Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 21:40:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Srbija ipak u EU :)  (Pročitano 39614 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Srbija će potpisati svoju smrtnu presudu onoga dana kada uđe u EU.
Zaista je neverovatno koliko gluposti možemo čuti od današnjih političara po pitanju nekakvih evro atlantskih integracija. Pitam se samo, o čemu bi uopšte Tadić, Koštunica i njima slični danas pričali i obećavali narodu, da nema tog procesa ulaska Srbije u EU. Stalno se naglašava kako će svi problemi nestati kada Srbija uđe u Evropsku Uniju i da nas tamo čeka nekakav raj na zemlji, nekakva utopija, a potpuno se, na drugoj strani, zanemaruje činjenica da većina problema u ovoj zemlji potiče upravo iz te EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Tu "činjenicu" kako navodno većina problema u Srbiji potiče iz EU nisi potkrepio nijednim argumentom.

Naravno da EU nije raj na zemlji, ali ulazak u EU znači da ćemo imati efikasnije institucije, zakone i državnu upravu prilagođeniju potrebama običnog građanina.

« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 23:58:05 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Nas'o si kome da pricas  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Srbija neće ući u EU sledećih 12 godina sigurno. Zato mirno spavaj. Za 10 godina šta će biti EU i da li će referendumski Srbi odlučiti da uđu videćemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
srbija ni ne treba da udje u EU bar 8 godina.
mislim da si malo preterala sa 12 ali nebitno, u pitanju je dosta vremena. bar 8 god. u nepovoljnijem slucaju mozda se oduzi cak do 12 god.

ali nije poenta sto pre uci(jeste, ali ne jedina) vec uskladiti sve institucije sa EU i omoguciti odredjenu vladavinu prava.
naravno da ima nekih drzava koje su pustene pre vremena, ali to je u interesu EU isto kao sto ce neke duze cekati ili nikad nece uci(turska)

mi treba da vodimo takvu politiku da nas EU pozeli.
to je zajebano a sa ovakvom 'elitom' neizvodljivo.
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
ma vadi nas to sto imamo dobar geografski polozaj, pa im trebamo zbog koridora 10, inace da smo na nekom cosku ne bi se bas ubili da nas uvuku u uniju.
sad bi neko rekao pa ko im je** mater, nek crknu mi necemo uci, ali fora je da mi iskoristimo nase prednosti i kao sto kaze cercli,navesti ih da nas pozele Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2007, 01:29:49 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Srbija juče parafirala sporazum o pridruživanju EU i predstavila ambiciozni plan
Tri koraka do kandidature za EU

Autor: Jelena Tušup, Marija Maleš | 08.11.2007 - 08:54

Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Srbije, juče je u Briselu u prisustvu predsednika Tadića iznenadio i Olija Rena i sve druge posmatrače tako što je predstavio akcioni plan srpske vlade za tri naredna koraka za dalji put ka Uniji. Bio je to više nego simboličan gest zadovoljstva, ali i iskazivanja odgovornosti pred činjenicom da je Srbija juče sa EU parafirala sporazum o pridruživanju, što je prvi konkretan korak ka konačnoj integraciji.

- Ovaj sporazum je istorijski jer po prvi put uspostavlja ugovor izmedu EU i Srbije i donosi bolju budućnost za sve gradane Srbije, bez obzira na njihovu nacionalnost - rekao je Đelić juče u Briselu. - Naš akcioni plan predviđa da do kraja 2008. dospe na belu šengensku listu, da do kraja 2008. postanemo kandidat za članstvo u EU i da učinimo sve da do kraja januara i potpišemo sporazum koji smo parafirali, rekao je Đelić. Oli Ren je naglasio da je sporazum definitivno prvi konkretan korak Srbije ka EU, a akcioni plan nazvao je „veoma ambicioznim, ali mogućim“.
- Parafirani sporazum će produbiti naše odnose i zasnovati ugovornu vezu između EU i Srbije. Ovo nije samo institucionalni sporazum već će doneti Srbiji i konkretne ekonomske beneficije - pomoći će uspostavljanje funkcionalnog trzišta, povećanja investicija i otvaranju novih radnih mesta. Ako sporazum bude dobro primenjen u praksi, to će značiti dalji korak u evropskim integracijama - rekao je Ren. Iako je pohvalio Srbiju za saradnju sa Tribunalom, on je naglasio da ovo „nije kraj puta za kooperaciju“ i podsetio da će za potpisivanje sporazuma biti potreban i kraj saradnje sa Hagom.

