Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija je dobila novog predsednika - Tomislava Nikolića  (Pročitano 190076 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia 300
Ne ja to znam poverljivo, a ti i dalje mastaj o Tomi i Vucicu kao ljudima koji se bore za srpski interes... Oni su tu postavljeni da zavrse posao za zapad i to je sve... Da Rusi stvarno imaju tu moc u Srbiji mi odavno ne bi pregovarali sa Pristinom i EU na ovaj nacin...  Smile
Dobro bre brate sveznajući a ko onda radi u interesu ovog narodapo tebi?I ako niko ne radi kako to da rešimo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Mozes ti brate da se sprdas koliko hoces... I da je ne govorim da nesto znam, sasvim je dovoljno pogledati delovanje SNS i ove vlade u drzavnom smislu da bi se izneo zakljucak...  Smile

Da ne bi ja reklamirao nekoga reci cu samo da prvo vi SNS-ovci i slicni trebate da odlucite da li vam drzava treba i sta ste spremni da uradite da bi drzavu stitili, a ne da kukumavcite i izdajnicke poteze vasih lidera pravdate kako ne moze drugacije...

Moze, moze, ali za to treba petlja i trpljenje posledica, a to vam je najteze...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia 300
Mozes ti brate da se sprdas koliko hoces... I da je ne govorim da nesto znam, sasvim je dovoljno pogledati delovanje SNS i ove vlade u drzavnom smislu da bi se izneo zakljucak...  Smile

Da ne bi ja reklamirao nekoga reci cu samo da prvo vi SNS-ovci i slicni trebate da odlucite da li vam drzava treba i sta ste spremni da uradite da bi drzavu stitili, a ne da kukumavcite i izdajnicke poteze vasih lidera pravdate kako ne moze drugacije...

Moze, moze, ali za to treba petlja i trpljenje posledica, a to vam je najteze...
Ne spradam se i žao mi je što si tako protumačio,iznerviralo me to što po tebi niko ne valja. A da pravdam rukovodioce stranke čiji sam simpatizer ne pada mi na pamet.Pa ja sam samo simpatizer,nisu mi ni Toma otac ni Vučić brat da dajem ruku za njih.
Ali ne vidim ko bi to sada radio bolje od njih. A taj odgovor očekujem od tebe .
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Da ne ulazimo u to da li ja znam nekog boljeg jer stvarno nema nikakvog znacaja da ti kazem da sam glasao za dveri na poslednjim izborima jer bi rasprava krenula u drugom pravcu skroz...

Poenta je da je Srbija na prekretnici pre svega u glavama ljudi...
Ljudi moraju da shvate realnost da su drzava i narod ugrozeni i da nikakvo odlaganje ili igranje kako svira zapad ne vodi ka boljem vec ka gorem... I da su posledice toga cak i vece nego izolacija i ne znam ti ja sta vec predvidjate...

Kada ljudi promene nacin shvatanja situaicje, prestanu da zabijaju glavu u pesak i pocnu da se bore za drzavu i narod, tada ce brzo isplivati nove face koje su spremne da ovu drzavu vode napred...

Srbi su preplaseni i idu linijom manjeg otpora, lazu sami sebe da bi im savest to progutala... Zato i glasaju stranke kao sto su SNS i SPS... Kao te stranke su patriotske trt mrt, a dobili smo to da su ovi uradili i vise od DS na izdaji drzave...

Ne mozes da budes protiv EU i glasas za SNS... To jednostavno ne ide! Ne mozes da budes protiv Haga a da glasas za ove danas... Lazes sam sebe jer ti savest ne da mira... Pusti me prica o mudroj politici... Ne mozes ti da budes mudriji od zapadnjaka i da ti njih prevaris osim ako postavis granicu i stavis im do znanja da nema dalje... Tek onda postoji sansa da te postuju i puste na miru... A za to vreme totalni zaokret u ekonomiji i bezbednosnoj politici...

