Što se mene tiče, najveće iznenađenje su radikali i G17+ Očekivao sam da će radikali prebaciti 30%, a da će G17 biti ispod cenzusa. Prosto ne mogu da verujem da je ona narkomanska koalicija na granici da pređe cenzus. Srbijo, zar si toliko luda
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
sada je sve jasno... pola ministarstava ide za DS, premijer Koštunica, Jočić MUP, Mlađa finansije i od džankija ne zavisi...
Slazem se sem za MUP... Jocic ce zbog svojih idiotskih poteza da leti.. leti.. leti... Moja teorija je da je Djelic kao jedan benigni lik predstavljen kao potencijalni kandidat... Da u stavili nekog jaceg, pukla bi bruka... ovako.. Djelicu drzavna kasa (Narodna banka), a DS spasava obraz...
Citat
samo ti provociraj Smile anea
ne provociram.. govorim ono sto je sasvim ocigledno... daleko je 27% od 50%+tvoj glas.. a i ne koristim ruzne reci za svoje partijske neistomisljenike...