Korupcija, pravosuđe...
Na to podseća i Milica Delević-Đilas, pomoćnik ministra za EU u SMIP.
- U ovom trenutku jedini uslov za taj potpis je završetak saradnje sa Haškim tribinalom, to jest izgrađivanje odnosa poverenja da je Srbija po tom pitanju učinila sve što se od nje traži, kaže Milica Delević-Đilas. Za kandidaturu u članstvo EU, Evropska komisija će, kaže ona, tražiti da se ispune svi preduslovi koje je pred Srbiju postavila. Komisija će, prema njenom mišljenju, u tome najviše obratiti pažnju na ekonomske i reforme u pravosuđu, tržište i borbu protiv korupcije koji su ključni problemi koji stoje na putu Srbiji ka priključivanju EU.
- Jedna od stvari koje se pred Srbiju postavljaju kao uslov za dalje integracije sa EU je finansijska kontrola koja je izuzetno važna zbog nerazumevanja funkcionisanja države - kaže Tanja Miščević, direktorka vladine Kancelarije za pridruživanje EU. - Kao drugo, treba da izvršimo reforme pravosuđa, kao što je i predstavljeno strategijom Ministarstva pravde. Za Srbiju je veoma važan i nastavak ekonomskih reformi sa akcentom na strukturne reforme i završetak privatizacije.
Ona je još navela da bi Srbija morala da unapredi Zakon o informisanju i napravi strategiju digitalizacije medija. Na pitanje da objasni šta se misli pod „veoma snažnom nacionalističkom retorikom“, kao jednom od zamerki koju je Evropska komisija uputila Srbiji, Miščevića je rekla: „Ne znam. To morate pitati njih!“
Prema njenim rečima, tehnički je vrlo moguće da Srbija do kraja sledeće godine ispuni postavljene zahteve i dobije status kandidata za članstvo u EU.
- Nikada ne kalkulišem sa godinom ulaska Srbije u EU, ali uvek kažem da bi Srbija bila za to spremna 2012. godine. Trenutno EU ocenjuje da je jedino Hrvatska pripremljena za ulazak u EU i tačno je da je ona mnogo više uradila na tom planu od Srbije. Ne mislim da je Srbija u tome može prestići, ali zato smatram da možemo biti efikasniji - ocenjuje Tanja Miščević.

Pet godina za usklađivanje zakona
Predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić kaže da je čitav proces usklađivanja našeg zakonodavstva sa evropskim veoma složen i ocenjuje da će trajati narednih pet godina. Što se tiče najavljenog donošenja 44 zakona do kraja 2007, na šta se Vlada Srbija obavezala usvojivši akcioni plan za usklađivanje zakona s propisima EU, Dulić objašnjava da je upravo juče počela rasprava o Predlogu zakona o azilu, dok se ostali zakoni još ne nalaze u skupštinskoj proceduri. Kako napominje, Vlada je do sada izradila četiri predloga zakona, od kojih se o zakonu o azilu juče raspravljalo na sednici Skupštine, dok 40 tek treba izraditi.
- Sad je sve u rukama Vlade Srbije, koja mora da fokusira svoj rad na izradi ovih zakona koji su neophodni za implementaciju sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju naše zemlje EU - kaže za „Blic“ Dulić, koji očekuje da će republički parlament od januara naredne godine intenzivno raditi na usvajanju pomenutih zakona.
- Poruka EU je veoma jasna: da prati rad i podržava reformu parlamenta jer je parlament jedna od najvažnijih instrumenata približavanja naše zemlje EU. Očekujem razgovore o situaciji o zemlji, gde ću iskoristiti priliku da razgovaram sa evropskim predstavnicima o situaciji na KiM - rekao je juče Dulić, koji će danas i sutra boraviti u Briselu, gde će razgovarati s predsednikom Evropskog parlamenta Hansom Peteringom, komesarom za proširenje EU Olijem Renom i drugim zvaničnicima EU.
„Evropska komisija je sprema da učini sve kako bi sporazum o stabilizaciji i pridruživanju bio što pre potpisan sa Srbijom, ali puna saradnja s Haškim tribunalom ostaje neophodan uslov za to“, rekao je šef delegacije Evropske komisije u Srbiji Žosep Ljoveras.
„Lopta je sada u dvorištu Srbije“, rekao je Ljovers na konferenciji za novinare na kojoj je predstavio izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u 2007. I Ursula Plasnik je rekla da je ovo jasna poruka da je Srbija deo evropske porodice, koja je dobrodošla u Uniji nakon ispunjavanja standarda.