Vreme je da se ovaj stokholmski sindrom zavrsi zauvek!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia 300
Citat
a dobili smo to da su ovi uradili i vise od DS na izdaji drzave...
Ako je izdaja države da uradiš nešto što jednostavno moraš i niko te ne pita da li hoćeš ili nećeš.Možeš i da odbiješ sve to ali šta time dobijaš - ništa.Samo sebi skačeš u stomak.
Citat
Ne mozes da budes protiv EU i glasas za SNS... To jednostavno ne ide!
Pa dobro osim SNS tu su i ds,sps,dss,ldp,urs... ostali su ispod cenzusa. Evo sada mi kaži koga drugog ko već nije na ovaj ili onaj način učestvovao u vlasti i doprineo ovom dnu u kome se nalazimo.
Ili da izmislimo sutra neku novu stranku ???
Ponuda ti je takva kakva jeste,nema tu mnogo filozofije,budi realan. A od svih ovih navedenih ipak mi je SNS najbolji.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Citat
Ako je izdaja države da uradiš nešto što jednostavno moraš i niko te ne pita da li hoćeš ili nećeš.Možeš i da odbiješ sve to ali šta time dobijaš - ništa.Samo sebi skačeš u stomak.

A ovako dobijemo sta? Ajde genije mrzi me vise da se raspravljam na nivou dece u vrticu... Divna cinjenica oko tog Kosova je da je ono nase ogledalo i da sve vrlo jasno uproscava i prikazuje...

Sta bre moras? Dokle vise to izvrtanje razuma i logike? Da li je moguce da si toliko ispran?

A ako ne moze, sta ce ti drzava onda? Daj odmah da nadjemo rezervne nacije pouzimamo pasose i razgranicimo Srbiju na susedne zemlje... Kad vec ne moze jel tako?! Kako mozete da se gledate u ogledalo i tvrdite da nesto ne moze...

Da, mozes da odbijes i da okrenes drzavu u drugom smeru... Dokle god treba i dok se ne promene okolnosti... Jer necemo se mi usreciti ovako... To sto ti Dacic i Vucic kazu da ne moze i da moramo ovako to ne znaci da je to istina vec da su tako njihovi mentori naredili...

Ne treba tebi nova stranka vec logicki i moralni preporod u glavi... Stranke su nebitne... Stranke ce biti onakve kakva je energija u narodu... I kad se nergija naroda probudi pojavice se i ljudi koji ce narod voditi...

Za sada je sasvim dovoljno imati Dveri, DSS i sve ostale koji su protiv EU...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung Galaxy S2
Citat

A ovako dobijemo sta? Ajde genije mrzi me vise da se raspravljam na nivou dece u vrticu... Divna cinjenica oko tog Kosova je da je ono nase ogledalo i da sve vrlo jasno uproscava i prikazuje...

Sta bre moras? Dokle vise to izvrtanje razuma i logike? Da li je moguce da si toliko ispran?

A ako ne moze, sta ce ti drzava onda? Daj odmah da nadjemo rezervne nacije pouzimamo pasose i razgranicimo Srbiju na susedne zemlje... Kad vec ne moze jel tako?! Kako mozete da se gledate u ogledalo i tvrdite da nesto ne moze...

Da, mozes da odbijes i da okrenes drzavu u drugom smeru... Dokle god treba i dok se ne promene okolnosti... Jer necemo se mi usreciti ovako... To sto ti Dacic i Vucic kazu da ne moze i da moramo ovako to ne znaci da je to istina vec da su tako njihovi mentori naredili...

Ne treba tebi nova stranka vec logicki i moralni preporod u glavi... Stranke su nebitne... Stranke ce biti onakve kakva je energija u narodu... I kad se nergija naroda probudi pojavice se i ljudi koji ce narod voditi...

Previse si ti citao te Dverske pamflete i brosure. Kakav "moralni preporod" ? Da neces neke talibane dovesti da biju nepokrivene zene na ulici ? Citao sam malo program Dveri. Ideje su blago komicne, narocito one vezane
za ekonomiju (pogotovo deo o nepriznavanju dugova). A tek ono o uplitanju u privatan budzet gde drzava nema sta da trazi, da ne pominjemo.

Tekso da ces mladje generacije naterati da ne vole NIKE i iPhone
« Poslednja izmena: 05. Dec 2012, 10:26:27 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Citat
Tekso da ces mladje generacije naterati da ne vole NIKE i iPhone

а шта ћемо ми који волимо конверс и асикс? Smile

који си ти шабан...комотно ти се осмица арматура на глави може испеглати Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia 300
Citat
Posle ti meni kažeš da mi je ispran mozak  Smile i jo izgleda baš veruješ da si u pravu.
Jel to misliš na Dss koji je izručio Hagu najviše naših heroja !!?
A još kada bi znao ko stoji iza Dveri i zašto je osnovan,ali džabe pričati...ali eto vidiš ja ipak neću tebi da kažem da ti je mozak ispran,neka bude da si u pravu  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Samsung SGH-E590
Vidim vratio se Shime. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.