Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:18:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija ipak u EU :)  (Pročitano 39540 puta)
Ucesnik diskusija

Isqliraj , popi pivo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@ thug life
Nije dovoljno reci da sada imamo vise stranih kompanija nego ikad,vec treba nastaviti tim tempom i dovesti ih jos,jer ako bi se strano ulaganje zaustavilo ovako,na pola,opet bi preko pola miliona ljudi koji su nezaposleni u Srbiji izgubilo priliku da se zaposli.I pripazi na recnik malo...
I jos nesto.Tadic jeste na nekakvoj vlasti 8 godina,ali je Kostunica premijer zadnje ja mislim 6 godina.Pa ja sad tebe pitam,ko u drzavi Srbiji vuce konce,predsednik ili premijer.Kad vec o necemu govoris potrudi se da to opravdash cinjenicama... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Malo je 8 god, za 10 god rusenja. AKo to ne razumes, dzaba da ti ja pricam Smile Kucu srusis za 5 sekundi, a gradis 3 meseca, tako isto i sa drzavom ... ovi tvoji crveni su unistili sve zivo  Smile To ne moze da prodje bez posledica. Bilo bi mnogo bolje da su se neke stranke, pocetkom ovog veka, lepo, zakonom zabranile ... sve bi bilo bolje  Smile
Nisam ni jednom izasao na glasanje a vec 3 godina imam prava glasa tako da nisam stranacki opredeljen. Prvo nismo mi `99 unistavlali nase fabrike, drugo nismo mi zeleli sankcije nego EU je mislila da smo mi sami krivi za gradjanski rat pa nam je uvela, trece u stvari znas li ti da je u nasoj drzavi proglasen bankrot???

@ thug life
Nije dovoljno reci da sada imamo vise stranih kompanija nego ikad,vec treba nastaviti tim tempom i dovesti ih jos,jer ako bi se strano ulaganje zaustavilo ovako,na pola,opet bi preko pola miliona ljudi koji su nezaposleni u Srbiji izgubilo priliku da se zaposli.I pripazi na recnik malo...
I jos nesto.Tadic jeste na nekakvoj vlasti 8 godina,ali je Kostunica premijer zadnje ja mislim 6 godina.Pa ja sad tebe pitam,ko u drzavi Srbiji vuce konce,predsednik ili premijer.Kad vec o necemu govoris potrudi se da to opravdash cinjenicama... Smile

Dali ti stvarno znas sta predsednik radi kad kazes da on nema nikakve veze sa drzavom  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 22:55:58 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Koji si ti *****,kad vec mislis da necije mishljenje nije dobro,obrazlozi to sto si rekao i za toliko ispostuj u ovom slucaju mene i ukazi mi na moje greske ooo presvetli dulishoo! Smile

Postoji granica gluposti ispod koje mi dostojanstvo ne dozvoljava da idem...  Smile Smile

Kao kad bih ja rekao "sad je dosao vanzemaljac u moju sobu i pricali smo o svemu i svacemu" i terao tebe da mi dokazujes da nije istina...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ren: Sve zavisi od Srbije

11. jun 2008. | 01:14 | Izvor: Izvor: B92

Brisel -- Brisel spreman da učini sve da ubrza proces koji vodi ka tome da Srbija dobije status kandidata za članstvo u Uniji, čim se ispune nužni uslovi, rekao komesar EU Oli Ren.

Evropski komesar za proširenje Oli Ren je nakon susreta sa potpredsednikom Vlade Srbije Božidarom Đelićem rekao da je tačno je da neće suspendovati Sporazum, ali ćemo odložiti njegovu primenu dok Srbija ne počne u potpunosti da sarađuje sa Tribunalom.

"To je čvrst stav Evropske komisije, koji će ona zadržati i u budućnosti. Nadam se da će se to desiti uskoro, međutim to zavisi od Srbije", kazao je Ren.

Potpredsednik Vlade Božidar Đelić je Oliju Renu predstavio Nacionalni program Srbije za evropske integracije, čijim bi sprovođenjem Srbija u potpunosti bila spremna da do kraja 2012. postane član EU.

Ren je nacrt plana ocenio kao veoma ambiciozan i ostvarljiv, ali i naveo da će Evropska komisija odložiti primenu prelaznog trgovinskog sporazuma sve dok ne bude procenjeno da je Srbija dostigla punu saradnju sa Haškim sudom.