Procedura
Nakon parafiranja sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU, sporazum ulazi u „internu proceduru“ u okviru priprema za njegovo potpisivanje i proces ratifikovanja u Srbiji i EU koji može da traje i dve godine. Parafiranje sporazuma znači da je tekst sporazuma dogovoren i da se neće suštinski menjati, rekao je savetnik u Kancelariji za pridruživanje EU Vlade Srbije i koordinator pregovora Vladimir Međak.
Vlada Srbije, posle parafiranja sporazuma, šalje tekst na prevod i zatim svim ministarstvima na mišljenje, da bi nakon potpisivanja sporazuma, pošto se za to ispune politički uslovi, donela predlog zakona o ratifikaciji koji dostavlja parlamentu na usvajanje. EU mora sporazum da prevede na 23 jezika članica i zatim dostavi predlog odluke za potpisivanje sporazuma Savetu ministara EU na usvajanje. Ministri spoljnih poslova Unije moraju jednoglasno da usvoje tu odluku. U tom slučaju, oni istovremeno ovlašćuju predstavnika koji će potpisati sporazum. Nakon potpisivanja sporazuma sledi ratifikacija u Skupštini Srbije, Evropskom parlamentu i nacionalnim parlamentima članica EU.

Najveći problemi koje Srbiji stoje na putu ka EU

1.HAG - Još uvek nije uspostavljena puna saradnja sa jer su četiri optuženika još na slobodi.
2.KORUPCIJA - Korupcija je široko prisutna i predstavlja ozbiljan problem.
3.KRIMINAL - Nije usvojen akcioni plan za borbu protiv ogranizovanog kriminala. Organizovani kriminal je i dalje ozbiljan problem za Srbiju.
4.PRAVOSUĐE - Reforma pravosuđa kasni. Ustav i Ustavni zakon ostavljaju prostor za politički uticaj na naimenovanja u pravosuđu. Apelacioni i administrativni sudovi još nisu uspostavljeni.
5.TRŽIŠTE - Postoje neslaganja različitih institucija kada je reč o stabilnoj fiskalnoj politici. Preterani birokratski zahtevi i složeno zakonodavstvo i dalje ometaju tržište.

Boris Tadić: Imamo evropski kapacitet

Ceremoniji u Briselu prisustvovao je i predsednik Srbije Boris Tadić, koji je rekao da je taj sporazum veliko priznanje za evropsku Srbiju i dokaz da Srbija ima kapacitet da postane punopravna evropska zemlja. On je rekao i da će građani Srbije ubuduće izgradivati svoj život po evropskim standardima i evropskim vrednostima.

Skupština Srbije: Ratifikovan sporazum o viznim olakšicama

Skupština Srbije ratifikovala je juče sporazume sa Evropskom unijom o viznim olakšicama i o readmisiji, koji su potpisani 18. septembra 2007. godine u Briselu, a trebalo bi da stupe na snagu 1. januara 2008. godine. Olakšice se odnose na poslovne ljude, advokate, lekare, arhitekte i druge pripadnike samostalnih profesija, novinare, naučnike, umetnike, sportiste, učenike i studente, profesionalne vozače, državne službenike, kao i predstavnike verskih i nevladinih organizacija. Sporazumom će biti obuhvaćeni i građani koji u zemlje EU putuju zbog lečenja, radi posete vojnim i civilnim grobljima, prisustvuju sahranama ili posećuju rođake, kao i za turistička putovanja.

Izručenjem begunaca do vize za Evropu

Svesna da je Hag njena najveća prepreka ka članstvu u EU, Srbija će tokom decembra izručiti jednog od preostala četiri optuženika za ratne zločine Tribunalu, saznaje „Blic“ u vrhu srpskih vlasti.

