Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija je dobila novog predsednika - Aleksandra Vučića  (Pročitano 81468 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 403
hkj, nisi primetio da Anea radi sve to što si opisao, samo, naravno, u suprotnom smeru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Koliko sam ja primetio, a dugo sam na forumu, još od vremena kad je Vučić bio Šešeljev ker, Anea je počela da vodi te večite bitke na relaciji DS-SNS i da na inat odgovara inatom tek pošto je forum postao zagađen i opterećen SNSom i njegovom politikom, i to na svakom koraku.

Ja kad sam bio deklarisani rusofil nisam bio toliko opterećen i opčinjen tom Rusijom koliko su neki šatro ''neutralni'' ovde opterećeni i opčinjeni Vučićem i SNS.

O ograničenosti da ne pričam. Narod se buni - nezahvalna stoka. Narod ćuti - lenja stoka. Priča se o Vučiću - destabilizacija države. Ne priča se o Vučiću - šta je, šta ćutite? Glasa se za Vučića - tako je bre, trpaj glupu stoku! Glasa se protiv Vučića - ništa vam ne valja. Vučićev Gebels iskopa trivijalne činjenice o nekom tamo novinaru u nameri da ga diskredituje - tako je bre, Overlord, dominacija, trpaj stoku! Novinarka Vremena napravi rezime o Vučiću i njegovoj karijeri, posle izbora a pre inauguracije (dakle niti mu je otkinula deo glasača, niti se može reči da pljuje po aktuelnom Predsedniku države) - aaaa kurvaa, kako laže, iskopava trivijalne stvari da bi ga diskreditovala...

Slične primere, koji pritom nemaju političku pozadinu, bih mogao da nabrajam do sutra. Štrajkuje neki levi sindikat (naravno, bez sindikalnih vođa, koji ionako svi sede i piju kafu u Nemanjinoj) - stoka nezahvalna. Neko skrene pažnju na situaciju u kulturi - atenšn hor. Gastosi prokomentarišu nešto - pičke izdajničke, tišina tamo. Zatim razna i razna obećanja i stavovi koje je taj SNS nekad gajio i isticao, da bi ih onda sve pogazio. Od prodaje Telekoma i EPSa, preko brobe protiv tajkuna, pa sve do spoljne politike.
Al eto. Sve se to prašta jer smo kivni na demokrate. Izjebala nas grupa gangstera pa ćemo zato da se okrenemo grupi psihopata i slavimo ih ko bogove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
drzi se onoga sto smatras da je istina i to je to.

ako si neki faktor bacice te u tabloidno blatoo i to je to.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ja samo jos jednom da kazem da zaista nisam bila clan DS...

Ovo su IZMENE U GRADSKOM PREVOZU tokom sutrašnje svečanosti u Palati Srbija

Vozila javnog prevoza sa linija: 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Bulevarom Zorana Đinđića, Bulevarom umetnosti i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnim trasama.

Autobusi na linijama: 16, 65, 72, 75, 77, 78 i 83 će umesto Bulevarom Mihajla Pupina, na delu trase od ulice Milentija Popovića do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera saobraćati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Bulevarom Zorana Đinđića, Omladinskih brigada i dalje redovnim trasama.

Linije 67 i 71 će biti preusmerene tako da umesto Bulevarom Mihajla Pupina, na delu trase od ulice Milentija Popovića do Bulevara Zorana Đinđića, u oba smera, u prolaze kroz Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Bulevarom Zorana i dalje redovnim trasama.

Autobusi na linijama 27E, 35 i 43 će se u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd /Blok 20/.

Linija 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom: u smeru ka okretnici "Novi Beograd-Toplana": Brankov most- Milentija Popovića- interna saobraćajnica- Vladimira Popovića- Zemunski put-Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
sutra je dan d... Smile

inace ne moze da ne vidi covek neverovatnu slucajnost u ovom postavljanju vucica za predsednika...

i velikim promenama koje se spremaju u vojsci...

poprilicna slucajnost... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
Naravno, neka piše ko šta hoće. Samo što će Osoba A koja radi jednu stvar da bude ljubljena u guzicu i veličana a Osoba B koja radi istu stvar, samo usmerena u suprotnom smeru, da bude proglašena za špijuna i neprijatelja države.

I naravno, krajnosti. Ne zaboravite krajnosti.  Smile

Ili si 100% za Vučića ili si strani špijun koji bi i dete da mu razapne/siluje/skuva za ručak...

SNS ograničenost na nivou.  Smile

svako ko je protiv imperatora i eu je automatski paranoidni sizofrenik i treba da ide na prinudno lecenje pa ako prezivi prezivi,nazalost onaj nesretnik milorad nikolic iz crvenke

lecenje je trebalo obaviti u suprotnom smeru sto pre to bolje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ja zaista vise ne znam... sve se svodi na psovanje Vucica, a niko nema muda da kaze koliko je za ovih 5 godina zemlja finansijski urnisana...

Evo, meni je pausalni porez od 2012. do sada porastao za mozda 200 dinara godisnje, sto ce reci da plate stagniraju... i da je ta korekcija samo neko batrganje minimalca...
A drugo merilo, koliko je ekonomija u minusu je postotak koji se odbija kao podsticaj jer nema aktivnih firmi na mojoj opstini...

Ja ne znam... ali vazno je zabavljati se time da li je Vucic derpe ili ne, i sta njegovi ex-drugovi pozadinci pricaju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
pa prica kolega dr.dragan petrovic al slabo ko ga slusa

https://www.youtube.com/watch?v=M3F0obg_s1w
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ko je chuvak?
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.37 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.