Đelić je izjavio da bi formiranje stabilne Vlade Srbije omogućilo da pre kraja leta ratifikuje Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.

"Očekujem da će jedna socijalno odgovorna i proevropska vlada biti formirana veoma brzo i da će se formirati veoma široko, nadam se i 100 odsto glasova u budućoj skupštini Srbije za ratifikaciju SSP-a. Uz dodatnu saradnju sa Haškim tribunalom to bi omogućilo da Srbija postigne tri cilja. Sticanje statusa kandidata za članstvo u EU, postizanje režima bez viza za putovanja srpskih građana u zemlje Unije i da Srbija dobije pravo da koristi sredstva iz strukturnih fondova EU", rekao je Đelić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da li bi u vladi Srbije trebalo da postoji ministarstvo za evropske integracije

Važna ovlašćenja, a ne forma

Kako ubrzati put: Većina građana je za EU

Beograd - Nakon usvajanja Nacrta nacionalnog programa za integraciju Srbije u EU, koji se sastoji iz šest prilično obimnih delova sa preciznim potezima koje vlasti treba da preduzmu kako bi zemlja do kraja 2012. ispunila sve uslove za članstvo u Uniji, nameće se pitanje da li bi put ka EU bio brži ako bi se pri novoj vladi formiralo ministarstvo za evropske integracije.

MINISTAR BEZ PORTFELJA MOGUĆE REŠENJE

Prema rečima Miloša Jevtića, funkcionera Demokratske stranke i doskorašnjeg predsednika Odbora za evropske integracije u Skupštini Srbije, od 2000. godine postoje tri koncepta koja se ili primenjuju ili ostaju kao tema za dalje razmatranje.
Regionalna iskustva
Države koje su 2004. ušle u EU nisu imale ministarstva za evropske integracije, već jake koordinacione timove direktno povezane sa predsednikom ili potpredsednikom nacionalne vlade. Slovačka, Rumunija i Bugarska, koje su u EU ušle januara 2007, osnovale su posebna ministarstva evropskih integracija. Isto važi za Hrvatsku, koja je na putu ka EU više koraka ispred Srbije. U zemljama koje nisu imale ministarstva evropskih integracija, sa Briselom su komunicirala ministarstva inostranih poslova, dok su domaće kancelarije za pridruživanje sa EU radile na pripremi odgovarajućih zakonskih predloga. Pri tom je izuzetno važna precizna podela zaduženja, kao i saradnja nacionalne vlade i parlamenta. Uloga pojedinačnih institucija menja se u različitim fazama integracija. Prvo glavnu ulogu ima ministarstvo spoljnih poslova, dok kasnije posao sve više prelazi na resorna ministarstva i kancelariju za integracije, jer evropski poslovi sve više postaju stvar unutrašnje politike.
- Postojala je ideja formiranja ministarstva koje bi se bavilo pitanjem pridruživanja, ali je prevladala ideja da je bolje da se time bavi jaka politička ličnost koja će zauzimati potpredsedničko mesto u Vladi, kako bi s te pozicije mogla da koordiniše drugim ministarstvima. Ako želimo da nametnemo pitanje evropskih integracija kao glavno državno pitanje, onda bi tom problemu trebalo ozbiljno da pristupimo. Ako bismo izabrali ministra za evropske integracije, to znači da bi on bio u ravni s drugim ministrima i ne bi imao nadležnost da njima, na neki način, upravlja kada je o toj oblasti reč. Zbog toga mislim da bi ministar bez portfelja bio najbolje rešenje - rekao je Jevtić za Danas.

KAKO PLAN SPROVESTI U DELO

Kako je nedavno za naš list izjavio Vladimir Todorić, bivši savetnik vicepremijera Božidara Đelića, Srbiji je neophodno ministarstvo za evropske integracije, jer bez njega proces pridruživanja ne može biti efikasan.
- Treba reći da je Nacionalni program odličan, ako je on, sam po sebi, bio cilj. Problemi nastaju kada taj plan treba spovesti u delo. Mi smo odavno usvojili Akcioni plan za usklađivanje nacrta zakona sa propisima EU, koji obuhvata usvajanje po 50 zakona godišnje. Dosadašnji procenat uspešnosti kretao se između šest i deset odsto, a prošle godine su od 50 zakona usvojena samo dva. Nije problem prevesti zakone i prepisati primere. Kancelariji za evropske integracije nedostaje politička težina da bi se izborila za reforme u procesu integracija - istakao je Todorić. On je napomenuo da je za proces integracija neophodna politička volja, tačnije sistem koji neće stati ako nema onog koji "pritiska dugmiće".
- Sistem mora biti autonoman. U sadašnjoj situaciji, mi ne znamo ko je odgovoran, jer to nisu ni ministarstva ni Kancelarija za evropske integracije, koji nemaju jasno propisana ovlašćenja. To može imati samo ministarstvo za evropske integracije, koje bi kasnije preraslo u ministarstvo inostranih poslova - zaključio je Vladimir Todorić.