Potpisivanje sporazuma o pridruživanju EU striktno je vezano za novi izveštaj Karle del Ponte, glavne haške tužiteljke, koji ona podnosi Savetu bezbednosti sredinom decembra. Ona insistira na izručenju. I do tada Srbija mora da izruči nekog od haških begunaca kako bi taj izveštaj bio pozitivan, a Srbija odmah nakon toga potpisala sporazum.
Del Ponteova koja, inače, kako „Blic“ saznaje, dolazi u Beograd početkom narednog meseca, neposredno pre no što je dala zeleno svetlo za parafiranje sporazuma dobila je garancije EU da će njen zahtev za novo uslovljavanje potpisivanja sporazuma izručenjem biti ispoštovan. I to je već potvrdio Oli Ren, evropski komesar za proširenje EU.
- Hoće li sporazum biti potpisan do kraja decembra ili kasnije zavisi direktno od vas. Sada više nisu u pitanju dokumenta, arhiv ili zakoni. EU je uslovila potpisivanje sporazuma potpunom saradnjom sa Tribunalom, a to znači da Ratko Mladić bude uhapšen i prebačen u Hag! Tužiteljka se iskreno nada da će se to vrlo brzo dogoditi - izjavila je za „Blic“ Olga Kavran, portparol Haškog tužilaštva.
Ona je dodala da je Del Ponteova dala zeleno svetlo za parafiranje sporazuma nakon što je procenila da postoji politička volja jer su i predsednik i premijer Srbije naglasili da je to državni interes, pronađeno je rešenje za pristup arhivima BIA, omogućen je potpuni pristup arhivima vojnih sudova i ostvarena je „bliža saradnja“ Tužilaštva sa vlastima u Beogradu na konkrentnim akcijama lociranja begunaca.
- Taj razvoj događaja dao je razlog za optimizam i Del Ponteova se nada da će to dovesti do hapšenja Mladića i ostalih begunaca - navodi Kavranova.
- Cilj nam je potpisivanje sporazuma. Znamo šta nam je uslov. Narednih mesec dana maksimalno ćemo uložiti dodatni trud da preostale obaveze izvršimo. Sad su potrebni konkretni pomaci, a to znači da se moraju locirati i uhapsiti neki od haških begunaca, kako bismo uverili EU i Tribunal u stvarni napredak. Nećemo govoriti koliko smo blizu ni daleko bilo kom beguncu, sve dok ne bude konkretnih rezultata - rekao je Rasim Ljajić, predsednik nacionalnog tima za saradnju sa Tribunalom.
Ljajić je najavio organizacione promene u radu akcionog tima, bolju koordinaciju službi i svakodnevne aktivnosti. Parafiranje sporazuma vidi kao ohrabrenje za sve koji rade na akcionom planu, ali svestan je da taj tim sada mora maksimalno da se koncentriše na aktivnosti koje vode ka izručenju.
Da podsetimo, „Blic“ je nedavno pisao da su prvi na redu za hapšenje i odlazak u Hag Stojan Župljanin i Goran Hadžić. Prema saznanjima naših izvora, oni su već duže vreme locirani i njihovo hapšenje može se brzo očekivati.

Tanja Nikolić-Đaković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Srbija dobija milijardu evra iz fondova EU
Autor: Beta | 06.11.2007 - 19:58

Srbija će dobiti milijardu evra finansijske podrške do 2011. godine iz predpristupnih IPA fondova Evropske unije.

Iz istih fondova Kosovo će dobiti 395 miliona evra, a Crna Gora 166 miliona evra, saopštila je danas Evropska komisija u Briselu.
Instrumentom predpristupne pomoći (IPA) zemljama potencijalnim kandidatima za članstvo u EU sa zapadnog Balkana je predviđeno da se u razdoblju od 2007. do 2011. godine, za projekte ekonomske, strukturne i političke stabilizacije i reformi Bosni i Hercegovini obezbede sredstva od 440 miliona evra.
Albanija iz ovog fonda EU može računati na pomoć od 401 milion evra.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Evo sta mi se danas desilo: Odem ja u butik u Bulevaru, kupim pantalonice koje mi super stoje , dodjem na kasu da platim, sto i uradim, medjutim devojka koja radi mi rece da nema 5 din kusur  Smile I sta cemo sad? Meni nije stalo do 5 din, ali princip imam. Da smo u EU, kupci jedva cej\kaju ovekve slucajeve, da ih prijave inspekciji. E, ali ovo je Srbija. Nema da vrati kusur, a ume da napise cenu u fazonu "1367, 89". Cuj, nema 5 din, to je malo vise od 5 din. I onda ona stara prica, "pa rekla sam ti izvini, stvarno nemama itd". Ja verujem da ti nemas da mi vratis, ali to jednostavno nije moj problem, vec tvoj (tako je tekao razgovor). Onda je uzela svojih 5 din i vratila mi kusur. Ljubazno sam se zahvalila i izasla. Da mi nije vratila, ne bi kupila ono sto sam htela, dakle ne bi trgovali. Koja je poenta ovog posta? Treba jos da radimo na kulturi (u svakom slucaju), pa tako i u kulturi poslovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo sta mi se danas desilo: Odem ja u butik u Bulevaru, kupim pantalonice koje mi super stoje , dodjem na kasu da platim, sto i uradim, medjutim devojka koja radi mi rece da nema 5 din kusur Smile I sta cemo sad? Meni nije stalo do 5 din, ali princip imam. Da smo u EU, kupci jedva cej\kaju ovekve slucajeve, da ih prijave inspekciji. E, ali ovo je Srbija. Nema da vrati kusur, a ume da napise cenu u fazonu "1367, 89". Cuj, nema 5 din, to je malo vise od 5 din. I onda ona stara prica, "pa rekla sam ti izvini, stvarno nemama itd". Ja verujem da ti nemas da mi vratis, ali to jednostavno nije moj problem, vec tvoj (tako je tekao razgovor). Onda je uzela svojih 5 din i vratila mi kusur. Ljubazno sam se zahvalila i izasla. Da mi nije vratila, ne bi kupila ono sto sam htela, dakle ne bi trgovali. Koja je poenta ovog posta? Treba jos da radimo na kulturi (u svakom slucaju), pa tako i u kulturi poslovanja.
Jesi jevrej ili pirocanac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 21:40:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.