini isprazne, zbog sumnje da su u pitanju štapini snažanog industrijskog eksploziva – Vitezita.
Ali, oko ponoći te noći, kabinet Ministra policije je medijima saopštio da nije bilo stvarne opsnosti, jer se, navodno, radilo o potrošenim petardama.
Fografije objavljene danas u mafijaškoj novini koja opstaje reketiranjem najvećeg srpskog biznismena i beogradskog političara u ostavci, valjda bi trebalo da potvrde istinitost tvrdnji iznetih u Jočićevom saopštenju u vreme izborne tišine. Što bi valjda trebalo da sugeriše da su stručnjaci koji su bili na licu mesta takve neznalice da ne razlikuju dinamit od ispucalih petardi. I zašto saopštenje nisu potpisle nadležne službe beogradske policije, nego su mediji dobili nepotpisano sopštenje direktno iz Jočićevog kabineta? I zašto ministar i drugi policijski zvaničnici i dalje odbijaju svaki kontakt sa advokatima Čedomira Jovanovića povodom ovog događaja?
Na žalost, zato što je istina mnogo ozbiljnija, nego što Koštunica i Jočić žele da priznaju javnosti.
A zašto neće?
Da bi se ova pretnja Jovanoviću sakrila od javnosti?
Da bi naredni put počiniocima bio olakšan posao?
Da bi nekoga prikrili jer je, ovog puta, delovao bez njihovog naloga?
Tražimo punu i zvaničnu istinu o ovom događaju. Ako neće Jočić, na ova pitanja moraće da odgovori novi ministar unutrašnjih poslova.
Zna se od koga zavisi da taj novi, ne bude ovaj stari, sa kriminalnim dosijeom.
Zaboravio si da postavis slike pomenute u tekstu
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
BTW, dali mi neko moze reci koliko cesto, ili bolje receno, koliko puta dnevno ceda pomene rec "kohabitacija"?! Ja nisam uspeo da cujem jedan govor, a da se kohabitacija ne spomene bar nekoliko puta. Posegao sam za Vujaklijinim Leksikonom stranih reči i izraza. Tamo doslovce piše: "kohabitacija (l. cohabitatio) - stanovanje zajedno, život udvoje, snošaj, spolno opštenje"
...pa sam malo zbunjen!
« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 18:32:09 od Dzonka »
do sad ste halucinirali samo fasiste i radikale, a sad ste dodali i pristalice zemunskog klana.
dolazi cesto do preklapanja, pa vas je tesko razaznati.
ja sva sreca pa umem da koristim google-ovu funkciju define:
Citat
Cohabitation in government occurs in semi-presidential systems such as France when the President and the Prime Minister come from different political parties. It is seen as a double-edged sword.
mada je i ova zanimljiva:
Citat
the act of living together and having a sexual relationship (especially without being married)
« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 18:34:40 od vanja_gator »
do sad ste halucinirali samo fasiste i radikale, a sad ste dodali i pristalice zemunskog klana.
dolazi cesto do preklapanja, pa vas je tesko razaznati.
Preklopio vas Ceda malo ekstazi malo lsd al nikako da vam da belo.
P.s.Tajni agent lale gator sef KOS-a ldp-a sa svojim saradnicima rufusom i vradovicem otkrio je i osujetio jos jedan opasan napad na njihovog idola. MUP opet nije reagovao sto nam ukazuje da je neko iz vrha MUP-a potencijalni narucilac atentata na njihovog idola Cedicu. Ovo su slike opasnog eksplozivnog materijala pronadjenog tokom akcije "od nas zavisnika".
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(19.7 KB, 400x170)
« Poslednja izmena: 25. Jan 2007, 18:40:56 od twice »