POŽELJNO DA SE POLITIKA ŠTO MANJE MEŠA

Jelena Milić iz Foruma za međunarodne odnose kaže za Danas da je to vrlo ozbiljno pitanje, jer se tiče i državne uprave i načina podele vlasti i spoljnopolitičkog kursa zemlje. Ona upozorava da bi odluci o otvaranju takvog ministarstva trebalo da prethodi šira javna i ekspertska debata, a ne da ona nastane u kratkom roku kao posledica političke trgovine.
- Postavlja se i pitanje nadležnosti takvog ministarstva, kao i njegove koordinacije s drugim ministarstvima, za koje neki smatraju da je komplikovanije nego kada postoje "samo" kancelarija za pridruživanje i odeljenja za integracije pri svim relevantnim ministarstvima. Smatra se da su te kancelarije nepolitičke institucije koje daju samo pravno-tehničku pomoć, dok su ministarstva za EU već političke institucije, a ovo je u Srbiji, u kojoj je do sada vladala potpuna feudalizacija resora, vrlo važno istaći. Tajming u kome se otvara ovo pitanje sugeriše da se pri sastavu nove vlade razmišlja o otvaranju ovakvog ministarstva. Imajući u vidu dosadašnje pohvale koje je Kancelarija za integracije dobijala od EU, stiče se utisak ili da je samo potrebno izmisliti još relevantnih političkih funkcija pri sastavu vlade sa puno stranaka na listama, ili je potrebno izvlačenje EU integracija pod okrilje jedne stranke ili liste, u strahu od koalicionog partnera i njegovog odnosa prema EU - zaključuje Jelena Milić.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Delegacija Srbije počela posetu Briselu za vreme koje će biti predstavljen Nacrt nacionalnog programa za integracije Srbije u Evropsku uniju

Srbija 2012. spremna za EU

Ambiciozan program: Božidar Đelić i Hans-Gert Petering

Beograd, Brisel - Delegacija Srbije, koju predvode potpredsednik Vlade Božidar Đelić i direktorka Kancelarije za pridruženje Evropskoj uniji Tanja Miščević juče je počela trodnevnu posetu Briselu, tokom koje će predstavnike EU upoznati s Nacrtom nacionalnog programa integracije Srbije u EU.
Vicepremijer Đelić se juče sastao s predsednikom Evropskog parlamenta Hans-Gert Peteringom, koji je posle razgovora izjavio da pozdravlja mogućnost formiranja proevropske vlade u Beogradu i da želi da Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju ubrzo bude ratifikovan.
- Pozdravljam šansu za formiranje proevropske vlade. Želimo da Srbija ima jasnu proevropsku orijentaciju i želimo da se SSP ubrzo ratifikuje. Kao predsednik EP, želim Srbiji sreću u integraciji u evropske strukture, naročito predsedniku Srbije Borisu Tadiću i potpredsedniku Vlade Đeliću - izjavio je Petering novinarima posle susreta s Đelićem.
Božidar Đelić se zahvalio Peteringu i njegovim kolegama iz evropskog parlamenta na ulozi u potpisivanju SSP-a, najavljujući da će "proevropska vlada Srbije predložiti skupštini pre leta ratifikaciju ovog sporazuma. On je naglasio da je Peteringu predstavio Nacionalni program za evropske integracije Srbije, koji je nazvao "ambicioznim, ali kredibilnim".
Đelić i Petering su razgovarali i o pitanju Kosova, koje je nedavno bilo u centru pažnje u evropskom parlamentu, s obzirom na to da je u toj instituciji prvi put zvanično istaknuta zastava "nezavisnog Kosova". Petering je istakao da između Beograda i EP postoje razlike kada je u pitanju Kosovo, ali i da Brisel "bez obzira na to, želi da podrži proevropsku orijentaciju Srbije".
Đelić se potom sastao s komesarom EU za konkurenciju Neli Kroes i komesarom za nauku i istraživanje Janezom Potočnikom, a nakon ovih razgovara, vicepremijer Srbije izjavio je da mu se u Briselu najčešće upućuje pitanje kada će biti formirana vlada u Beogradu i da li će biti proevropska. Potpredsednik srpske vlade naglasio je da očekuje da će proevropska vlada u Beogradu biti formirana do kraja meseca, kako bi Srbija do 2012. bila spremna za ulazak u EU.
- Samo sam mogao da kažem da očekujem formiranje takve vlade, uz ogradu da dolazim u tehničkom kapacitetu. Naš cilj je da Srbija do kraja 2008. dobije status kandidata za članstvo u EU, da potpiše sa EU sporazum o ukidanju viza za srpske građane i dobije pristup sredstvima iz fondova EU - rekao je Đelić.
On je dodao će uz sprovođenje nacionalnog programa za integraciju u EU, Srbija "bez ikakve političke privilegije, tada biti viđena kao ubedljiv kandidat za ulazak u članstvo EU do kraja 2012".
- Hoćemo li tada ući u članstvo, zavisiće od odluka zemalja-članica i Evropske komisije, ali Srbija će biti spremna - poručio je Đelić.
Vicepremijer je istakao i da je u Brisel doneo i "činjenice" koje pokazuju da srpske vlasti čine sve da dovrše saradnju s Haškim tribunalom i objasnio da je dokaze o saradnji Beograda s Hagom doneo "jer smo videli izveštaj koji je pre nekoliko dana haški tužilac Serž Bramerc podneo Savetu bezbednosti UN".
- Očigledno je da činimo sve što je u našoj moći da dovršimo tu saradnju, koja je uslov za sprovođenju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kao prvog koraka Srbije za ulazak u Evropu - naglasio je Đelić.
On je ocenio i da jučerašnji sastanci pokazuju da je Evropa spremna da sasluša Srbiju. Saopštio je takođe da je s komesarom Potočnikom, zaduženim za nauku, dogovoreno da Srbija dobije podršku da u sledećih godinu-dve napravi pravu strategiju u razvoju nauke, a da je Neli Kroes, čiji je sektor antimonopolska politika, "pozdravila Nacrt zakona Srbije, koji će ojačati antimonopolsku komisiju".
- Očekujemo da taj zakon bude jedan među prvima koji će usvojiti buduća skupština. Dogovorili smo se da buduća državna pomoć bude predmet dodatne analize, da ona bude urađena na sistemski način, a ne po nahođenju lokalnih političara ili pritisaka velikih međunarodnih finansijskih kompanija - istakao je Đelić.
Božidar Đelić se juče kasno popodne u Briselu sastao s komesarom za proširenje EU Oli Renom, a danas bi trebalo da se susretne i sa visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Havijerom Solanom.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
"Holandija neće ratifikovati SSP"
11. jun 2008. | 01:15 | Izvor: Beta
Hag -- Holandski ministar spoljnih poslova Maksim Ferhagen izjavio da neće predati parlamentu na ratifikaciju Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između Srbije i EU.

Obraćajući se poslanicima, ministar je kazao da je tako odlučio jer Srbija ne sarađuje u potpunosti sa Međunarodnim tribunalom za ratne zločine u Hagu. Ferhagen se pozvao na izveštaj glavnog tužioca Serža Bramerca u kojem se navodi da Srbija nije načinila nijedan ozbiljan napor u potrazi za haškim beguncima Ratkom Mladićem i Radovanom Karadžićem.

Podsetimo, Holandija i Belgija su se protivile potpisivanju SSP Srbije i EU sve dok Beograd ne bude u potpunosti sarađivao sa Tribunalom u Hagu, odnosno dok ne bude uhapsio i priveo pravdi haške begunce.

Te dve države su međutim, uoči majskih parlamentarnih izbora u Srbiji, pristale da potpišu taj sporazum uslovljavajući njegovu ratifikaciju "potpunom saradnjom sa Tribunalom u Hagu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ко још верује да ћемо у ЕУ???
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma šta će nam EU, slobodno tržište, bolje školostvo, bolja infrastruktura, bolje pravosuđe, demonopolizovano tržište..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ко још верује да ћемо у ЕУ???

Vise od 3 miliona ljudi u Srbiji, medju koje spadam i ja Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:18:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.